Američki fudbal

Američki fudbal je jedan od najpopularnijih sportova u Sjedinjenim Državama. I, kao i svaki drugi sport, ima svoju kulturu klađenja. Postoji mnogo različitih načina za klađenje na utakmice američkog fudbala. Najjednostavniji i najčešći način je kladiti se ko će pobijediti u igri. Uz mnoge online sportske kladionice koje možete izabrati, klađenje na američki fudbal je zabavan i uzbudljiv način da provedete vrijeme.

Za one koji vole da se klade na sport, ova objava je za njih. Od načina na koji se kladite do razumijevanja kvota, post sadrži sve što je igraču potrebno da počne sa klađenjem na američki fudbal.

Američki fudbal
Najbolje klađenje na američki fudbal

Najbolje klađenje na američki fudbal

Klađenje na američki fudbal je jednostavno klađenje na ishod utakmica američkog fudbala. Ovaj sport je složen sport sa mnogo varijabli koje mogu uticati na rezultat utakmice. To znači da postoji mnogo mogućnosti za zabavu igrača.

Provjerite sportske događaje američkog fudbala kao što je NFL klađenje, to je jedan od najuzbudljivijih turnira za klađenje.

Istorija klađenja američkog fudbala

Klađenje na utakmice američkog fudbala datira iz kasnih 1800-ih. Američki fudbal je veoma star sport, a klađenje na njega može biti staro koliko i sama igra. Međutim, ozbiljno klađenje na ovaj sport počelo je kada su sajtovi za klađenje postali hit nakon izuma sportskih kladionica na mreži.

Koliko je popularno klađenje na američki fudbal?

Klađenje na američki fudbal je veoma popularna američka zabava. Uz ogromno interesovanje za utakmice, kladioničarima je na raspolaganju mnogo sportskih kladionica. Zapravo, ovaj sport ima jedan od najvećih broja opklada po utakmici u poređenju sa drugim sportskim događajima u zemlji zemlja.

Najbolje klađenje na američki fudbal
Kako se kladiti na američki fudbal

Kako se kladiti na američki fudbal

Klađenje na američki fudbal je jednostavno. Sve što igraču treba je online sportska kladionica račun i nešto gotovine. Evo koraka za postavljanje opklade:

  • Otvaranje računa kod kladionice
  • Uplata gotovine na račun sportske kladionice
  • Odabir utakmice ili mečeva na koje ćete se kladiti
  • Odabir iznosa za klađenje
  • Podnošenje opklade

Vrste opklada

Ima ih mnogo različite opklade mjesto na utakmicama američkog fudbala. Najčešći tip je Moneyline opklada, gdje igrači kockaju ko će dobiti igru. Postoje i prop opklade, koje su opklade na određene događaje koji se mogu dogoditi u igri, kao što je koliko će tačdauna igrač postići.

Postoje buduće opklade za one koji žele da se klade na ukupan ishod sezone. Ova vrsta opklade omogućava igračima da se kockaju na to koji će tim osvojiti Super Bowl ili Američku fudbalsku konferenciju (AFC).

Kako se kladiti na američki fudbal
kvote klađenja na američki fudbal

kvote klađenja na američki fudbal

Kvote u klađenju na američki fudbal variraju u zavisnosti od kladionice i utakmice na koju se kladi. Međutim, kvote američkog fudbala obično se izražavaju u američkim kvotama ili decimalama.

Na primjer, američke kvote počinju brojem većim od jedan i pokazuju koliko će biti isplaćeno ako opklada dobije, tj. +100 znači da je 100 dolara dobijeno kada se kladi 100 dolara.

kvote klađenja na američki fudbal
Koji faktori mogu uticati na kvote klađenja na američki fudbal?

Koji faktori mogu uticati na kvote klađenja na američki fudbal?

Nekoliko faktora može uticati kvote za američki fudbal, uključujući vrijeme preostalo do početka utakmice američkog fudbala. Na primjer, ako ima manje od dvije minute prije početka utakmice, a kiša je padala cijeli dan bez prestanka satima prije toga, igrači će morati uzeti u obzir ove faktore kada stavljaju svoje opklade. Dodatni faktori uključuju sljedeće:

Forma tima

Koeficijenti za klađenje na američki fudbal utiču na formu tima, tako da igrači moraju da budu svesni da li timovi rade dobro ili ne pre nego što se klade.

Odabir tima

Koji igrači će igrati? Bilo kakve povrede najboljih igrača u timu umanjile bi njihove šanse za pobjedu. Dakle, odabir tima je nešto što će definitivno uticati na šanse.

Lokacija

Utakmice američkog fudbala se ne igraju u svim dijelovima svijeta. Neke zemlje nemaju ovaj sport, pa će kladionice ponekad ponuditi kvote u zavisnosti od mjesta odigravanja utakmice. Osim toga, neka mjesta favoriziraju određene timove.

Koji faktori mogu uticati na kvote klađenja na američki fudbal?