Najbolji teniski turniri za klađenje

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
Fact CheckerIliana PetkovaFact Checker

Kada razmišljate o sportskom klađenju, jedna od prvih stvari koja vam padne na pamet može biti fudbal ili košarka. Ali da li ste ikada razmišljali o klađenju na tenis? da, klađenje na tenis je fantastičan način da se uključite u akciju i eventualno osvojite nešto novca. Uronimo u svijet teniskog klađenja i istražimo najbolje turnire na koje možete kladiti.

Najbolji teniski turniri za klađenje

Zašto se kladiti na tenis?

Prvo, tenis je globalni sport. Igraju i gledaju milioni širom svijeta. To znači da postoji mnogo stranica za tenisko klađenje i mnogo teniskih klađenja koje treba istražiti. Ako dobijete prave savjete za klađenje na tenis ili napravite pravi izbor za klađenje na tenis, možete zaraditi priličan iznos!

Koji su najveći teniski turniri?

Tenis ima nekoliko poznatih turnira. Često ih zovu 'Grand slemovi'. Grend slemovi su najprestižniji teniski turniri na svetu. Oni su:

  • Australian Open
  • French Open
  • Wimbledon
  • US Open

Kada čujete nekoga da priča o '5 velikih teniskih turnira', oni uključuju ATP finale zajedno sa četiri grend slema. Ovo su najpopularniji teniski turniri i često imaju najzanimljivije kvote za klađenje na tenis.

Na koje turnire je najbolje kladiti se?

  1. Wimbledon: Jedan od najpoznatijih teniskih turnira, Wimbledon je vrhunski izbor za klađenje na tenis online. Travnati teren može biti nezgodan, a iznenađenja se dešavaju! Na primjer, zamislite vrhunskog igrača kako se oklizne po travi. Da ste se kladili na autsajdera, mogli biste dobiti veliku pobjedu!
  2. US Open: Sa našim otvorenim kvotama za klađenje na tenis možete pronaći mnogo uzbudljivih prilika. US Open je poznat po energičnim mečevima i neočekivanim rezultatima. To je sjajno mjesto za korištenje savjeta za klađenje na tenis koje ste pokupili.
  3. French Open: Igrano na šljaci, ovaj turnir može biti nepredvidiv. Neki igrači su fantastični na šljaci, dok se drugi muče. Ako znate koji su igrači šampioni na šljaci, možete napraviti neke pametne tipove za klađenje na tenis.
  4. Australian Open: Ovo je prvi grend slem ove godine i svi su željni da obilježe. Pravo je vrijeme da provjerite teniske kladionice za kvote i postavite svoje opklade.
  5. ATP Finals: Učestvuju samo vrhunski igrači, čineći mečeve super konkurentnim. Ovaj turnir pruža odlične šanse za tenisko klađenje ako možete predvidjeti ko je u vrhunskoj formi.

Savjeti za klađenje na tenis

  • Istražite igrače: Znajte ko je u formi. Povrijeđeni ili umorni igrači možda neće igrati dobro, čak i ako su najbolji nosioci.
  • Surface Matters: Kao što je spomenuto, neki igrači se bolje snalaze na određenim podlogama. Znajte njihove snage!
  • Provjerite prethodne performanse: Igrač koji je osvojio Wimbledon pet puta vjerovatno će ponovo imati dobar niz.
  • Ostanite ažurirani: Pratite vijesti o tenisu. Na ovaj način ćete znati da li je neko povređen ili se ne oseća dobro, što može uticati na njegovu igru.
  • Diversify Your Opklade: Ne stavljajte sva jaja u jednu korpu. Dobro je rasporediti svoje opklade na različite utakmice ili turnire.

Najbolje stranice za klađenje na tenis

Tenis, kao jedan od najgledanijih sportova u svijetu, ima ogroman broj pratilaca, a tamo gdje ih ima, ima i klađenja. Uz bezbroj dostupnih web stranica za klađenje, kako odabrati najbolju za svoje teniske opklade? Jedna visoko preporučena platforma koja će vam pomoći u ovome je BettingRanker. To je vaše mjesto na jednom mjestu za pouzdane, ažurne i sveobuhvatne rang-liste i recenzije stranica za klađenje.

1xbet: Globalno priznat, 1xbet nudi širok spektar opcija za klađenje na tenis, od Grand Slam turnira do manjih turnira. Njihovo korisničko sučelje je prijateljsko i često pružaju konkurentne kvote.

22bet: Još jedan veliki igrač u industriji klađenja, 22bet osigurava da korisnici imaju besprijekorno iskustvo klađenja. Uz različite načine plaćanja i česte promotivne ponude, omiljen je među mnogima.

Betwinner: Zaokružujući prva tri, betwinner je poznat po svojoj robusnoj platformi i odličnoj korisničkoj usluzi. Njihova teniska sekcija je detaljna i nudi uvide i kvote koje odgovaraju i početnicima i iskusnim kladioničarima.

