Najbolje 10 Skrill kladionice za 2024

Skrill (u početku Moneybookers) je metoda onlajn transfera novca osnovana 2001. Ubrzo naprijed u 2021, kompanija je uspjela da se proširi na preko 120 zemalja, podržavajući do 40 valuta.

Trenutno je Skrill glavni oslonac vrhunski sajtovi za klađenje, koji nudi usluge lokalnim i međunarodnim stranicama za klađenje. Dakle, želite da počnete da se kladite sa Skrillom? Ovdje su sve važne informacije o Skrill klađenju i gdje igrati koristeći ovu bankovnu opciju.

Najbolje 10 Skrill kladionice za 2024
Kako napraviti depozit sa SkrillomKako izvršiti isplatu sa SkrillSigurnost i sigurnost u SkrilluSkrill opcije korisničke podrške
Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
Fact CheckerIliana PetkovaFact Checker
Kako napraviti depozit sa Skrillom

Kako napraviti depozit sa Skrillom

Igrači prvo treba da kreiraju novčanik da bi počeli da se klade sa Skrillom na najboljim sajtovima za kockanje. Srećom, proces kreiranja Skrill novčanika je prilično jednostavan. Započnite posjetom službeniku Skrill web stranica a zatim dodirnite "Registriraj se". Zatim popunite tražene podatke na elektronskom obrascu za registraciju. Nakon što sve bude urađeno, Skrill će vam poslati e-poruku koja potvrđuje da je račun uspješno postavljen.

Nakon ovoga, vrijeme je za finansiranje e-novčanika. Igrači to mogu učiniti koristeći direktne bankovne transfere i druge Skrill račune. Kao što se i očekivalo, igrači mogu povezati i kartice, kao što su kreditne/debitne kartice i prepaid kartice. Da biste prenijeli novac na račun, kliknite na "Upload Funds", a zatim slijedite upute na ekranu za dodavanje novca. Sada idite do svog kladioničara koji podržava Skrill i prebacite novac.

Dovoljno je reći da su Skrill servisi dostupni putem web-bazirane verzije ili namjenskih mobilnih aplikacija. Skrill mobilna aplikacija je elegantna, jednostavna i dostupna za preuzimanje na Play Store i App Store. Aplikacija omogućava korisnicima da polažu sredstva na svoje kladioničarske račune, kao i da povlače. Ukratko, radi praktički sve što web-bazirana verzija može.

Skrill naknade i ograničenja transakcija

Kreiranje i održavanje Skrill novčanika je obično besplatno. Jednostavno rečeno, Skrill ne naplaćuje nikakvu mjesečnu naknadu ili naknadu za neaktivnost računa. Takođe, ova opcija e-novčanika ne naplaćuje kladionicima ništa za slanje novca na njihove račune za klađenje. Međutim, isplate privlače određeni postotak iznosa transakcije. To može biti čak 1%.

U međuvremenu, neprovjereni Skrill korisnici imaju dnevno ograničenje prijenosa od 2500 USD i mogu poslati ili primiti najviše 1000 USD po sesiji. Osim toga, sedmični i mjesečni limiti transfera su 3.500 USD i 4.500 USD, respektivno. Međutim, možete povećati iznos dokazujući svoj identitet.

Napomena: Očigledna mana deponovanja putem Skrill-a je to što većina kladioničara ne nudi bonuse. Ali to nije uvijek slučaj. Stoga, pročitajte bonus sitnim slovima da vidite da li se Skrill depoziti kvalifikuju za nagradu.

Kako napraviti depozit sa Skrillom
Kako izvršiti isplatu sa Skrill

Kako izvršiti isplatu sa Skrill

Obrada isplata putem Skrill-a na većini kladionica je apsolutno besplatna. Međutim, ovo može varirati ovisno o operateru. Takođe, direktna Skrill povlačenja u povezanu banku imaju fiksnu naknadu od 5,50 €, dok se stopa od 7,5% primenjuje na VISA isplate. Kada je u pitanju konverzija valuta, naplaćuje se naknada od 3,99%. Osim toga, naknada za uslugu od 5,00 € naplaćuje se svakog mjeseca za račune koji su neaktivni duže od godinu dana. Tužno, ha?

