Sve o Baseball Odds

Za šta je specifično bejzbol klađenje je činjenica da obično nema toliko redova kao za druge sportove kao što su fudbal ili košarka. Većina online kladionica za bejzbol klađenje nudi samo novčane linije, spread i preko/ispod linije.

Još jedna stvar koja čini bejzbol kvote specifičnim je činjenica da se ne razlikuju toliko kao kod drugih sportova i da su rasponi prilično isti za većinu igara.

Sve o Baseball Odds
Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Sve o bejzbol kvotama, linijama za klađenje i spredovima

Sve o bejzbol kvotama, linijama za klađenje i spredovima

Po čemu se bejzbol izdvaja ostali timski sportovi je činjenica da ne postoji sat. Igra traje najmanje devet ininga ako se pobjednik može odlučiti u tom okviru. Ako je utakmica neriješena nakon devet ininga, igra se dodatna izmjena dok jedna od ekipa ne osvoji dodatni ining.

MLB je odlučio promijeniti pravilo ekstra ininga 2020. kako bi skratio igre koje će ići u dodatne inninge, stavljajući igrača na drugu bazu prije nego što svaki tim započne dodatni inning.

Bejzbol je sport sa najobičnijim sezonskim utakmicama od svih MLB tim igra 162 utakmice u regularnoj sezoni. Tokom regularne sezone, timovi obično igraju 6 utakmica u 7 noći što čini bejzbol raspored najdinamičnijim od bilo kojeg sporta. Timovi igraju seriju utakmica od dvije do četiri utakmice jedna na drugu u svakodnevnom tempu, a ponekad i dvije utakmice dnevno.

Bejzbol kvote

Nijedna bejzbol utakmica ne može završiti neriješeno, što znači da postoje samo dvije opcije za pobjedu za svaki tim. Neke od bejzbol kladionica na mreži nude linije za izjednačenje na kraju regulacije koje su mnogo niže od istog scenarija u košarci ili Ragbi.

Koeficijenti klađenja na bejzbol na to koji tim će pobijediti ne mogu biti tako niske ili visoke kao u fudbalu ili košarci. S obzirom na broj utakmica u sezoni i raspored po kojem dva tima igraju više utakmica jedan protiv drugog iz dana u dan, nema velikih favorita ili autsajdera kao što je to slučaj u fudbalu ili košarci.

Bejzbol se širi

Baš kao i za bilo koji drugi timski sport, bejzbol online sportske kladionice nude klađenje na širenje. Ono što je zajedničko za bejzbol je činjenica da nema mnogo različitih spredova jer se radi o igri sa malim rezultatom u kojoj oba tima u prosjeku kombiniraju od 5 do 8 poena. Jedina dva raspona na koja biste naišli prije zvijezda bejzbol utakmice su -1,5 i -2,5.

Sve o bejzbol kvotama, linijama za klađenje i spredovima
Kako se kladiti na bejzbol namaz

Kako se kladiti na bejzbol namaz

Dakle, ako se domaćem timu da razlika od -1,5 i vi odlučite da položite svoju opkladu na to, domaći tim će morati da pobedi sa najmanje 2 runde da bi vaša opklada bila dobitna. I obrnuto, ako stavite +1,5 opkladu na gostujući tim, onda on mora ili pobijediti u utakmici ili izgubiti sa ne više od jedne runde.

Objašnjene linije klađenja na bejzbol

Bejzbol ima jedinstven sistem bodovanja koji je prilično težak ako nemate prijatelja fanatika bejzbola koji je voljan da vam ovo objasni. Sve kladionice nude osnovne linije klađenja na bejzbol, kao što su linija novca, poen spread i više/manje. Ali prava zabava leži u klađenju na bejzbol putem interneta najbolje online kladionice.

Samo nekoliko od njih nudi redove na odvojenim inningima i statistiku igrača. Ovdje možete pronaći linije o tome da li će tim postići trčanje, postići pogodak ili doći do baze u datom inningu.

Kada je u pitanju individualni učinak igrača, postoji više linija za bilo koju poziciju ili mjerljiv utjecaj koji igrač može imati na igru. Ovo je prilično teško predvideti, ali ako uspete da ih osvojite, osećaj je verovatno kao da ste i sami pogodili houmran.

