Trotting

Kas je oblik konjskih utrka u kojem konji kasaju ili hodaju, a ne galopiraju. Sport je popularan u mnogim dijelovima svijeta, uključujući Evropu, Sjevernu Ameriku, Kanadu i Australiju. Jedna od sjajnih stvari kod kasa je to što nudi odlične mogućnosti klađenja.

Postoji veliki broj internet stranica za sportsko klađenje koje nude kasačko klađenje, i to je odličan način da dodate malo uzbuđenja u utrku. Ovaj članak istražuje troting klađenje kako bi igrači mogli znati što mogu očekivati kada se klade.

Trotting
Najbolje stranice za kasačko klađenjeKako se kladiti na kasVrste opklada na kasuRazumijevanje koeficijenta kasačkog klađenjaŠta utiče na šanse za kas?
Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Najbolje stranice za kasačko klađenje

Najbolje stranice za kasačko klađenje

Kasačko klađenje je sportsko klađenje koje uključuje predviđanje ishoda kasačkih utrka. Utrke može dobiti konj koji završi prvi ili sakupi najviše bodova tokom trke. I dok je kasačko klađenje jednostavno kao ABC, ne nude sve kladionice u kasu. Pa, sport je već veoma popularan u Evropi i Sjedinjenim Državama, ali kasačko online klađenje je relativno nova niša.

Kao sport, kas je prisutan stotinama godina i sada je popularan sport u mnogim dijelovima svijeta, kao što je gore spomenuto. Međutim, klađenje na kas je novi poduhvat koji je započeo tek prije nekoliko godina. Najstarije internetske stranice za klađenje koje nude kasačko klađenje također su stare nekoliko decenija ili manje. Dakle, kasačko klađenje ne može tvrditi da ima bogatu istoriju. Međutim, niša ima mnogo potencijala.

Najbolje stranice za kasačko klađenje
Kako se kladiti na kas

Kako se kladiti na kas

Za klađenje na kasačke online igre, igrači mogu slijediti ove korake:

  • Prijavite se za račun na kladioničarskom mjestu. Proces registracije trebao bi biti brz i lak.
  • Uplatite novac na njihov račun za klađenje. To se može učiniti kreditnom karticom, debitnom karticom ili e-novčanikom.
  • Odaberite kasačku trku na koju žele da se klade
  • Odaberite ulog
  • Potvrdite opkladu
Kako se kladiti na kas
Vrste opklada na kasu

Vrste opklada na kasu

Obično postoje nekoliko vrsta opklada da biraju, a igrači moraju razumjeti svaku opkladu kako bi znali gdje da polože svoj novac. Iako svaka kladionica može imati svoja vlastita tržišta klađenja, postoje tržišta klađenja koja su uobičajena za većinu kladionica, a uključuju sljedeće:

Potpuna pobeda

Ovo je direktna opklada na to koji će kasač pobijediti u utrci. To je najčešći tip opklade u kasačkom klađenju.

Završna pozicija

Ovo je opklada na to koji će kasač završiti prvi, drugi, treći ili četvrti.

Glavu u glavu

U ovoj opkladi igrači bore dva kasačka rivala jedan protiv drugog i predviđaju ko će od njih pobediti drugog. Opklada se dobija čak i kada konj koji pobedi drugog ne izađe prvi u trku.

Svaki put

Ovo je zgodna opklada koju vrijedi spomenuti. To je opklada na to koji će kasač ili pobijediti u utrci ili završiti na četvrtom mjestu i dalje.

Vrste opklada na kasu
Razumijevanje koeficijenta kasačkog klađenja

Razumijevanje koeficijenta kasačkog klađenja

Trotting kvote za klađenje variraju ovisno o trci i kladionici. Općenito, međutim, koeficijenti klađenja na kas su nešto veći od onih za trke u galopu. To je zato što je kasačka disciplina izazovnija i postoji više šanse da stvari krenu po zlu.

Povremeno kasačke utrke su čak i mrtve trke, što je, naravno, neriješeno. Međutim, svi koeficijenti su postavljeni tako da kladionice imaju prednost, tako da je uvijek dobra ideja potražiti kvote za kasačko klađenje i savjete za sportsko klađenje prije nego kladite.

Razumijevanje koeficijenta kasačkog klađenja
Šta utiče na šanse za kas?

Šta utiče na šanse za kas?

Nekoliko faktora može uticati na kvote klađenja u kasu. Neki od najvažnijih uključuju:

  • Oblik konja: Ovo je vjerovatno najvažniji faktor, jer pokazuje koliko je konj bio dobar u posljednje vrijeme.
  • Težina džokeja: Ovo utiče na brzinu konja.
  • Forma džokeja: Ako je džokej u posljednje vrijeme bio u vrhunskoj formi, to će uticati na kvote klađenja na kas.
  • Uslovi na stazi: Ako je staza mokra ili zaleđena, to će uticati na brzinu konja.
Šta utiče na šanse za kas?
About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević