Vijesti

September 26, 2023

Vratite polovinu svog prvog depozita za pravi novac u Raboni svake sedmice

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

Rabona nikada ne razočara kada su u pitanju bonusi i promocije za sportske kladioničare i kazino igrače. Nakon registracije, kladioničar će vas nagraditi sa 100% ponudom dobrodošlice do €100. Nakon toga, stvari postaju još isplativije, jer kladionica pokreće brojne dnevne, sedmične i mjesečne promocije.

Vratite polovinu svog prvog depozita za pravi novac u Raboni svake sedmice

Dakle, u današnjoj recenziji bonusa, saznat ćete više o Raboninom sedmičnom reload bonusu. Nastavite čitati kako biste saznali više o minimalnim kvotama, zahtjevima za preokret, postotku utakmice i drugim uvjetima.

Koji je nedeljni bonus za ponovno punjenje u Raboni?

Promocija sedmičnog reload bonusa u Raboni je jednostavan bonus za sportske kladionice. U ovoj ponudi, kladioničar će vas nagraditi ponudom za utakmicu za vaš prvi depozit tokom sedmice. Jednostavno rečeno, to je sedmični bonus koji igrači mogu zatražiti samo jednom sedmično.

Rabona obećava lojalnim igračima koji uplate tokom sedmice 50% bonus utakmice, dostižući 500 €. To znači da ako je vaš prvi depozit u sedmici 100€, kladionica će vas nagraditi sa 50€ bonusa koji se ne može povući. Morate uplatiti najmanje €1,000 da biste preuzeli cijeli bonus paket.

The regulirana stranica za sportsko klađenje tvrdi da je bonus dostupan za preuzimanje jednom sedmično od ponedjeljka 00:00 do nedjelje 23:59 UTC. Takođe, kladioničari iz zemalja poput Azerbejdžana, Gruzije i Tadžikistana mogu zatražiti maksimalni nedeljni bonus od 200 €.

Uvjeti i odredbe tjednog bonusa za ponovno učitavanje

Rabona jasno precizira šta kladioničari moraju učiniti da bi dobili ovaj bonus ili izbjegli diskvalifikaciju. Prvo, minimalni kvalifikovani depozit za ovo sedmični bonus je 20 €. Kladionici mogu deponovati u drugim valutama kao što su HUF, INR, JPY, CAD, AUD i više, iako iznos varira u zavisnosti od valute.

Kladioničar takođe kaže da klijenti moraju da preokrenu depozit i iznos bonusa 8 puta na pojedinačne sportske opklade sa kvotom od najmanje 2,00 po utakmici. Alternativno, mogu preokrenuti bonus na višestruke opklade sa kvotom od najmanje 1,50. Igrači iz Norveške, Finske, Austrije i Njemačke moraju preokrenuti bonus i uplatiti najmanje 6x prije nego što podnesu zahtjev za povlačenje.

Ostali uslovi za korišćenje ovog bonus za sportske kladionice uključuju:

  • Maksimalna opklada koja se računa u stopu klađenja je 50 €.
  • Isplate, sistemske opklade i bonus opklade ne doprinose stopi klađenja.
  • Maksimalni iznos koji igrači mogu osvojiti je 10x bonus za ponovno punjenje.
  • Kladionici moraju uložiti bonus u roku od 30 dana.
About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Zaronite u uzbuđenje: Keenelandov predstojeći izbor Doubledogdare Stakes
2024-04-18

Zaronite u uzbuđenje: Keenelandov predstojeći izbor Doubledogdare Stakes

Vijesti