Zatražite svoju Bonus kodovi 2023

U svijetu online kockanja, promo kodovi, poznati i kao bonus kodovi, su od velike važnosti. Oni pružaju priliku da zatražite specijalnu ponudu besplatnog klađenja ili bonus koji ne bi bio dostupan da odete direktno na sajt za sportsko klađenje.

Promotivni kod za online sportske kladionice je jednostavno kompjuterski generiran kod sastavljen od slova i/ili brojeva koji ljudi na mreži mogu unijeti u promotivnu kutiju na web stranici kako bi dobili popust ili ponudu pri registraciji ili kupovini. Lokacija promotivnog koda zavisi od kladionice, ali će im uvijek biti jasno gdje žele da se promotivni kod unese.

Zatražite svoju Bonus kodovi 2023

Neke online sportske kladionice razvile su promotivne kodove koje novi korisnici mogu koristiti prilikom registracije za novi račun. Promo kodovi postoje kako bi novim kupcima pružili nagradu za otvaranje novog računa. Kada koristite prilagođeni promotivni kod neke stranice za sportsko klađenje, potvrđujete da želite da primite ponudu dostupnu u tim sportskim kladionicama kada se prijavite.

Većina online sportskih kladionica će imati određene varijabilnosti u terminu 'promotivni kod'. Neki sajtovi za sportsko klađenje na mreži će ga nazivati bonus kodom, dok će ga drugi nazivati kodom preporuke. Kodovi za depozit se također koriste umjesto promo kodova. Zato pazite na njih sljedeći put kada posjetite online kladionicu.

Section icon
Kako koristiti promotivne kodove

Kako koristiti promotivne kodove

Prije nego što možete zatražiti vrijedan bonus, prvo morate uočiti trenutne i tačne bonus kodove. Besmisleno je pronaći stvarno dobar bonus ako kod više nije važeći. Na webu su dostupne hiljade specijalnih ponuda i uvijek ćete moći pronaći najbolje ponude koje odgovaraju vašim zahtjevima.

Nakon što sastavite listu potencijalnih bonus kodova, morate odabrati kladionicu u kojoj želite igrati. Prije nego što odaberete web lokaciju za sportsko klađenje, imajte na umu da je većina bonus kodova dostupna samo igračima koji prvi put igraju, tako da morate odabrati klub za igre u kojem već nemate račun.

Kada pronađete web lokaciju za sportsko klađenje koja ispunjava vaše zahtjeve, vrijeme je da se prijavite. Da biste to učinili, potrebno je da navedete svoje podatke, datum rođenja, da imate 18 godina ili više, da imate važeći i legitimni nalog e-pošte i da budete u mogućnosti da izvršite depozit koristeći odobreni način plaćanja na svoje ime. Iako se ovo može činiti puno, proces prijave je brz i može se završiti za nekoliko minuta.

Kako koristiti promotivne kodove
Pretvorite promotivne kodove u pravi novac

Pretvorite promotivne kodove u pravi novac

Pregledajte odredbe i uvjete promocije prije nego pokušate zatražiti svoj bonus. Kada pokušavate preuzeti bonus, pazite na zahtjeve za preokret, ograničenja igranja, ograničenja klađenja i datume isteka.

Ako imate bilo kakvih nedoumica ili upita, kontaktirajte kladioničara za potvrdu i još jednom provjerite zahtjeve. Najbolje online sportske kladionice imaju telefonske linije za korisničku podršku koje su dostupne 24 sata dnevno, sedam dana u sedmici. Poslednja stvar koju želite da uradite je da se prijavite na sajt za sportsko klađenje na mreži i zatražite bonus samo da biste otkrili da vas neka skrivena klauzula sprečava da povučete svoj dobitak.

Nakon što kreirate svoj račun i ispunite zahtjeve, vrijeme je da iskoristite svoj bonus i počnete igrati. Prije nego što počnete igrati, preporučuje se da osmislite strategiju kako najbolje iskoristiti svoj bonus. Imate dobre šanse za pobjedu ako iskoristite pravi bonus.

Pretvorite promotivne kodove u pravi novac
Stvari na koje treba obratiti pažnju u bonusu

Stvari na koje treba obratiti pažnju u bonusu

Počnite tako što ćete pogledati odredbe i uslove bonusa. Uvjeti i odredbe skoro svake stranice za klađenje uključuju nekoliko iznenađenja. Stručnjaci preporučuju da u najmanju ruku prođete kroz ključne tačke koje će uticati na vašu odluku.

Postoje i brojni zahtjevi za klađenje koje će stranice za klađenje nametnuti na način na koji se opklade postavljaju prije nego što možete pristupiti bonusu. Zahtjev za klađenje obično određuje koliko puta morate igrati prije nego što se vaš bonus može pretvoriti u pravi novac koji možete povući.

Uzmite u obzir dužinu važenja vašeg bonusa. Kratki periodi važenja bonusa će vas staviti pod stres da povećate svoje opklade i pređete svoj budžet za klađenje, povećavajući rizik od gubitka.

