Najbolje 10 Bank Transfer kladionice za 2024

Ako namjeravate koristiti bankovni transfer kao metod za pokretanje vašeg računa za klađenje, ne biste se trebali osjećati nedovoljno usluženo. Uživaćete u većini pogodnosti koje korisnici digitalnog plaćanja dobijaju i verovatno u još nekoliko, poput malog rizika od kompromitovanja vaših podataka.

Najbolje 10 Bank Transfer kladionice za 2024
Kako uplatiti depozit putem bankovnog transferaKako izvršiti povlačenje putem bankovnog transfera
Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
Fact CheckerIliana PetkovaFact Checker
Kako uplatiti depozit putem bankovnog transfera

Kako uplatiti depozit putem bankovnog transfera

Svoj račun za klađenje možete povezati direktno sa bankom. Obavezno zapamtite da ako polažete putem bankovnog transfera, morate dati sve podatke potrebne za ispravnu transakciju.

Ovo uključuje vaše ime, broj računa i šifru za sortiranje bankovnog računa na koji želite da položite sredstva. Slijedite sljedeće korake da izvršite transakciju putem bankovnog transfera.

  1. Prijavite se na svoj račun za klađenje
  2. Kliknite na dugme "Depozit" u gornjem desnom uglu ekrana platforme
  3. Unesite podatke o plaćanju i provjerite jesu li tačni
  4. Pritisnite "Uplatite depozit.
  5. Nastavite da potvrdite transakciju
  6. Vaš depozit je uplaćen na vaš račun za klađenje

Prilikom obavljanja transakcije putem banke, obavezno navedite sve bitne detalje. Ovo uključuje vašu adresu e-pošte, ime, broj računa i kod za sortiranje. Neke banke imaju dinamičke naknade za međunarodne transakcije koje se mijenjaju u zavisnosti od toga na šta prenosite novac. Ovo možete izbjeći korištenjem banke koja se nalazi u vašoj zemlji prebivališta.

Dnevno ograničenje depozita na većini stranica za klađenje je do 2.000 USD. To se, međutim, može povećati nakon nekoliko uspješnih transakcija.

Bankovni transfer ili bankovni transfer je a siguran način plaćanja. Takođe se može raditi i od kuće i u pokretu sa pametnim telefonom, tabletom ili laptopom. Za depozite, ovaj metod je skoro jednako brz kao digitalni transferi.

Kako uplatiti depozit putem bankovnog transfera
Kako izvršiti povlačenje putem bankovnog transfera

Kako izvršiti povlačenje putem bankovnog transfera

Kladionica ne može samo uplatiti na vaš račun iznos koji želite da podignete u trenu. Nakon što pokrenete isplatu, oni moraju čekati da uplatu potvrdi banka. Kada koristite ovu metodu za povlačenje sredstava, ponovo se uverite da su vaši podaci tačni pre nego što kliknete na 'Potvrdi povlačenje'. Ovo će pomoći da se izbjegnu kašnjenja ili greške tokom obrade.

Procedura je ista kao i uplata depozita. Jedina razlika je u tome što u ovom slučaju trebate pritisnuti "Povlačenje" umjesto "Depozit". Također, unesite podatke o svom bankovnom računu i slijedite korake da završite isplatu.

Obično je potrebno između dva i tri radna dana da dobijete potvrdu od vaše banke da su sredstva deponovana. Dnevni limit povlačenja varira od jedan kladionica u drugu i od zemlje do zemlje. Limit takođe zavisi od propisa vaše banke.

Važeći su samo bankovni transferi sa istog imena na koji je vaš račun i ne bi trebali uzrokovati kašnjenja ili probleme. Iako možda želite da ostanete anonimni kada se prijavljujete na svoju web stranicu, to može uzrokovati probleme tokom transakcija.

Kao što je ranije spomenuto, možete koristiti svoj mobilni telefon za uplate i isplate bankovnim transferom. Mnoge banke vam omogućavaju da obavljate transakcije putem pretraživača, dok druge imaju namjenske aplikacije koje dodatno olakšavaju plaćanje.

Kako izvršiti povlačenje putem bankovnog transfera
About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević