Najbolje strategije sportskog klađenja za korištenje u 2021

Vijesti

2021-11-24

Sportsko klađenje može biti jako zabavno. Međutim, za igrača može biti frustrirajuće ako stvari ne idu kako treba. Kupci brzo prihvaćaju činjenicu da strategija drži ključ za poboljšanje njihovih šansi na mreži. Online kladioničari mogu učiniti da svoje iskustvo u sportskom klađenju poboljšaju.

Najbolje strategije sportskog klađenja za korištenje u 2021

To uključuje postavljanje limita za klađenje, pravilno upravljanje bankrolom i korištenje prava sajt za sportsko klađenje. Kladioničar takođe treba da pronađe i koristi efikasne strategije klađenja. Neke od najboljih strategija sportskog klađenja koje se koriste u 2021. istaknute su u nastavku.

Strategija usklađenih opklada Upareno klađenje je možda najlakša strategija klađenja koju igrači mogu koristiti. Ova strategija zahtijeva od igrača da stavi skup opklada na isti događaj. Međutim, velika kvaka ove strategije klađenja je u tome što se oslanja na besplatne opklade.

Većina internet kladionica obično nudi besplatne opklade i drugi bonusi, koje igrači mogu koristiti u ovoj strategiji. Radi za sve sportove, ali je najbolji za one koji mogu završiti samo sa dva ishoda. Događaji koji imaju najviše kvote će takođe biti povoljni za igrača.

Strategija klađenja na arbitražu

Ova strategija obično ima za cilj da iskoristi razlike u kvotama u različitim kladionicama. Kvote se obično mijenjaju jer se različiti faktori koji utiču na ishod igre stalno mijenjaju. U nekim slučajevima, promjena može biti dovoljno visoka da daje povrat.

Strategija arbitraže koristi prednosti kašnjenja u nekim kladionicama u vezi sa promjenom kvota. Dobici su obično minimalni, ali se mogu akumulirati za veće povrate.

Strategija Kelly Criterion

Ova strategija se najčešće koristi na finansijskim tržištima, ali takođe dobro funkcioniše u sportskom klađenju. Cilj mu je da iskoristi varijacije između vjerovatnoće i izgleda. Sve što igraču treba je da odredi vrijednost kvote. Igrač tada može mijenjati svoj ulog prema varijaciji vjerovatnoće i šansi. Postoje matematičke formule koje igrač može koristiti za izračunavanje vrijednosti kvote i preklapanja.

Strategija povećanja kvota

Jedna od metoda koju kladionice koriste za privlačenje novih kladioničara je povećanje kvota. Kladionici mogu iskoristiti prednosti takvih povećanja kvota kako bi povećali iznos svog potencijalnog dobitka. Ova strategija radi samo na poboljšanju iznosa dobitka, ali ni na koji način ne mijenja vjerovatnoću pobjede.

Međutim, kladionici bi trebali imati na umu da većina kladionica obično ima dobre razloge za podizanje određenih kvota. Povećane šanse mogu biti pokazatelj da ishod za kvote neće biti pozitivan.

Sistemska strategija klađenja

Ova strategija klađenja zahtijeva od igrača da svoje opklade pokriju različitim linijama klađenja umjesto da koriste akumulator. Kod akumulacijskih klađenja, gubitak jedne opklade znači da će cijeli listić izgubiti. Sa sistemskim opkladama ćete pokriti sve najbolje ishode tako da gubitak jedne opklade ne znači nužno gubitak cijelog listića.

Chasing Steam

Chasing steam je strategija koja se oslanja na značajna kretanja na tržištu klađenja. Na primjer, ako se kvote značajno pomjeraju, to može biti zato što mnogi profesionalni kockari i kladioničarski sindikati stavljaju opklade na jednu stranu.

Kladionice obično mijenjaju svoje kvote u takvim situacijama kako bi minimizirale svoje isplate. Strategija pretpostavlja da profesionalni kladioničari i kladioničarski sindikati koji uzrokuju fluktuacije u kvotama imaju dobru predstavu o vjerovatnom ishodu. Na taj način igrač može iskoristiti to znanje za klađenje.

Poslednje vijesti

Odabir najboljih stranica za klađenje na košarku
2022-09-28

Odabir najboljih stranica za klađenje na košarku

Vijesti