Kao što je već rečeno, igrači mogu povećati limite transakcija verifikacijom svojih Skrill naloga. Ovo je također standardna procedura prije isplate. Da bi se račun potvrdio, morat će postaviti sliku svoje vozačke dozvole ili lične karte koju je izdao državni organ.

Zatim, igrači moraju pokazati dokaz o prebivalištu tako što će dostaviti kopiju nedavnog računa za komunalne usluge ili bankovnog izvoda. Nakon davanja ovih dokumenata, provjera može potrajati nekoliko sati ili čak dana.

Trajanje Skrill povlačenja

Skrill isplata može biti trenutna ili potrajati do 2 radna dana, u zavisnosti od kladionice. Imajte na umu da je ovo obično standardno trajanje za povlačenje novca sa bilo koje stranice za kockanje na e-novčanike. Nakon uspješnog povlačenja, biće potrebno još 2-5 radnih dana da se sredstva pojave na vašem povezanom bankovnom računu. Dakle, može se sa sigurnošću zaključiti da postoje i druge opcije bržeg plaćanja.

Kako izvršiti isplatu sa Skrill
Sigurnost i sigurnost u Skrillu

Sigurnost i sigurnost u Skrillu

Skrill posjeduje više licenci, što mu omogućava da pruža svoje usluge globalno. Na primjer, Skrillova matična kompanija, Paysafe Group, licencirana je od strane Centralne banke Irske. Ovo omogućava kompaniji da nudi bankarske usluge u Evropi. U SAD-u, Skrill je reguliran od strane FCA (Financial Conduct Authority). Ove licence i mnoge druge pod njegovim spiskom čine Skrill jednom od najsigurnijih opcija.

Još jedan sigurnosni razlog za korištenje Skrill-a je taj što su svi podaci o transakcijama SSL šifrirani. Iako ćete otkriti svoje podatke za prijavu, SSL tehnologija osigurava da hakeri ne mogu pristupiti vašoj lozinki i korisničkom imenu.

Za dodatnu sigurnost, Skrill koristi dvofaktorsku autentifikaciju (2FA) za potvrdu identiteta. Ova tehnologija dodaje dodatni sigurnosni sloj gdje korisnici moraju unijeti kod prije prijave. Kod se obično šalje na navedeni broj mobilnog telefona ili e-mail.

Sigurnost i sigurnost u Skrillu
Skrill opcije korisničke podrške

Skrill opcije korisničke podrške

Podrška i korisnička podrška su ključni faktor koji treba uzeti u obzir pri odabiru opcije plaćanja. Često igrači mogu imati problema kao što su odloženi depoziti/povlačenja, verifikacije računa, upiti o deviznom kursu itd. Srećom, Skrill nudi efikasan sistem podrške putem različitih kanala.

Prvo, postoji sveobuhvatan odeljak FAQ sa odgovorima na sva osnovna pitanja. Ako ne pronađete odgovore koje tražite u odjeljku FAQ, tada direktno kontaktirajte podršku putem live chata. Međutim, konsultacije u chatu uživo dostupne su samo VIP klijentima. Neprovjereni korisnici će dobiti podršku za chat kojom upravlja virtuelni asistent.

Ako ništa drugo ne uspije, igrači mogu e-poštom ili telefonirati Skrill-ovom timu za podršku. Dok odgovori putem e-pošte mogu potrajati i do 24 sata, telefonska podrška je trenutna. Kompanija nudi više telefonskih brojeva dostupnih od ponedjeljka do petka (od 8 do 17 sati po lokalnom vremenu). Osim toga, igrači mogu direktno slati poruke podrške koristeći elektronski obrazac.

Ispod su kontakti Skrill podrške:

Skrill opcije korisničke podrške
About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević