Betwinner Pregled kladioničara 2024 - Bonuses

BetwinnerResponsible Gambling
CASINORANK
8.91/10
BonusBonus $1500 + 150 besplatnih okretaja
Ogroman izbor igara
Velikodušni bonusi
Dobra korisnička podrška
Veliki izbor plaćanja
Od povjerenja
Verifikovan
Siguran
Ogroman izbor igara
Velikodušni bonusi
Dobra korisnička podrška
Veliki izbor plaćanja
Betwinner is not available in your country. Please try:
Bonuses

Bonuses

Svaka online kladionica će imati a razne promocije i bonus ponude dostupno, kako za nove klijente tako i za one koji već imaju račune kod njih. Oni to čine tako što novim potrošačima pružaju značajne poticaje, uključujući besplatne opklade i bonuse dobrodošlice, koji im pomažu da regrutuju nove kupce.

100% podudarni sportski bonus na prvi depozit

Betwinner pruža igračima ekskluzivni bonus dobrodošlice od stopostotni iznos prvi depozit, do maksimalno sto evra.

Da biste aktivirali ovu ponudu, morat ćete uplatiti depozit od najmanje jednog eura. Klijenti su dužni da navedu svoju potvrdu o bonusu za sportsko klađenje ili na stranici "Postavke računa" u dijelu "Moj račun" na web stranici ili odmah na stranici "Depozit" prije nego što im bude dozvoljeno da uplate depozit na svoj račun.

Ovaj bonus se odmah primjenjuje na račun klijenata nakon što izvrše svoj početni depozit, pod uslovom da su svi podaci o računu popunjeni u cijelosti i da je za račun dat aktivan broj telefona.

Uslovi klađenja za ovu ponudu se bitno razlikuju od onih za druge bonuse. Zahtijeva samo da se okladi pet puta, ali samo na akumulacione opklade koje imaju tri ili više događaja sa kvotom od 1,40 ili više svaki.

Primjenjuju se druga pravila i ograničenja.

Četvrtak 100% bonus na podudarni depozit

Kladionici mogu dobiti a 100% podudaranje na njihovim depozitima, do maksimalno 100 €, svakog četvrtka od 00:00 do 23:59.

Ova promocija je dostupna samo igračima koji trenutno nemaju aktivne bonuse. Ako se ovaj bonus aktivira, igrači neće imati pravo na druge bonuse vezane za njihov depozit.

Klijenti moraju da polože akumulacione opklade jednake trostrukom iznosu bonusa u roku od dvadeset četiri sata nakon primanja bonusa; u suprotnom, bonus će se smatrati ništavnim i nevažećim. Svaki akumulatorski ulog mora uključivati najmanje tri različita pojavljivanja. Svaki akumulator mora sadržavati najmanje tri događaja, od kojih svaki mora imati kvotu od 1,40 ili više.

I događaji prije utakmice i događaji uživo ispunjavaju uslove za klađenje uz bonus (isključujući sistemske opklade). Opklade izmirene na koeficijentu od 1,00 ne računaju se u potrebno oklade za bonus i stoga se zanemaruju.

Primjenjuju se dodatni uvjeti i ograničenja.

Bet Lose Streak Bonus

Betwinner ima uslugu koja pomaže kockarima koji doživljavaju gubitke u svom klađenju i žele da poboljšaju svoje šanse za dobitak.

Igrači će dobiti sljedeće kao nadoknadu za niz izgubljenih opklada:

Kladionici moraju biti registrovani i verifikovani na Betwinner-u da bi imali pravo na ovu promociju. Kvalifikacione opklade su niz od dvadeset uzastopnih opklada koje se sve isplaćuju kao gubici kada se opklade reše. Ovih 20 opklada je moralo biti dato u proteklom mjesecu, a kvote ne mogu biti veće od tri dolara svaka.

Email support@betwinner.com sa brojem vašeg računa i frazom "Serija izgubljenih opklada" u naslovu ako smatrate da ispunjavate uslove za ovaj poticaj.

Primjenjuju se drugi uslovi i odredbe.

Betwinner rođendanski bonus

Betwinner svojim korisnicima daje a poseban poklon za njihove rođendane.

Betwinner rođendanski bonus je besplatna opklada koju igrači dobijaju kao promotivni kod. Promotivni kod će zatim biti poslan na njihov registrovani broj telefona kao SMS ili će biti stavljen na vaš Betwinner nalog.

Primjenjuju se drugi uslovi i odredbe.

Registrujte se na BetWinner i osvojite €20 bonusa ako vaša prva opklada izgubi
2023-05-16

Registrujte se na BetWinner i osvojite €20 bonusa ako vaša prva opklada izgubi

Pokrenut 2018. godine od strane Harbesina Limited, BetWinner je jedna od najpouzdanijih stranica za klađenje širom svijeta. Ova web stranica je poznata po svojim konkurentnim kvotama za sportsko klađenje i brojnim tržištima za klađenje.