Popularna tržišta teniskog klađenja

Osim vrhunskih teniskih turnira, za ljubitelje tenisa na raspolaganju su i razna tržišta klađenja. Ova tržišta klađenja omogućavaju kladionicima da istraže različite aspekte igre i poboljšaju svoje iskustvo klađenja. Pogledajmo neka od popularnih tržišta klađenja u tenisu:

  • Ukupan broj igara u klađenju na prvi set: U ovoj vrsti opklade predviđate ukupan broj odigranih gemova u prvom setu. Možete se kladiti da li će ukupan broj igara biti veći ili manji od broja koje su postavile kladionice. Ova opklada je posebno atraktivna kada je igrač poznat po tome što je snažan starter ili kada igra protiv protivnika koji polako počinje.
  • Gubitnička opklada: Opklada na gubitnik je jedinstvena vrsta opklade u kojoj se kladite na igrača koji će izgubiti igru. Ova opklada se obično nudi kada se igrač smatra jasnim favoritom, a kvote su shodno tome niske. Klađenje na gubitnika može biti atraktivno kada vjerujete da će autsajder igrati iznenađujuće dobro.
  • Pobjednik turnira Opklada: Opklada na pobednika turnira je dugoročna opklada u kojoj predviđate igrača koji će osvojiti ceo turnir. Ova vrsta opklade često nudi veće kvote od opklada na jednu igru. Klađenje na pobjednika turnira je posebno primamljivo kada se igrač smatra favoritom ili kada vjerujete da će autsajder napraviti impresivan niz.
  • Finalist Bet: Opklada na finalista je dugoročna opklada u kojoj predviđate dva igrača koji će doći do finala turnira. Ova opklada obično nudi veće koeficijente od opklada na pojedinačnu igru ​​ili pobednika turnira. Klađenje na finaliste je privlačno kada vjerujete da će autsajder nadmašiti očekivanja ili kada će se dva najbolja igrača vjerovatno sastati u finalu.
  • Opklada na 1. set: Opklada za 1. set uključuje predviđanje tačnog rezultata prvog seta. Da biste osvojili ovu opkladu, morate tačno predvideti ishod seta. Ova vrsta opklade je atraktivna kada je igrač poznat po snažnom startu ili kada igra protiv protivnika koji polako počinje.
  • Dugoročna opklada broj 1: Dugoročna opklada broj 1 je opklada na igrača koji će na kraju sezone biti broj 1 na svijetu. Ova opklada često nudi veće kvote od opklada na pojedinačne utakmice ili turnire. Klađenje na dugoročnog broja 1 je privlačno kada vjerujete da će igrač imati izvanrednu sezonu ili kada se očekuje da će se trenutni igrač broj 1 boriti.

Uz ova raznolika tržišta klađenja, teniski entuzijasti mogu se uroniti u uzbuđenje igre dok uživaju u širokom spektru opcija klađenja.

Image

Tenisko klađenje nudi uzbudljivo iskustvo kako za sportske entuzijaste tako i za one koji se klade. Od prestižnih Grand Slam turnira do uzbudljivih finala sezone, brojne su mogućnosti za klađenje na tenis tokom cijele godine. Bilo da ste ljubitelj bitaka na travi u Wimbledonu ili intenzivnih borbi na šljaci na French Openu, svaki turnir donosi svoju jedinstvenu atmosferu i opcije za klađenje. Dakle, pogledajte listu najboljih stranica za klađenje na BettingRankeru, istražite različite turnire i pronađite tržišta klađenja koja odgovaraju vašim željama i nivou vještina. Ne zaboravite da se kockate odgovorno i zabavite se dok uživate u uzbuđenju teniskog klađenja.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević

Zašto se tenis smatra dobrim sportom za klađenje?

Tenis je globalni sport koji igraju i gledaju milioni, koji nudi brojne kvote za klađenje i mogućnosti za potencijalne pobjede.

Šta su to 'Grand slemovi' u tenisu?

Grend slemovi su najprestižniji teniski turniri, uključujući Australian Open, French Open, Wimbledon i US Open.

Koji turnir se smatra petim velikim teniskim događajem, uz grend slemove?

ATP finale se smatra petim velikim teniskim događajem.

Kako podloga terena utiče na klađenje na tenis?

Neki igrači imaju bolje rezultate na određenim površinama terena, kao što su trava ili zemlja, što može uticati na odluke o klađenju.

Koja je preporučena platforma za pronalaženje pouzdanih teniskih kladionica?

BettingRanker je visoko preporučena platforma za rangiranje i recenzije stranica za klađenje.

Navedite tri vrhunske web stranice za tenisko klađenje spomenute u članku.

1xbet, 22bet i Betwinner su tri najpopularnije web stranice za klađenje na tenis.

Šta je tržište 'Ukupan broj igara u klađenju na prvi set'?

To je opklada koja predviđa ukupan broj odigranih gemova u prvom setu, preko ili ispod broja koji su postavile kladionice.

Šta podrazumeva 'gubitnička opklada'?

Opklada na gubitnik je opklada u kojoj se kladite na igrača koji će izgubiti igru.

Kako se 'Oklada na pobjednika turnira' razlikuje od 'Oklade na finalista'?

'Oklada na pobjednika turnira' predviđa igrača koji će osvojiti cijeli turnir, dok 'Oklada na finalista' predviđa dva igrača koja će doći do finala.

Šta se savetuje onima koji žele da se klade na tenis?

Istražite igrače, razmislite o površini terena, provjerite prošle nastupe, ostanite u toku s vijestima o tenisu i diverzificirajte svoje opklade.