Vijesti

August 22, 2023

Leonbet vas je pozvao da preuzmete 50% bonusa na depozit u Sport Booster promociji

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

Leonbet je jedna od vodećih kompanija za sportsko klađenje pokrenuta 2007. godine. Kompanija je uspjela ostati na vrhu industrije zahvaljujući svojim konkurentnim kvotama, odličnom izboru događaja i fantastičnim bonusima.

Leonbet vas je pozvao da preuzmete 50% bonusa na depozit u Sport Booster promociji

Dakle, u današnjoj BettingRanker bonus recenziji, naučit ćete o promociji 50% Sport Booster i kako je iskoristiti. Saznajte više o minimalnim kvotama, periodu važenja bonusa i drugim odredbama i uslovima.

Šta je Sport Booster Promo na Leonbetu?

Promocija Sport Booster je a bonus na depozit pokrenut od strane Leonbet 6. oktobra 2022. i trajat će do 31. decembra 2023. u 16:59 EDT. Da biste ispunili uslove za ovaj bonus, unesite Sport Booster bonus kod prilikom polaganja na blagajni. 

Ovo reload bonus može se preuzeti svake sedmice od petka 00:01 do nedjelje 23:59 EDT. Minimalni kvalifikovani depozit tokom perioda ove kampanje je 5 USD, a nagrada je 50% deponovanog iznosa, ali ne prelazi 500 USD.

Na primjer, ako uplatite 50 USD koristeći bilo koji način plaćanja, regulisana sportska kladionica nagradit će vas sa $25 besplatnih kredita za opkladu. U idealnom slučaju, morat ćete uplatiti 1000 USD da biste zatražili ukupan iznos Leonbet kaže da ga možete zatražiti uz depozit od 700$.

Uslovi Sport Booster kampanje

Kao i svaki drugi bonus za sportske kladionice, Leonbet je dodao više uslova koje igrači moraju poštovati dok koriste ovaj bonus. Prvo, bonus ima uslov za klađenje 10x, što znači da kladioničari moraju koristiti iznos 10x veći od bonusa za isplatu dobitaka. Imajte na umu da kladionici moraju ispuniti ovaj zahtjev u roku od 72 sata.

U međuvremenu, samo višestruke i pojedinačne opklade koje uključuju najmanje dva izbora prije utakmice i događaja uživo će se računati u zahtjev za klađenje. Osim toga, barem jedan od događaja mora imati kvote između 1,70 i 3,00 da bi se uračunao u klađenje. Prihvatljive će biti samo opklade na različite događaje.

Ostali uslovi za Sport Boost bonus uključuju:

  • Učesnici se ne mogu kladiti na više tržišta u okviru istog događaja.
  • Samo sredstva sa glavnog računa mogu se koristiti za ispunjavanje uslova klađenja.
  • Dobitničke i izgubljene opklade se računaju u klađenje besplatnih kredita.
  • Poništene opklade i Virtuelne sportske opklade ne ispunjavaju uslove.
About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Zaronite u uzbuđenje: Keenelandov predstojeći izbor Doubledogdare Stakes
2024-04-18

Zaronite u uzbuđenje: Keenelandov predstojeći izbor Doubledogdare Stakes

Vijesti