Ostale linije klađenja na bejzbol koje se mogu pronaći su pojedinačni ukupni trčanja svakog tima, oba tima da postignu određeni broj trčanja, ili imaju određeni broj pogodaka, kao i prvi ili posljednji tim koji je postigao pogodak, tim sa najbolji rezultat u iningu i tim koji vodi u određenom trenutku utakmice.

Kako se kladiti na bejzbol namaz
Kako pronaći najbolje kvote za bejzbol klađenje

Kako pronaći najbolje kvote za bejzbol klađenje

Bejzbol je vjerovatno sport u kojem se kvote za klađenje na različitim kladionicama su što bliže u ovoj industriji. Ovo je uglavnom slučaj sa spread-om jer su oni najčešće -1,5 za favorite, a kvote za date opcije su takođe blizu.

Kada je u pitanju veći/manji broj runova, mogu postojati različite ponude kladionica, ali u većini slučajeva ne više od 0,5 rundi. Kada je u pitanju moneyline, razlike su moguće, pogotovo što se bliži početak utakmice.

Bez obzira na to što se govori, upoređivanje izgleda i pronalaženje onog koji se ističe toplo se preporučuje možda čak i više nego za druge sportove.

Kako pronaći najbolje kvote za bejzbol klađenje
Najbolje internetske stranice za klađenje za bejzbol kvote

Najbolje internetske stranice za klađenje za bejzbol kvote

Odabir najbolje online kladionice za klađenje na bejzbol je mnogo više od toga da se držite one koja nudi najviše linija za klađenje. Bejzbol je sport koji ima naporan raspored utakmica koje se igraju svaki dan i vrlo često se isti protivnici sastaju par dana zaredom.

Posjedovanje svih informacija za nadolazeću utakmicu, kao što su početni bacači i postava udarača, ključno je za kreiranje kvota za bejzbol.

Raspored snažno utiče na kvote jer se ne objavljuju danima prije nego nakon što je prethodna utakmica završena. Imati kvote za naredne utakmice prilično rano nakon što su prethodne završene je nešto što nude samo najbolji u industriji.

Nije neuobičajeno da su šanse danas drugačije, iako su iste ekipe igrale jučer, a kvote prije te utakmice nisu izgledale kao ove.

Znajući gore navedeno, svakako biste trebali provjeriti kvote za bejzbol klađenje koje nudi 1xBet, Betwinner, 22bet, Megapari, Melbet, Gunsbet, Casumo, Betvictor i 10 bet.

Najbolje internetske stranice za klađenje za bejzbol kvote
Savjeti i trikovi za kvote klađenja na bejzbol

Savjeti i trikovi za kvote klađenja na bejzbol

Ako se pitate kako se kladiti na bejzbol, pružit ćemo vam nekoliko savjeta i trikova. Najvažnija stvar kada je u pitanju predviđanje pobjednika je uporediti početne bacače za obje ekipe. Bacači imaju najveći utjecaj na igru, a njihov rekord pobjeda i poraza i ERA (prosjek zarađenih rundi) su nešto što svakako trebate provjeriti prije nego što stavite opkladu.

U svakom timu postoji više aktivnih bacača i bacanje koje oni pružaju može ponekad biti vrlo različito. Uprkos činjenici da je na kraju dana samo jedan igrač, ishod utakmice mnogo zavisi od tog igrača.

Dakle, većina timova ima igrače koji imaju pobjedničke rekorde i tim igra dobro s njima na mountu, dok ima i onih koji imaju negativan rekord i tim jedva pobjeđuje s njima u postavi.

Drugi faktor su putovanja. Timovi obično putuju dva puta sedmično, ali često igraju dvije utakmice sa dugim letom između i sve to za ne više od 30 sati. Ovo je još jedna situacija u kojoj zakazivanje može uzeti veliki danak za tim koji putuje za sljedeću seriju.

Još jedan trik koji svaki ozbiljan kladioničar treba da uzme u obzir je rezultat serije. U najmanje dvije trećine serije, oba tima pobjeđuju u najmanje jednoj utakmici što može biti dobro vodstvo kada je zatvaranje serije utakmica na koju želite da se kladite i jedan tim je do tog trenutka dobio sve utakmice u nizu.

Savjeti i trikovi za kvote klađenja na bejzbol
About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević