Bonus za registraciju

Može se sa sigurnošću reći da su bonusi za sportsko klađenje privlačni širokom spektru kladioničara. Danas je većina sportskih kladionica poboljšala svoju igru, što znači da kladionici mogu očekivati razne bonuse za sportsko klađenje. Sajtovi za online kockanje su ozloglašeni po dodeljivanju ogromnih bonusa. Tipično, ovi bonusi nužno uključuju depozit, što je u redu jer prije svega tražite akciju za pravi novac na mreži.

Ovih dana kruži obilje bonusa za registraciju, a izgleda da bonus manija neće nestati uskoro. Ali zašto je to tako? Jednostavno rečeno, bonusi za registraciju su najefikasniji način da se online kazina i kladionice takmiče za vaše pokroviteljstvo. Ali na kraju, ti si jedini koji izlazi na vrh.

Bonus za registraciju

Sa približnom vrijednošću od 59,6 milijardi dolara za 2020. godinu, industrija online kockanja zauzela je internet kao oluja. Konkurencija je žestoka, a online kazina moraju biti inovativna u svojim strategijama privlačenja kupaca.

A ima li boljeg načina da se pridošlice namamite nego da ponudite pravi novac? U zavisnosti od kazina, možda ćete imati pravo na bonus od 2.000$ nakon registracije u online kazinu.

Section icon
Kako koristiti bonus za registraciju

Kako koristiti bonus za registraciju

Pojednostavljeno rečeno, radi se o jednokratnoj ponudi koja se daje novim kupcima kada se registruju sa sajt za sportsko klađenje na mreži. Bonus za registraciju poznat je i kao bonus dobrodošlice, a kao što naziv govori, možete ga dobiti samo jednom kada otvorite račun u novoj kladionici.

Ova ponuda može biti usklađena sa vašim početnim depozitom sa ili bez drugih dodataka, na osnovu sajta za sportsko klađenje. Tipično, bonus za registraciju je postotak vašeg depozita sa maksimalnim iznosom.

Kako koristiti bonus za registraciju
Pretvorite registraciju u pravi novac

Pretvorite registraciju u pravi novac

Kao što je prethodno navedeno, bonusi dobrodošlice variraju u zavisnosti od online kladionice koju odaberete. To također znači da će se razlikovati način na koji zaradite pravi novac od ovih bonusa. Najpopularnija i najtraženija vrsta je bonus bez depozita, ali postoje i drugi vrijedni vašeg vremena. Najčešći tipovi ponuda koje možete zatražiti su sljedeće:

Bonus bez depozita

Zaista, jedan od najtraženijih bonusa za online igrače je bonus bez depozita. Potrebno je samo da se registrujete na sajtu za sportsko klađenje da biste prikupili ove vrste bonusa dobrodošlice. Potrebno je samo nekoliko minuta da bonus bude pripisan na vaš račun nakon što završite proces registracije. Imajte na umu da će svaka onlajn kladionica imati svoj skup pravila i propisa.

Bonus na depozit

Ovo je uobičajen tip bonusa dobrodošlice koji se može naći na gotovo svim internet stranicama za sportsko klađenje. Nakon što napravite svoj prvi depozit, možete ga aktivirati. Iako se pridržavaju skoro istih pravila, iznos koji se dodjeljuje varira ovisno o kladionici koju koristite. Mnoge stranice za sportsko klađenje nude novčane nagrade, dok vas druge mogu nagraditi drugim vrstama poticaja.

Bonus za način plaćanja

Korisnici mogu uplatiti i podići sredstva sa svojih računa koristeći različite metode plaćanja na internetskim kladionicama. Ovisno o tome gdje živite, možda ćete moći koristiti Visa, Mastercard, Skrill, PayPal, Neteller i druge načine plaćanja. U nekim slučajevima, online sportske kladionice mogu uzeti u obzir nudeći različite bonuse kupcima koji koriste određene načine plaćanja.

Pretvorite registraciju u pravi novac
Stvari na koje treba obratiti pažnju u bonusu za registraciju

Stvari na koje treba obratiti pažnju u bonusu za registraciju

Razmotrite uslove i odredbe bonusa. Uslovi i odredbe skoro svake kladionice sadrže nekoliko skrivenih elemenata. Stručnjaci savjetuju barem skeniranje kritičnih tačaka koje će utjecati na vašu odluku. Postoje i različiti zahtjevi za klađenje koje će sportske kladionice nametnuti na način na koji se kladite prije nego što možete pristupiti bonusu. Zahtjev za klađenje obično određuje koliko puta morate igrati prije nego što možete pretvoriti svoj bonus u pravi novac koji možete povući.

Uzmite u obzir trajanje vašeg bonusa. Kratki periodi važenja bonusa će vas pritisnuti da povećate svoje opklade i premašite budžet za klađenje, povećavajući rizik od gubitka. Što je najvažnije, uvijek razmišljajte o legalnosti online kladionice u kojoj želite igrati. Primarni faktor koji određuje podobnost online sportske kladionice je njeno licenciranje. Ugledne stranice za sportsko klađenje licencirane su od strane državnih ili nezavisnih tijela ili oboje.

