Najbolje 10 Neteller kladionice za 2024

Neteller je usluga online prijenosa novca pokrenuta 1999. godine. Ali već 2000. Neteller je već počeo s obradom uplate na vrhunskim kladionicama. Tada je kompanija opsluživala do 85% svjetskih trgovaca kockanjem.

Sama ova činjenica dokazuje da je Neteller jedno od najpouzdanijih rješenja za plaćanje na najboljim stranicama za klađenje. Dakle, nastavite čitati kako biste naučili nešto o klađenju s Netellerom.

Najbolje 10 Neteller kladionice za 2024
Kako napraviti depozit kod NetelleraKako izvršiti isplatu sa Neteller-aSigurnost i sigurnost u NetelleruOpcije Neteller korisničke podrškeNeteller u SAD-u
Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
Fact CheckerIliana PetkovaFact Checker
Kako napraviti depozit kod Netellera

Kako napraviti depozit kod Netellera

Početak rada s Netellerom u kladionici je prilično jednostavan. Igrači prvo treba da otvore Neteller račun na svom mobilnom telefonu ili računaru kako bi izvršili depozit. Samo posjetite Neteller.com, kliknite na Prijava, a zatim registrirajte račun.

Od igrača se traži da navedu detalje poput imena, e-pošte, zemlje porijekla i valute koju namjeravaju koristiti. Uvijek dajte tačne informacije kako biste izbjegli bilo kakve komplikacije tokom procesa verifikacije.

Govoreći o verifikaciji računa, Neteller zahtijeva od korisnika da dokažu svoj identitet prije nego što bilo šta obaviju. Prvo, korisnici moraju povezati svoj bankovni račun tako što će dati svoj BIC ili SWIFT kod. Zatim ćete dati obojenu kopiju svoje nacionalne lične karte, pasoša ili vozačke dozvole. I na kraju, prenijet ćete kopiju posljednjeg računa za komunalne usluge kako biste aktivirali svoj Neteller račun.

U međuvremenu, kladionici mogu finansirati svoje Neteller novčanike na više načina. Na primjer, možete koristiti drugi odobreni Neteller račun za prijenos sredstava na vaš novi račun.

Alternativno, Neteller prihvata depozite putem kreditnih/debitnih kartica, Skrill-a, bankovnog transfera ili kriptovaluta. Korisnici mogu kupiti i prodati više od 28 digitalnih kovanica na Netelleru. Dakle, pažljivo pročitajte Neteller odredbe i uslove prije nego što uplatite sredstva na račun.

Neteller naknade i ograničenja

Želite znati zašto se Neteller izdvaja od ostalih? Ova opcija transfera novca nudi niske naknade za depozit i veći limit po transakciji. Često naplaćuju naknadu od 2,9% za uplatu manje od 20.000 dolara i nula troškova za više od 20.000 dolara.

Takođe, primanje sredstava na vaš Neteller račun je besplatno. Dakle, svaki iznos koji igrači povlače iz kladioničara nakon što se troškovi isplate kao što su obrađeni. Što se tiče limita transfera, verifikovani Neteller korisnici bez VIP naloga mogu slati sledeće iznose:

  • 5.000 dolara po transakciji
  • $10,0000/24 sata
  • $20,000/7 dana
  • $50,000/30 dana Napomena: Znajte da većina kladioničara ne nudi bonuse nakon Neteller depozita, iako to nije uvijek slučaj. Dakle, pročitajte recenzije klađenja ovdje na BettingRanker da naučite kladionice koje nude Neteller bonuse za depozit.
Kako napraviti depozit kod Netellera
Kako izvršiti isplatu sa Neteller-a

Kako izvršiti isplatu sa Neteller-a

Kladionici koji žele uživati u brzim i praktičnim isplatama ne bi trebali tražiti dalje od Netellera. Jednostavno se prijavite na račun kladioničara, posjetite blagajnu ili banku, dodirnite povlačenje, odaberite Neteller.

Sada završite unosom iznosa koji želite podići. Neteller isplate su obično trenutne, a procesiranje traje samo nekoliko minuta.

Međutim, u nekim slučajevima, kladioničar će obraditi vaše dobitke putem Netellera 24-48 sati nakon podnošenja zahtjeva za povlačenje. Što je još gore, nekima može biti potrebno 7 do 10 radnih dana. Stoga, pročitajte stranicu sa uslovima i odredbama kladionice da biste saznali period obrade transakcije.

