Vijesti

August 15, 2023

Pridružite se N1 Bet da počnete uživati ​​u personaliziranom sedmičnom povratu novca do 15%

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

Pokrenut 2021. godine, N1 Bet je nova stranica za sportsko klađenje sa konkurentnim kvotama i stotinama tržišta. Ova kladionica takođe prihvata kladionice iz više regiona, zahvaljujući licenci Curacao. A kako bi privukao više kladioničara, N1 Bet pokreće brojne bonuse i promocije, uključujući personalizirani nedjeljni Cashback bonus.

Pridružite se N1 Bet da počnete uživati ​​u personaliziranom sedmičnom povratu novca do 15%

Dakle, šta je to promocija lojalnosti, i zašto biste trebali biti oduševljeni njome? Ova bonus recenzija će raspakirati nagradu kako bi vam pomogao da shvatite sve o njoj.

Šta je personalizovani nedeljni Cashback bonus na N1 Bet?

Ovo je tipičan cashback bonus koji biste dobili na druge sajtovi za sportsko klađenje. N1 Bet nudi refundiranje dijela vaših stvarnih gubitaka od opklade. The cashback bonus je 15% vaših sedmičnih izgubljenih opklada do €100. Zapamtite, povraćaj novca je postotak povrata za izgubljene opklade u posljednjih 7 dana.

Na primjer, možete se kladiti 500$ koristeći pravi novac ove sedmice i izgubiti polovinu iznosa. U tom slučaju, N1 Bet će vratiti 15% iznosa bonusa, što iznosi 37,5€ (15% x 250€). Maksimalni iznos bonusa koji možete dobiti sedmično je €100.

Šta još kladioničari treba da znaju

Svaki bonus za sportske kladionice ima uslove i odredbe, i N1 Bet's sedmični bonus nije izuzetak. Za one koji ne znaju, Uvjeti i odredbe smanjuju zloupotrebu bonusa i pomažu sajtu za sportsko klađenje i kladionicima da maksimiziraju nagradu.

Bonus povrata novca od 15% može se zatražiti samo na jednom računu jednom sedmično. Kao što je već rečeno, bonus se odnosi na vaše gubitke u sportskim kladionicama u stvarnom novcu u posljednjih 7 dana i pripisuje se svakog ponedjeljka u 00:00 UTC. 

Ostali uslovi za ovu promociju su:

  • Kladionici moraju ispuniti uslov 3x klađenja da bi podigli dobitak.
  • Zahtjev za klađenje je ispunjen samo za sportske opklade.
  • Povrat novca je dostupan kladionicima sa najmanje jednim depozitom.
  • Cashback bonus ističe nakon 24 sata nakon što ga kladioničar preuzme.

Ovo je definitivno odličan bonus za sportsko klađenje na vjernost. BettingRanker smatra da je postotak povrata novca prihvatljiv, a N1 Bet je dodao prijateljske zahtjeve za klađenje. Ali osigurajte da iskoristite bonus u roku od 24 sata ili rizikujete da ga izgubite.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Zaronite u uzbuđenje: Keenelandov predstojeći izbor Doubledogdare Stakes
2024-04-18

Zaronite u uzbuđenje: Keenelandov predstojeći izbor Doubledogdare Stakes

Vijesti