Vijesti

May 16, 2023

Registrujte se na BetWinner i osvojite €20 bonusa ako vaša prva opklada izgubi

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

Pokrenut 2018. godine od strane Harbesina Limited, BetWinner je jedna od najpouzdanijih stranica za klađenje širom svijeta. Ova web stranica je poznata po svojim konkurentnim kvotama za sportsko klađenje i brojnim tržištima za klađenje. 

Registrujte se na BetWinner i osvojite €20 bonusa ako vaša prva opklada izgubi

Ali BetWinner ne bi bio uspješan bez njegovih čestih bonuse i promocije. Dakle, u ovoj sedmičnoj recenziji bonusa, BettingRanker će pokušati da otpakira bonus od 20 € Nil-Nil Draw na web stranici i sazna o čemu se radi. 

Šta je BetWinner-ov Nil-Nil Bonus za izvlačenje?

Nil-Nil Draw je a bonus dobrodošlice, što znači da samo novi igrači imaju pravo na nagradu. Da biste preuzeli bonus, kreirajte nalog na ovome renomirani sajt za klađenje i stavite jednu opkladu na novčanu liniju na fudbalske utakmice navedene na stranici promocije. To znači da se možete kladiti samo na bilo koju stranu za pobjedu. Ovdje nema opklada na neriješeno!

Nakon što položite opkladu, čekaćete da se utakmica završi porazom kako bi vaša željena strana stekla pravo na promociju od 20 €. Ali prvo, timovi ne smiju postići jedan protiv drugog u prvom poluvremenu. BetWinner vratit će vam izgubljeni ulog do 20 € ako se dese oba scenarija. Ukratko, ova promocija više liči na opkladu bez rizika, iako s uzbudljivim preokretom. 

Odredbe i uslovi Nil-Nil bonusa za izvlačenje na BetWinner-u

Kao i svaki drugi bonus za sportsko klađenje, ova BetWinner promocija ima Uvjete i odredbe koji regulišu način na koji je igrači koriste. Oni uključuju:

  • Bonus se daje kao promotivni kod.
  • Kladionici moraju aktivirati bonus u odjeljku "Moj račun".
  • Kvalifikaciona opklada mora biti postavljena koristeći pravi novac. 
  • Dostupan je samo jedan bonus po utakmici.
  • Stranica za klađenje kreditira bonus u roku od 24 sata.

Provjerite 100% bonus na depozit četvrtkom

Vaša lojalnost u BetWinner-u je takođe nagrađena sa 100% bonusa na depozit. Ovo reload bonus dostupan je kladionicima koji polože €10 ili više od 00:00 do 23:50 u četvrtak. Maksimalni iznos bonusa koji možete osvojiti je €100. 

Ali ovaj bonus takođe dolazi sa priloženim nizovima. Morate ga uložiti 3x na parlay/akumulator opklade u roku od 24 sata da biste iskoristili bonus. Imajte na umu i da svaka parlay opklada na vašem listiću mora imati tri ili više lega. Štaviše, svaka akumulaciona opklada mora imati najmanje tri lega sa kvotom od 1,40 ili više. 

Dodatni uslovi za ovaj sedmični bonus uključuju sljedeće:

  • Novac bonusa je primjenjiv na sportove uživo i prije utakmice.
  • Opklade sa kvotom 1,00 ne doprinose zahtevu za klađenje.
  • Bonus je dostupan samo ako nema drugih aktivnih bonusa.
About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Zaronite u uzbuđenje: Keenelandov predstojeći izbor Doubledogdare Stakes
2024-04-18

Zaronite u uzbuđenje: Keenelandov predstojeći izbor Doubledogdare Stakes

Vijesti