Još jedan razlog da pročitate kladioničare Stranica Uvjeta i uvjeta je da saznate troškove povlačenja. Često se primjenjuju standardne naknade za e-novčanik prilikom podizanja Neteller novca. Općenito, međutim, cijena ne bi trebala prelaziti 50 dolara. Ali sve je o tome koliko brzo želite da primite novac i koliko želite da podignete.

Kako izvršiti isplatu sa Neteller-a
Sigurnost i sigurnost u Netelleru

Sigurnost i sigurnost u Netelleru

Da li je bankarstvo sa Netellerom na vrhunskim kladionicama sigurno? Da, kompanija za transfer novca sa bogatom istorijom igara kao što je Neteller je nesumnjivo sigurna i sigurna. Prvo, FCA (Financial Conduct Authority) reguliše Neteller.

Ovo je regulatorno tijelo za finansijske usluge u Velikoj Britaniji. Ovaj čuvar stvara poseban fond za kompenzaciju korisnika svojih registrovanih usluga prijenosa novca kao što je Neteller. Jednostavno rečeno, vaš novac se neće oprati ako Neteller naglo zatvori radnju.

Pored FCA regulative, Neteller provodi autentifikaciju u dva koraka, što je ovih dana minimalni zahtjev. Ovdje korisnici moraju unijeti kod poslan na njihovu aplikaciju za e-poštu ili poruke prije nego što se prijave na račun.

Verifikacioni kod ostaje aktivan oko 30 sekundi, nakon čega korisnici moraju zatražiti novi. Ovo eliminira svaki neovlašteni pristup sredstvima ili finansijskim informacijama na Netelleru.

Konačno i jednako kritično, Neteller koristi najsavremeniju SSL enkripciju za zaštitu korisničkih podataka. Kao što možda već znate, SSL tehnologija omogućava web stranicama da zaštite informacije koje se šalju na i sa platforme od hakera.

I, naravno, Netellerove Android i iOS aplikacije su 100% sigurne. Korisnici mogu preuzeti ove aplikacije direktno na Play Store i App Store. Aplikacija može obavljati mnoštvo funkcija, uključujući slanje i povlačenje novca.

Sigurnost i sigurnost u Netelleru
Opcije Neteller korisničke podrške

Opcije Neteller korisničke podrške

Iznenađujuće, Netellerova korisnička podrška ima loš učinak na web stranicama za pregled kao što je Trustpilot. Na primjer, korisnici se često žale na zakašnjele odgovore.

Neki recenzenti takođe tvrde da je odeljak FAQ minimalan i da ne odgovara na sva vitalna pitanja. Ukratko, sistem podrške je nešto što Neteller mora hitno renovirati.

Ali u njihovu odbranu, većina opcija e-novčanika ne nudi trenutne odgovore na tehničke upite korisnika. Uobičajeno je da tim za podršku odgovori na upite putem e-pošte i do 24 sata. Ako nisu zadovoljni, korisnici mogu odlučiti da razgovaraju direktno s timom za podršku putem besplatnog broja. Samo zapamtite da savladate radno vrijeme.

Štaviše, Neteller nudi podršku za ćaskanje za osnovne upite putem sistema kojim upravlja bot. Međutim, možete uživati u non-stop podršci live chat-a od Neteller-a nakon što dobijete VIP članstvo.

Ispod su kontakti za Neteller podršku:

  • Telefon: +442033089525, +49 21599 279504 (ponedeljak – petak)
  • Email: help@neteller.com, žalbe@neteller.com
  • Razmjena poruka
  • 24/7 chat uživo za VIP klijente
  • Društveni mediji: Instagram, Facebook i Twitter
Opcije Neteller korisničke podrške
Neteller u SAD-u

Neteller u SAD-u

Neteller je doživio svoj priličan udio u skandalima u SAD-u. U januaru 2007. godine, vlasnici Netellera su uhapšeni i optuženi za promoviranje ilegalnog kockanja i nelicenciranih usluga prijenosa novca.

Američke vlasti su tvrdile da je Neteller omogućavao transakcije između američkih kockara i offshore kladionica. Kao rezultat toga, Neteller je napustio američko tržište.

Sedam godina kasnije, Neteller se trijumfalno vratio u SAD. Ovog puta im je odobreno da uplate na BetAmerica.com, sajt za konjske trke. Danas kompanija nudi usluge u New Jerseyu, Delawareu i drugim državama za klađenje. Ali jedno je sigurno; stvari nikada nisu bile iste od skandala iz 2007. godine.

Neteller u SAD-u
About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević