Vijesti

October 13, 2023

BetConstruct ima za cilj da preoblikuje sektor livestreaminga sa novom OTT platformom

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

BetConstruct, vodeći dobavljač tehnologije za sportsko klađenje, objavio je novu OTT platformu za revoluciju u streaming servisima. Ova platforma nudi globalni doseg putem FastMedia, omogućavajući prijenos sporta iz bilo kojeg područja.

BetConstruct ima za cilj da preoblikuje sektor livestreaminga sa novom OTT platformom

OTT rješenja su revolucija za pružatelje prijenosa uživo, omogućavajući im da naprave platformu koja zadovoljava individualne zahtjeve specifičnih brendova i streaming korporacija. Ovaj intuitivan i brz administrativni alat olakšava prilagođavanje i izgradnju platforme koja precizno odgovara viziji korisnika.

Sa ovom tehnologijom, operateri sportskog klađenja mogu kreirati prilagođene dizajne na osnovu sopstvenih preferencija i lako dodati procese plaćanja za OTT platformu. Osim toga, dodatne usluge koje pruža Fast Media dostupne su na zahtjev.

OTT proizvod je dostupan u različitim oblicima, uključujući web i mobilni. Ovaj proizvod možete koristiti i na sportsko klađenje i aplikacije za kockanje koje su dostupne besplatno na App Store-u, Play Marketu, Apple TV-u i Android TV-u. Nadalje, prilagođene Smart TV aplikacije dostupne su na zahtjev kupca. 

Prema BetConstruct, OTT platforma će ponuditi dinamično, korisničko i prilagodljivo iskustvo koje uključuje pristup:

  • Prenos uživo i VOD sadržaj
  • Monetizacija putem pretplata i PPV-a
  • Višekanalno emitovanje
  • Podrška za više jezika

Ova objava je odličan dodatak BetConstruct-ovoj kolekciji proizvoda za sportsko klađenje i kockanje. Prošlog mjeseca, kompanija je objavila a partnerstvo sa XGateway, vizionarski i dinamičan pružatelj platnih usluga. 

Još u istom mjesecu pokrenut je provajder softvera Bet Easy, višeplatformsko rješenje za razvoj mobilnog kockanja i aplikacije za sportsko klađenje. Pruža nekoliko opcija integracije za poboljšanje angažmana i interakcije korisnika.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Zaronite u uzbuđenje: Keenelandov predstojeći izbor Doubledogdare Stakes
2024-04-18

Zaronite u uzbuđenje: Keenelandov predstojeći izbor Doubledogdare Stakes

Vijesti