Vijesti

August 1, 2023

Uživajte u dobicima od sportskog klađenja uz 100% osiguranje opklada na 1xBet

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

1xBet je jedan od onih sajtova za sportsko klađenje na kojima nikada nećete pogrešiti. Kladionica ima preko 20 godina iskustva u pružanju konkurentskih kvota u više sportova. A kako biste povećali vaše šanse za uspjeh, kladionica nudi brojne bonuse i promocije, uključujući 100% osiguranje opklada. Dakle, šta je zapravo ova promocija i kako je možete potraživati? Čitajte dalje da biste otkrili!

Uživajte u dobicima od sportskog klađenja uz 100% osiguranje opklada na 1xBet

Šta je 100% osiguranje opklada na 1xBet?

Mnogi regulisane sajtove za sportsko klađenje pružiti kladionicima alternativu da osiguraju svoje opklade. Kao što ime sugerira, osigurana opklada omogućava kladionicima da povrate svoj ulog ako potvrda o okladi izgubi. Kladionici mogu osigurati dio uloga ili cijelu opkladu.

Imajući tu definiciju na umu, 1xbet omogućava vam da osigurate do 100% vaše opklade. To znači da možete garantirati ulog u cijelosti ili djelimično. Imajte na umu da je ovo usluga koja se plaća, što znači da cijena osiguranja varira ovisno o trenutnim kvotama. Takođe, osiguranje se odnosi samo na pojedinačnu ili akumulacionu opkladu.

Evo primjera kako funkcionira osiguranje od 100% opklade: možete staviti 10 € opklade sa kvotom 1,5 i želite osigurati 100% opklade. U tom slučaju, 1xbet nudi osiguranje od 5 € koje će biti zaduženo na vaš račun ako se slažete. Ako opklada dobije, dobit ćete ukupno 15 € (1,5 kvota x 10 €). Ali ako ne uspije, kladioničar će vam platiti 10 € jer ste osigurali cijeli iznos uloga.

Šta još morate znati?

Još jedna stvar koju morate znati o ovome bonus za sportske kladionice je da kladioničari mogu uzeti više osiguranja za istu opkladu. Na primjer, možete uzeti osiguranje od 20%, 30% i 50% za ulog od 10 €. Ali kao što je već rečeno, cijena osiguranja može se mijenjati u skladu s cijenama kvota.

Osim toga, ukupan iznos osiguranja ne može biti veći od 100%. Dakle, ne možete istovremeno kupiti osiguranje od 20%, 40% i 50% jer to prelazi 100%. Štaviše, sve kriptovalute se ne kvalificiraju za iznos bonusa.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Zaronite u uzbuđenje: Keenelandov predstojeći izbor Doubledogdare Stakes
2024-04-18

Zaronite u uzbuđenje: Keenelandov predstojeći izbor Doubledogdare Stakes

Vijesti