Odabir najboljih stranica za klađenje na košarku

Vijesti

2022-09-28

Košarka je druga iza fudbala po popularnosti širom svijeta. Ovaj sport je nastao 1890-ih, što ga čini relativno svježim u odnosu na druge sportove. Ima globalnu privlačnost, što se vidi po njegovoj konkurentnosti tokom Ljetnih olimpijskih igara i NBA sezone.

Odabir najboljih stranica za klađenje na košarku

Klađenje na košarku je veliki posao gdje svake sezone opklade na razne košarkaške događaje iznose milijarde dolara na vrhunskim košarkaškim kladionicama. To je profitabilan sport za vlasnike timova, igrače, kladionice, pa čak i igrače. 22Bet, BetWinner i Megapari su među njima top stranice za klađenje na košarku preporučuju najbolji recenzenti.

22Bet

Evropski onlajn kazino 22Bet osnovan je 2018. Košarkaški kladioničari širom svijeta mogu očekivati najbolje iskustvo online klađenja od kladionice. Korisnici imaju divno iskustvo s njima zahvaljujući njihovom jednostavnom korisničkom sučelju i odličnim kvotama.

Od svog početka, 22Bet je rastao širom svijeta i Evrope. Njegov brzi rast se može pripisati činjenici da pruža ogroman izbor dnevnih košarkaških tržišta, velike kvote i izvanredno korisničko iskustvo.

Raznolikost dostupnih izbora depozita čini plaćanje jednostavnim. Igračima je dostupno sve, od bankovnih transfera do kriptovaluta. Osim toga, dostupan je veliki broj lokalno popularnijih tehnika. Neteller, Skrill, Qiwi, PaySafe, EcoPayz i Webmoney su neki od njih.

Parlays Bets na 22Bet

Košarkaške direktne opklade, koje uključuju klađenje na jedan tim protiv širenja, su među popularnim klađenjem na košarku na 22Bet-u. Parlay klađenje omogućava kockarima da kombinuju više timova u jednu opkladu. Igrači mogu dodati dva do osam timova u parlay. Svi ovi timovi moraju imati zbrojeve koji premašuju raspon bodova.

Raspon poena se smanjuje kada postoji guranje ili izvlačenje. Guranje se dešava kada se igrači klade na tim, a rezultat se tačno poklapa sa njihovom opkladom. Takođe, kada postoji jedan guranje u parlaju sa osam timova na koji se igrači klade, on se menja u parlay sa sedam timova. Parlay sa četiri tima postaje parlay sa tri tima kada postoje tri pobjednika i jedan guranje.

Tipično, teaser za dva tima postaje No Action u slučaju nerešenog klađenja, a igrači dobijaju svoj novac nazad. Tizer za tri tima postaje teaser za dva tima kada je neriješeno. Konačno, teaser sa četiri tima mijenja se u teaser sa tri tima, i obrnuto.

BetWinner

BetWinner nudi više od 40 različitih tržišta, stotine utakmica i aktivnosti prije utakmice na košarkaškom terenu. Kladionica nudi odlične kvote na većinu utakmica i žestoko je konkurentna, posebno na poluvreme i opklade na pobjednika meča. Betwinner prikazuje košarkaške kvote u američkom formatu kvota.

Kladionici mogu prenositi utakmice i također se kladiti uživo. Uz to, mobilna kompatibilnost je besprijekorna na BetWinner-u. Korisnici mogu igrati na web stranici ili preuzeti aplikaciju koja je dostupna za iOS i Android. Korisnici se mogu kladiti u pokretu, što je nevjerovatno jednostavno za korisnika i lako za upravljanje.

Klađenje na linije prvog poluvremena ili četvrtine na BetWinner-u

Prije početka meča, kladioničari mogu staviti opklade na BetWinner u prvoj četvrtini i prvoj polovini igre unutar funkcije klađenja. Tim za koji se predviđa da će pokriti širenje na kraju četvrtine može se izabrati na liniji četvrtine.

Nekoliko faktora koje treba uzeti u obzir prilikom postavljanja ovih opklada uključuje mogućnost da tim može voditi rano, ali zaostati u drugom poluvremenu. Takođe, tim može imati spor početak prije nego što preuzme vodstvo u četvrtoj četvrtini. Stoga je razumijevanje historijskih performansi od suštinskog značaja, a ne samo kako se tim na kraju ponaša.

Megapari

Megapari je potpuno nova kladionica osnovana 2019. godine. Ima veze sa istočnom Evropom i posluje pod licencom Curacao. Igrači se mogu lako prijaviti putem društvenih mreža, telefonske verifikacije ili e-pošte.
Megapari nudi pouzdane statistike s jednostavnim, sigurnim i praktičnim opcijama plaćanja za igrače. Hiljade čestih korisnika vjeruju web stranici. Korisnici se mogu kladiti na web stranicu s potpunim povjerenjem jer nudi visok nivo sigurnosti i anonimnosti, a usluga je izuzetno profesionalna.

Basketball Futures Klađenje u Megapariju

Kada se igrači klade na budućnost, predviđaju da će tim nastupiti tako dobro da će osvojiti sve. Čovek može da se kladi samo na osnovu predosećaja. Međutim, igrači to mogu učiniti i koristeći statistiku iz nedavne prošlosti. Mogu se kladiti na tim da će osvojiti svoju konferenciju ili titulu u ligi kada izgube svoje prve tri utakmice. Šanse bi se mogle iznenada promijeniti. Međutim, Megapari garantuje isplatu u skladu sa koeficijentom koji je na snazi prilikom postavljanja svih opklada.

Klađenje na rekvizite u Megapariju

Klađenje na košarkaške rekvizite je bazirano na statistici. Pojedinci se u suštini klade na učinak igrača tokom igre i na to koliko će dobro ili loše proći. Alternativno, igrači u Megapariju se mogu kladiti da će igrač postići ili neće postići više od 50 poena u meču.

Strategije za klađenje na košarku na gore navedenim stranicama

Prvo se mora uzeti u obzir učinak tima tokom tekuće sezone. Takođe, igrači moraju uzeti u obzir prethodni učinak tima pored trenutnih metrika. Druga stvar koju treba uzeti u obzir je koliko dobro svaki igrač radi pojedinačno. Treba se informisati o povredama tima i igračima koji će vjerovatno započeti utakmicu.

Ispitivanje rasporeda tima je takođe bitan faktor. Sa 82 utakmice u komprimiranoj sezoni, mogli bi putovati na svoj sljedeći teren svakih nekoliko dana. Na njihovu efikasnost mogla bi uticati iscrpljenost koju izazivaju zauzeti rasporedi.

Poslednje vijesti

Ko će postati fanovi bejzbol dvorane 2023.?
2022-11-30

Ko će postati fanovi bejzbol dvorane 2023.?

Vijesti