Ono što je najvažnije, razmislite o legalnosti online kladionice u kojoj namjeravate igrati. Licenciranje online sportske kladionice je najvažniji faktor u odlučivanju o njenoj podobnosti. Legitimne sajtove za sportsko klađenje licenciraju ili vladine ili nezavisne vlasti, ponekad i jedno i drugo.

Stvari na koje treba obratiti pažnju u bonusu
Razumevanje uslova i odredbi promotivnih kodova

Razumevanje uslova i odredbi promotivnih kodova

Osim relevantnih aspekata koji su gore spomenuti o tome šta tražiti kod a bonus za registraciju, postoje dodatne informacije koje su ponekad zakopane u Uvjetima i odredbama kojih biste trebali biti svjesni.

Provjerite postoji li pravilo maksimalnog povlačenja prije korištenja bilo kojeg promotivnog koda. Ako postoji, pažljivo ga pročitajte jer piše koliko novca od nagrade možete podići. Sportske kladionice koriste ovo jednostavno pravilo kako bi spriječile gubitak velikog novca sretnim igračima.

Pretpostavimo da ste osvojili $500 bonus novca; ako je maksimalno ograničenje za povlačenje ponude bilo 200 USD, nikada nećete vidjeti preostalih 300 USD. Internet stranica za sportsko klađenje ima zakonsko pravo da to opozove, a da vam i dalje daje zagarantovanih 200 USD.

Nekoliko bonusa zahtijeva prvi depozit. Dok neki bonusi za sportsko klađenje reklamiraju se kao potpuno besplatne, ovo govori samo dio istine. Da, možete dobiti bonus čak i ako ne uplatite depozit. Međutim, ako dođete na prvo mjesto i želite podići svoj dobitak, kladionica će i dalje zahtijevati depozit.

Usluge podizanja, s druge strane, nisu besplatne – i koriste ih samo korisnici koji plaćaju. Da biste mogli slobodno podizati sredstva na svoj bankovni račun, morate prvi depozit mali iznos, npr. $10-$25, a zatim ostvarite KYC.

Mogu se primjenjivati i ograničenja klađenja. Budući da se neki sportovi ocjenjuju teže od drugih, kladionica može biti neodlučna da rizikuje pravi novac uz besplatni bonus za sport sa velikom težinom. Potvrdite ovo pravilo dvaput prije klađenja sa svojim promo kodom.

Razumevanje uslova i odredbi promotivnih kodova
Koji sportovi nude promotivne kodove?

Koji sportovi nude promotivne kodove?

Većina promo kodova za sportske kladionice važi za sve lige. Iako ova lista možda nije potpuna, sljedeće su najpopularnije opcije među igračima:

MLB promo kodovi

Možete koristiti promotivni kod web lokacije za sportsko klađenje na mreži za MLB igru. Moneylines, run lines, total runs, game rekviziti, igrači rekviziti i innings opklade trebale bi vam biti dostupne. Dodatne MLB posebne ponude za sportsko klađenje dostupne su svim igračima. Na primjer, možete se kladiti na igrača da će pogoditi houm run, a zatim zaraditi nekoliko dolara kredita za besplatno opkladu za svaki houm run koji je pogodio bilo koji igrač u toj igri.

NBA promo kodovi

Svake godine se igra ogroman broj košarkaških utakmica, što znači da se mnogi bonus kodovi za sportske kladionice koriste u NBA akciji. Dostupni su neki fantastični NBA online kladioničarski bonusi, u rasponu od povećanja kvota do besplatnih ponuda i takmičenja. Na primjer, kao dio svog takmičenja NBA na TNT Over/Under, sajtovi za sportsko klađenje dodjeljuju hiljade dolara u sedmičnim nagradama.

NFL promo kodovi

Tokom NFL sezone, najveći sajtovi za sportsko klađenje imaju tendenciju da nude svoje najveće promotivne kodove za sportske kladionice. Neke od promocija sportskog klađenja uoči Super Bowla 56 uključivale su promotivne kodove kao što su "Okladite se 5 dolara, osvojite 180 dolara". Dodatni NFL bonus kodovi za sportske kladionice, kao što su povećanja kvota, bonusi za parlay i takmičenja u sportskim kladionicama, kao što su takmičenja „Beat the Spread“ ili dnevni besplatni bazeni, takođe su dostupni u najboljim kladionicama.

NHL promo kodovi

Budući da ima mnogo obožavatelja NHL-a na mjestima gdje je sportsko klađenje dozvoljeno, neki od najvećih promo kodova za kladionice se nude na utakmicama hokeja na ledu. U posljednje vrijeme vidjeli smo neke fantastične poticaje za sportske kladionice. Na primjer, kladionica je ranije nudila bonus "NHL Brick Wall", u kojem ste mogli kladiti 50 dolara na tim da pobijedi u igri i dobiti 1 dolar besplatnog kredita za svako spašavanje golmana.

