Najbolje 10 AstroPay kladionice za 2024

AstroPay također nudi platformu za više valuta, što znači da igrači mogu igrati u više od 20 valuta širom svijeta. Provajdera možete povezati s bankovnim računom u bilo kojoj zemlji, ali to će ovisiti o načinu plaćanja koji želite koristiti.

Na primjer, ako želite uplatiti novac bankovnim transferom, on mora biti u istoj zemlji u kojoj se nalazi bankovni račun.

Drugi način deponovanja sa AstroPay-om putem kreditnih ili debitnih kartica kao što su Visa i MasterCard. Da biste dovršili depozit, morate navesti broj svoje kartice, datum isteka i CVC kod.

Da biste uplatili novac putem AstroPay-a, morat ćete otvoriti račun na platformi. Ovo je besplatno i traje samo nekoliko minuta. Prvo morate kreirati svoje korisničko ime i lozinku, a zatim odabrati valutu u kojoj želite da se prikaže vaš saldo.

Čim se ove informacije postave, možete nastaviti i uplatiti na jedan od dostupnih načina plaćanja.

Maksimalni limit depozita zavisi od sajta za klađenje. Kreće se između 7000 i 10 000 dolara dnevno, a maksimalni iznos koji se može uplatiti je 100 000 dolara mjesečno. Osim toga, dostupna je i opcija mobilnog telefona.

Možete koristiti mobilnu verziju web stranice da dovršite svoj depozit tako što ćete pristupiti AstroPay-u na svom telefonu. Sve što trebate da unesete svoje korisničko ime, lozinku i iznos.

Najbolje 10 AstroPay kladionice za 2024
Kako izvršiti isplatu sa AstroPay-om
Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Kako izvršiti isplatu sa AstroPay-om

Kako izvršiti isplatu sa AstroPay-om

Ako želite isplatu putem AstroPay-a, potrebne su neke dodatne informacije. Pored korisničkog imena i lozinke, biće vam potrebni broj vaše kartice, datum isteka i CVC kod, kao i kopija vaše lične karte ili pasoša.

Minimalni iznos isplate je 100 eura (111 USD), a maksimalni limit varira u zavisnosti od svaku kladionicu.

Za isplate, vrijeme obrade može potrajati do 3 dana. Međutim, to ovisi o kojoj je kladionici riječ. Na primjer, možda ćete moći dobiti svoj novac u roku od 24 sata ili, u nekim slučajevima, ili čak za samo nekoliko minuta kod određenih.

AstroPay je samo pokretna traka, a njegova pouzdanost u velikoj mjeri ovisi o kladionicama koje koristite. Povrh toga, možete koristiti opciju mobilnog telefona da izvršite svoje povlačenje. AstroPay-u morate pristupiti putem web stranice na svom mobilnom telefonu i unijeti sve podatke koje zahtijeva kladionica.

Kada to učinite, čekate dva dana da se vaše povlačenje prebaci na vaš bankovni račun. Ako se to ne dogodi, možete kontaktirati AstroPay i zatražiti povrat novca.

AstroPay vole i ljubitelji klađenja i kladionice zbog faktora kao što su sigurnost, dostupnost i pouzdanost, a svi su oni ključni aspekti klađenja.

Podržane metode znače da ga igrači mogu koristiti sa svih strana svijeta. Dostupnost opcije mobilnog prijenosa čini je još praktičnijim, s obzirom na to da većina korisnika interneta (i sportskih kladionica) danas koristi ručne uređaje za pristup internetu.

Kako izvršiti isplatu sa AstroPay-om
About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević