Vijesti

October 10, 2023

Uplatite depozit putem Skrill-a ili Neteller-a na Betandyou da biste dobili 20% povrata novca

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

Betandyou je sajt za sportsko klađenje iz 2010. u vlasništvu Tixi Multimedia BV. Ova platforma za klađenje nudi konkurentne kvote na brojnim tržištima i sportovima, uključujući fudbal, košarku, netball i još mnogo toga. Kako bi vaše iskustvo klađenja učinilo još korisnijim, Betandyou pokreće višestruke promocije, uključujući 20% Cashback Bonusa. Pa, kako to funkcionira?

Uplatite depozit putem Skrill-a ili Neteller-a na Betandyou da biste dobili 20% povrata novca

Šta je 20% Cashback bonusa na Betandyou?

Ova promocija je više bonus za depozit nego bonus za povrat novca. Svi kladionici mogu uplatiti najmanje €10 koristeći Skrill ili Neteller kako bi se kvalifikovali za povrat novca od 10%. Ovo čini ovu promociju jedinstvenom, s obzirom da većina kladioničarskih stranica ne nagrađuje depozite putem ovih popularnih opcija plaćanja. 

U nastavku su brzi i jednostavni koraci za preuzimanje ove ponude:

  • Prijavite se na svoj Betandyou račun.
  • Otvorite blagajnu i odaberite Neteller ili Skrill.
  • Nastavite sa uplatom najmanje €10 bez ikakvog posebnog promo koda. 
  • Ova stranica za klađenje će automatski pripisati gotovinski bonus na vaš račun.

Važne stvari koje treba znati o ovom bonusu

Prvo, ovo je a dnevni bonus za ponovno punjenje da tražite od 25. januara 2023. do 25. januara 2024. Imate pravo na samo jedno 20% cashback bonus dnevno, sa maksimalnim bonusom od €47. Zapamtite, morate aktivirati bonus pod postavkama "Moj račun" da biste ga preuzeli. 

U međuvremenu, ovo regulirana stranica za sportsko klađenje kaže da igrači moraju ispuniti uslov klađenja 10x prije povlačenja bonusa i bilo kakvog dobitka. Morate ispuniti stopu klađenja na akumulacione opklade koje sadrže četiri ili više izbora, pri čemu svaka etapa ima kvotu od 1,40 ili više. Nema povlačenja prije završetka stope preokreta!

Očekivano, ovo bonus za sportske kladionice ne može se koristiti zajedno s drugim bonuse i promocije. Drugim riječima, morate iskoristiti svaki bonus za aktivno sportsko klađenje na svom računu prije nego što preuzmete nagradu. Sve u svemu, to je prilično jednostavan bonus za klađenje koji možete dobiti ovog mjeseca.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Zaronite u uzbuđenje: Keenelandov predstojeći izbor Doubledogdare Stakes
2024-04-18

Zaronite u uzbuđenje: Keenelandov predstojeći izbor Doubledogdare Stakes

Vijesti