Stvari na koje treba obratiti pažnju u bonusu za registraciju
Razumijevanje uslova i odredbi bonusa

Razumijevanje uslova i odredbi bonusa

Osim važnih tačaka u vezi s tim što tražiti u bonusu za registraciju koji su gore navedeni, postoje dodatne informacije koje su ponekad zakopane u Odredbama i uslovima o kojima biste trebali znati. Prije nego što odaberete bilo koju promotivnu ponudu, pažljivo pročitajte pravilo o maksimalnom isplatu jer vam ono govori koliko novca od nagrade možete podići. Ovo jednostavno pravilo koriste kladionice kako bi se izbjeglo gubljenje hiljada dolara zbog sretnih igrača.

Pretpostavimo da ste osvojili $1000 bonus novca; ako je maksimalni limit povlačenja za tu ponudu bio 300 USD, nikada nećete vidjeti preostalih 700 USD. Internet stranica za sportsko klađenje može to zakonski poništiti i dalje vam dati osiguranih 300 USD.

Neki bonusi zahtijevaju prvi depozit. Dok se neki bonusi za sportsko klađenje reklamiraju kao "100% besplatno" ili "nije potreban depozit," ovo govori samo delimičnu istinu. Da, možete dobiti bonus bez uplate depozita. Ako osvojite novac i želite da unovčite, kladionica će uvijek zahtijevati depozit.

S druge strane, usluge isplate na internet stranicama za sportsko klađenje nisu besplatne – i dostupne su samo korisnicima koji plaćaju. Da biste stekli pravo na povlačenje na vaš bankovni račun, morate uplatiti mali iznost, kao što je $10-$25, i završite svoj KYC. Mogu postojati i ograničenja klađenja. Budući da su neki sportovi drugačije ponderisani od drugih, kladionica možda neće riskirati pravi novac uz besplatni bonus za sport sa velikom težinom. Prije klađenja, još jednom provjerite ovo pravilo.

Razumijevanje uslova i odredbi bonusa
Koji sportovi nude bonus za registraciju?

Koji sportovi nude bonus za registraciju?

Dostupnost bonusa za registraciju neće nužno ovisiti o sportu, već o odabranoj i željenoj web lokaciji za sportsko klađenje. Međutim, postoje strategije koje možete koristiti u većini sportova kako biste maksimalno iskoristili bonus za prijavu ili dobrodošlicu.

diverzifikujući svoje opklade

Bonusi za registraciju omogućavaju sportskim kladionicama da se klade na različite timove ili igrače bez straha od gubitka novca. Iako postoji više vrsta bonusa dobrodošlice, većina njih ljudima daje dodatni novac koji mogu iskoristiti kada klađenje na sport.

Drugačije rečeno, mogli biste se kladiti na tim na koji se inače ne biste kladili. Čak i ako na kraju izgubite, iznos će biti oduzet od vaših bonus sredstava, a ne od depozita u stvarnom novcu. Nažalost, postoji mnogo izuzetaka od ovog pravila jer će neki operateri kockanja zahtijevati da koristite svoj pravi depozit prije nego što možete pristupiti bonus sredstvima.

Koji sportovi nude bonus za registraciju?
Klađenje na autsajdere

Klađenje na autsajdere

Iako bi autsajder mogao dobiti bolje kvote na najboljoj web stranici za sportsko klađenje na mreži, to također znači da ima i veću vjerovatnoću da će izgubiti. Međutim, uzbuđenje opklade i mogućnost većeg dobitka dovoljni su za većinu igrača da razmisli o klađenju na njih. To će također značiti da će igrači izgubiti mnogo novca ako stvari krenu po zlu.

Uz dobar bonus za registraciju, igrači mogu staviti početnu opkladu na autsajdere i ići protiv favorita bez rizika da izgube pravi novac. Ako izgube, onda se odbitak vrši na njihova bonus sredstva. Ako opklada dobije, onda oni mogu osvojiti sav pravi novac na svoju opkladu.

Nažalost, postoji mnogo izuzetaka jer će neke stranice za kockanje zahtijevati od vas da napravite pravi depozit prije nego što možete pristupiti bonus sredstvima. Ograničenje povlačenja dobitne opklade napravljene sa bonusom za registraciju takođe mogu nametnuti sportske kladionice.

Klađenje na autsajdere
Iskoristite oba tržišta na najbolji način

Iskoristite oba tržišta na najbolji način

Obje strane tržišne metode uključuju kladioničara koji koristi bonus opkladu da se kladi protiv sebe stavljajući bonus na suprotan ishod od onog na koji su se već kladili. Ova metoda efikasno osigurava profit.

