Najbolje 10 Jeton kladionice za 2024

Jeton je usluga plaćanja sa sjedištem u Velikoj Britaniji u vlasništvu Uris London Limited. Kontrolira ga FCA Financial Conduct Authority u Ujedinjenom Kraljevstvu. Jeton kladionice omogućavaju svojim klijentima da obavljaju transakcije sa do 27 valuta koje podržava ovaj e-novčanik. Budući da usluga pokriva preko 200 zemalja i desetine načina plaćanja, privlači značajan broj kockara iz cijelog svijeta.
Osim toga ujedinjeno kraljevstvo, Jeton usluge plaćanja su naširoko korištene u Tajlandu, Australiji, Hong Kongu, Švicarskoj, Finskoj, Turskoj, Malti, Bugarskoj, Kanadi, Norveškoj, Španiji i Brazilu, između ostalih.

Najbolje 10 Jeton kladionice za 2024
Kako napraviti depozit kod JetonaKako izvršiti isplatu sa Jeton-omSigurnost i sigurnost u JetonuJeton opcije korisničke podrške
Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Kako napraviti depozit kod Jetona

Kako napraviti depozit kod Jetona

Kada klađenje na sport, igrač bira svoj najpoželjniji način da napravi Jeton depozit. Štaviše, mogu obavljati transakcije bilo kada sa ili bez bankovnog računa ili kreditne kartice. To je zato što imaju mnogo načina plaćanja koje mogu izabrati iz jednog novčanika, uključujući druge e-novčanike i kriptovalute poput Bitcoina. Mogu koristiti sredstva iz Jeton novčanika ili Jeton kartice.

Jeton Wallet je potpuno razvijen pristupnik za e-plaćanje dostupan u mobilnoj aplikaciji i može se koristiti bilo gdje i bilo kada. Jeton kartica se prodaje na službenim web shopovima i tržištima prodavača na zemlji. Može se dopuniti iznosima od 10 do 250 €. Dakle, igrači koji žele deponovati Jeton karticom mogu platiti od samo €10 do €10,000 po danu, ali će se primjenjivati T&C-ovi kladioničara.

Kako popuniti Jeton depozit

Sljedeći proces se može obaviti putem mobilnog uređaja ili desktop računara.

Korak 1: Finansiranje Jeton novčanika/kartice

Postoji mnogo načina za punjenje Jeton računa: direktan bankovni transfer, e-novčanici, mobilno plaćanje, plaćanje kreditnom karticom i debitne kartice.

Korak 2: Prijava na Jeton kladionicu

Najpouzdanije kladionice za evropske igrače danas prihvataju Jeton plaćanja. Većina sajtova zahteva od igrača da se prijave sa korisničkim imenom i lozinkom.

Korak 3: Odabir Jetona kao metode depozita

Stranica za plaćanje svake web stranice za online klađenje ima stranicu za bankarstvo na koju igrači idu kako bi uplatili svoje kockarske račune. Ovaj odjeljak predstavlja razne metode plaćanja. Jeton je naveden na listi e-novčanika.

Korak 4: Dovršavanje transakcije

Kada igrač odabere Jeton za uplatu, bit će usmjeren na novu pop-up stranicu da se prijavi na svoj Jeton račun. Ovdje moraju birati između plaćanja karticom, bankovnog transfera ili Jeton kartice. Procesor plaćanja zahtijeva od korisnika da odabere svoju valutu i unese iznos koji želi poslati.

Naknada za konverziju valuta i vremenski okvir bit će prikazani prije podnošenja detalja. Prijenos je obično trenutan, a postoji opcija za otkazivanje nedavne transakcije putem kartice Account Activity.

Kako napraviti depozit kod Jetona
Kako izvršiti isplatu sa Jeton-om

Kako izvršiti isplatu sa Jeton-om

Nakon što osvoji džekpot, igrač prvo treba da proveri da li je Jeton dostupan za povlačenje. Povlačenje gotovine sa web stranice za online klađenje u Jeton novčanik ne bi trebao biti komplikovan proces. Biće mnogo lakše očistiti dobitak da je igrač koristio Jeton za uplatu pošto će njihovi podaci biti sačuvani.

Ključno je priložiti bankovni račun ili bankovnu karticu Jeton računu prije pokretanja isplate. Evo kako zatražiti dobitak sa računa za sportsko klađenje.