Promotivni kodovi za fakultetski sport

Mnoge države dozvoljavaju koledž sportsko klađenje, ali možda nećete moći da se kladite na timove u državi ili postavljate rekvizite za igrače. Još uvijek možete koristiti promotivne kodove za sportske kladionice za koledž igre, a često su dostupni i povećani izgledi i poticaji za parlay.

Koji sportovi nude promotivne kodove?
Vrste promotivnih kodova

Vrste promotivnih kodova

U nastavku su neki od najčešćih promotivnih kodova za sportske kladionice. Kao i uvijek, vodite računa o zahtjevima za igranje. Ako je opklada bez rizika, položite kvalifikovanu opkladu i bonus gotovina bit će dodijeljen ako se vaša opklada smatra neuspješnom. Ako se radi o promociji za uplatu depozita, iznosi besplatnih opklada bi trebali biti brzo pripisani na vaš račun.

Kada ispunite kriterijume za igranje, imate opciju da unovčite ili nastavite sa klađenjem. Također biste trebali provjeriti stranicu promocije sportskog klađenja u vašoj omiljenoj mobilnoj aplikaciji ili web stranici za listu aktivnih bonus ponuda za sportske kladionice koje možete iskoristiti, zajedno sa specifičnim odredbama i uvjetima kladionice za bilo koji od ponuđenih promotivnih kodova.

Promotivni kod za opklade bez rizika

Ovo je najtipičniji tip poticaja za promotivne kodove za nove klijente za sportske kladionice. Omogućava vam da se kladite na bilo koju igru znajući da ćete, ako je vaša opklada netačna, dobiti puni povrat novca u najkraćem mogućem roku. Mnogi od ovih poticaja promotivnih kodova nemaju ograničenja minimalnih kvota, tako da možete staviti bilo koju opkladu koju želite i dobiti puni povrat novca ako ne uspije.

Redovno ćete također zaraditi skromne poticaje za klađenje bez rizika. Na primjer, mogli biste se kladiti na 25 USD na NBA igru svake sedmice i dobiti token od 25 USD besplatno ako vaš ulog izgubi.

Depozit match bonus promotivni kod

Promotivni kodovi za sportske kladionice za uplatu su vrlo privlačni jer se ne oslanjaju na vaš prvi gubitak opklade. Dobit ćete besplatan kredit za opkladu bez obzira na to kako se vaša prva opklada izvodi. Neki sajtovi za klađenje, na primer, nude 100% bonus na depozit do određenog ograničenja iznosa, u rasponu od 250 dolara do neverovatnih 1.500 dolara.

Bonusi kod preporuke

A bonus za preporuke ima za cilj da vas podstakne da dovedete svoje prijatelje i porodicu na brod. Ako možete nagovoriti prijatelja da otvori račun sa vašom kladionicom, oboje ćete dobiti besplatan kredit za opkladu. Neke sportske kladionice, na primjer, mogu nagraditi vas i vašeg prijatelja do 100 USD kredita za stranicu ako ubijedite tu osobu da se pridruži i koristi vaš kod preporuke.

Odds povećava promotivne kodove

Poticaji za povećanje šanse mogu se podijeliti u dvije vrste: masivna povećanja namijenjena novim klijentima i dnevna povećanja usmjerena na sve klijente. Mogućnost kockanja 1$ uz povećane kvote od 100/1 ili 150/1 na najboljim kladionicama dnevno. Na primjer, usluga sportskog klađenja može ponuditi kvote +2480, u odnosu na +1750, na Hurricanes, Flames i Maple Leafs koji svi dobiju u datoj noći.

Vrste promotivnih kodova
Odgovorno kockanje

Odgovorno kockanje

Kockanje je zabavan način da provedete vreme, ali je važno da o tome razmišljate kao o kupovini karte za bioskop. Uzbudljivo je cijelo vrijeme, a ako slučajno osvojite nešto dodatno, to je još bolje. Cilj je, međutim, zabaviti se s tim.

Od ključne je važnosti razviti i pridržavati se budžeta za igre koji vam omogućava da podmirite uobičajene troškove, a istovremeno vam omogućava da se kladite. Postavite vremensko ograničenje za svoje sportsko klađenje i zakažite druge aktivnosti oko toga. Trebali biste izbjegavati više opklada kako biste povratili izgubljeni novac. To se zove jurnjava gubitaka i može se razviti u ovisnost o kockanju. Shvatite da se sve svodi na slučajnost i sreću i da nikakav nivo praznovjerja ne može utjecati na rezultat.

Kada se klađenje više ne osjeća ugodno i nije više u vašem upravljanju, vrijeme je da preduzmete akciju kako biste tome stavili tačku. Priznanje da imate istinski problem u oporavku. Morate vjerovati nekome s kim se osjećate opušteno u razgovoru i ko vam može ponuditi emocionalnu podršku. Izbrišite sve aplikacije za kockanje, zabranite sve web-stranice za kockanje i uklonite se sa svih foruma za savjete gdje se bojite da bi se moglo ponoviti.

Odgovorno kockanje