Na primjer, kladioničar u NFL-u može koristiti vlastiti novac da uzme Tennessee Titans na -2,5 u igri. Kako se igra bliži, oni postavljaju bonus opkladu iste veličine kao njihova originalna opklada kako bi podržali protivnika Titansa na +2,5. Na ovaj način, šta god da se desi, nešto novca će biti vraćeno.

Iskoristite oba tržišta na najbolji način
Prednosti na nekim opkladama

Prednosti na nekim opkladama

Postoje razne vrste promocija dobrodošlice. Neki su dostupni tokom cijele godine, dok su drugi dostupni samo nekoliko dana.

Ako ste dovoljno sretni da pronađete kladioničara koji nudi takve bonuse, možda ćete moći ostvariti posebne pogodnosti ako se kladite na određeni tim ili igrača. Neke kladionice nude 100 posto cashback bonusa, što znači da će vam vratiti ulog ako ga ne predvidite ispravno.

Ti prijedlozi su fantastični i imaju jako puno sljedbenika, ali trebali biste pažljivo pročitati njihove uvjete jer će gotovo sigurno uključivati niz ograničenja.

Prednosti na nekim opkladama
Neka više igrača počne sa sportskim klađenjem

Neka više igrača počne sa sportskim klađenjem

Postoje razne vrste dobrodošle promocije. Neki su dostupni tokom cijele godine, dok su drugi dostupni samo nekoliko dana. Ako ste dovoljno sretni da pronađete kladioničara koji nudi takve bonuse, možda ćete moći ostvariti posebne pogodnosti ako se kladite na određeni tim ili igrača. Neke kladionice nude 100 posto cashback bonusa, što znači da će vam vratiti ulog ako ga ne predvidite ispravno.

Ti prijedlozi su fantastični i imaju jako puno sljedbenika, ali trebali biste pažljivo pročitati njihove uvjete jer će gotovo sigurno uključivati niz ograničenja.

Neka više igrača počne sa sportskim klađenjem
Šoping okolo za opcije

Šoping okolo za opcije

Kada je u pitanju sportsko klađenje, uvijek se trebate prijaviti s više knjiga kako biste mogli kupovati. Kao bonus, moći ćete odabrati promocije iz niza različitih knjiga. Nema ništa loše u ronjenju od knjige do knjige u potrazi za promocijama. Nekoliko profesionalnih online kladioničara to u određenoj mjeri radi.

Ako neka druga stranica nudi sjajnu promociju koja vam se sviđa, prebacite dio svog novca i iskoristite sve prednosti. Kada se promocija završi, slobodni ste ostati ili prenijeti svoja sredstva nazad na svoju početnu stranicu. Pretpostavimo da uživate u klađenju na koledž košarku i još jedna online sportska kladionica nudi bonus za registraciju tokom martovskog ludila. Bio bi lud da ne odeš tamo i ne iskoristiš to, barem za mart.

Naravno, želite da budete sigurni da u potpunosti razumete sve granice za svaki bonus tako da vaš novac ne zaglavi negde gde mu nije mesto. Također, imajte na umu da će bolje linije uvijek nadmašiti svaku promociju. Nemojte da vas ometaju bonusi i izgubite iz vida svoj primarni cilj odabira velike vrijednosti i dobitnih opklada.

To znači da ako imate priliku da zaradite dodatno stavljanjem istih opklada negdje drugdje, iskoristite to. To je i dalje u suštini kupovina na liniji, ali sa bonusima.

Šoping okolo za opcije
Odgovorno kockanje

Odgovorno kockanje

Kockanje je ugodan izvor zabave, ali je od vitalnog značaja da ga posmatrate kao kupovinu karte za bioskop. Uzbudljivo je tokom cijelog iskustva, a ako uspijete osvojiti nešto dodatno, to je još bolje. Poenta je, međutim, uživati u iskustvu.

Od ključne je važnosti kreirati i držati se budžeta za kockanje koji vam omogućava da pokrijete svoje redovne troškove, a istovremeno vam omogućava da se kockate. Postavite vremensko ograničenje za svoje sportsko klađenje i odvojite vrijeme za druge aktivnosti. Morate izbjegavati više klađenja u nadi da ćete nadoknaditi izgubljena sredstva. Ovo juri gubitke i može dovesti do problema s kockanjem. Upamtite da je sve o slučaju i sreći i da nikakva količina praznovjerja ne može promijeniti ishod.

Kada kockanje prestane da bude prijatno i više nije pod vašom kontrolom, vreme je da preduzmete akciju da prestanete. Prepoznavanje da imate problem je prvi korak ka prevladavanju ovisnosti. Morate se povjeriti nekome s kim se osjećate ugodno u razgovoru i ko vam može pružiti emocionalnu podršku. Izbrišite sve aplikacije za kockanje, blokirajte sve web stranice za kockanje i ostavite sve forume za savjete na kojima vjerujete da bi se mogli ponoviti.

Odgovorno kockanje