Korak 1: potvrđivanje podobnosti

Prije nego što igrač podigne novac od kladioničara, mora biti svjestan iznosa novca koji ispunjava uslove za isplatu. Neke kladionice zaključavaju sredstva sve dok igrač ne ispuni zahtjeve za klađenje ili preokret bonusa. Na primjer, račun može očitati stanje od 1.000 USD, ali možda samo 500 USD ispunjava uslove za povlačenje bez kazne.

Korak 2: Verifikacija

Kladionice često provjeravaju identitet dobitnika prije nego što ispuste novac u svoje Jeton novčanike. Provjera zahtjeva za povlačenje ne bi trebalo da traje predugo.

Korak 3: Pokretanje zahtjeva za povlačenje

Zahtjev za povlačenje šalje se sa stranice ili kartice za isplatu gotovine, poznate i kao blagajnik. Ovdje igrač unosi iznos koji želi podići sa svog računa za sportsko klađenje.

Korak 4: isplata putem Jetona

Kladionica će tražiti od igrača da navede način plaćanja. U ovom koraku, igrač bira Jeton i dostavlja svoj ID Jeton naloga. Moraju odabrati opciju 'Plati novčanikom' i potvrditi detalje prije slanja.

Dobro je napomenuti da računi Jeton kladionica podliježu ograničenjima povlačenja, tako da svaki igrač treba da ih provjeri prije nego što zatraži isplatu. Igrači obično dobiju svoj novac u roku od 72 sata. Obavijest će se pojaviti na aplikaciji Jeton odmah nakon što novac stigne zakonitom vlasniku. Ova usluga je besplatna.

Kako izvršiti isplatu sa Jeton-om
Sigurnost i sigurnost u Jetonu

Sigurnost i sigurnost u Jetonu

Sportski kladioničari ne bi trebali brinuti o sigurnosti svojih finansijskih detalja kada obavljaju transakcije u bilo kojoj kladionici Jeton. Jeton je u potpunosti licenciran i pod nadzorom britanske FCA, koja je poznata po striktnim procedurama provjere identiteta. Pošto je odobrena od strane FSA, usluga je sertifikovana sa RSÍ DẐẐ Nivo 1, koji obuhvata detaljne provere identiteta, naprednu procenu firewall-a i rosedure autentísatíon transfera novca. To znači da su svi podaci koji se prenose putem Jeton web stranice i aplikacije visoko šifrirani. Isto vrijedi i za pouzdane Jeton kladionice, također podržane SSL enkripcijom.

Tokom procesa novčanog transfera, Jeton vodi klijente kroz 2-faktorsku autentifikaciju. Postoji i KYC protokol gdje korisnici moraju dostaviti vitalna dokumenta kao što su lična karta i dokaz o prebivalištu. Ove i mnoge druge mjere zaštite od prijevara poput CVV koda i Touch ID-a pomažu u zaštiti podataka online sportskih kladioničara.

S obzirom na to da Jeton radi sa mnogim renomiranim servisima plaćanja, klijentima garantuje pouzdanost. Jeton također zahtijeva usklađenost od strane kladionica kako bi kompanija mogla zadržati operativne licence. Pružalac plaćanja je stoga partner sa sajtovi za sportsko klađenje koji su prošli rigorozne sigurnosne provjere kako bi zaštitili klijente od finansiranja borbe protiv terorizma i pranja novca.

Sigurnost i sigurnost u Jetonu
Jeton opcije korisničke podrške

Jeton opcije korisničke podrške

Jetonovi agenti za brigu o kupcima su vrlo osjetljivi, obrazovani i ljubazni. Njima se može pristupiti preko nekoliko kontakt kanala, i to:

  • Aktivan chat uživo
  • Podrška putem e-pošte
  • VIP služba za korisnike
  • Stranica FAQ

Budući da Jeton cilja kupce iz različitih zemalja, web stranica je dostupna na više jezika od engleskog, francuskog, kineskog, italijanskog, njemačkog, portugalskog, japanskog, turskog, španjolskog bugarskog, poljskog i mađarskog. Slično tome, predstavnici kupaca mogu se prebaciti na različite jezike, u zavisnosti od zemlje porijekla klijenta.

Jeton koristi različite adrese e-pošte za opća pitanja, poslovna pitanja, probleme usklađenosti, stalne kupce i VIP članove. Pored toga, dostupna je detaljna stranica s čestim pitanjima za sve vrste pitanja. Pokriva glavna područja kao što su kako započeti, verifikacija i sigurnost, plaćanje karticama, Jeton novčanik, isplate i depoziti. Svako pitanje ima vezu koja vodi na drugu stranicu sa detaljnim objašnjenjima.

Jeton opcije korisničke podrške
About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević