Vijesti

August 31, 2022

Najbolje stranice za klađenje na tenis

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

Tenis je izuzetno popularan sport, koji je među 5 najpopularnijih sportova na svijetu i drugi omiljeni sport u Velikoj Britaniji. Duga je istorija klađenja na tenis, skoro ista kao i najomiljenije konjske trke svih vremena. Osim toga, širom svijeta postoji mnoštvo teniskih liga i Grand Slam takmičenja, nudeći mnogo šansi za sportsko klađenje na skoro svakodnevnoj bazi.

Najbolje stranice za klađenje na tenis

Zvezdani igrači postali su poznata imena, a mnogi ljudi koji vole da se klade na sport iskoristiće priliku da se klade na svoje omiljene zvezde. Pojava online sportsko klađenje učinilo je klađenje na ovaj sport još popularnijim i lakšim za fanove širom svijeta. Postoji mnogo različitih tržišta za klađenje, uključujući mnoštvo opcija za klađenje prije utakmice i klađenja u igri, kao i klađenje na budućnost.

Najbolje stranice za klađenje na tenis

Neke od najboljih stranica za klađenje na tenis možete pronaći na https://bettingranker.com/. Ovdje navedene stranice su legitimne i pouzdane, posjeduju licence od najcjenjenijih autoriteta za licenciranje u svijetu, kao što je Curacao. To znači da će čuvati podatke i transakcije svojih igrača sigurnima, tako da igrači mogu slobodno postavljati opklade na svojim stranicama bez ikakvih rizika. 

Između njih, oni nude prisustvo u gotovo svakom kutku svijeta i imaju izvanrednu količinu jezika kako bi omogućili svim ljudima da jasno razumiju stranice. Sajtovi takođe nude širok spektar opcija plaćanja kako bi omogućili lak pristup svim svojim igračima.

Ove internet stranice za klađenje dostupne su na mreži i putem mobilnih aplikacija s dobro dizajniranim, intuitivnim i lakim za navigaciju web lokacijama koje čine klađenje lakim. Oni nude neke vrlo atraktivne bonuse dobrodošlice od kojih je relativno lako iskoristiti, kao i nagrade za lojalnost za svoje etablirane igrače. Na ovim stranicama igrači će pronaći neke od najboljih kvota koje su dostupne u industriji sa 95% i naviše procenta isplate. Stranice osim tenisa nude mnogo različitih sportova, tako da postoji nešto od interesa za sve ljubitelje sportskog klađenja.

Vrste popularnih klađenja na tenis

Tenis je postao izuzetno popularan sport za klađenje zbog širokih opcija dostupnih kladionicima. Također, igra između 2 osobe (ili 4 u parovima) čini je uzbudljivijom i možda nepredvidivom, posebno ako se jedan od igrača ozlijedi ili ne igra tako dobro kao što obično igraju. Osim uobičajenih vrste opklada, tenis nudi nevjerovatan broj različitih mogućnosti klađenja u igri na osnovu poena, gemova i setova.

Moneyline Bets

Ovo su najjednostavnije opklade i jednostavno predviđajte ko će dobiti utakmicu ili turnir. Kako obično postoji jasan favorit, šanse za pobjedu favorita nisu povoljne za veliku isplatu, ali su obično bolje od parnog novca. Međutim, ako pobijedi autsajder, to može biti profitabilan sport za klađenje.

Game Spread (hendikep) Opklade

Klađenje na raširenu igru je klađenje na to koliko će gemova bilo koji od 2 igrača pobijediti u meču u odnosu jedan na drugog. Nije zasnovano na tome ko će pobijediti u meču, već na tome kako će igrači nastupiti. Kladionici imaju bolje šanse za dobitak sa ovim raširenim opkladama, posebno kada postoji jasan favorit za pobjedu. 

Hendikepi se daju 2 igrača da 'izjednače teren za igru'. Konačan broj osvojenih gemova za svaki igrač će se prilagoditi dodavanjem ili oduzimanjem hendikepa, i ako su kladionici tačno predvidjeli, oni pobjeđuju.

Postavite opklade na širenje (hendikep)

Ova vrsta opklade je vrlo slična igrama, ali se radi na osnovu dobijenih setova u meču. Opet, pošto je teren izjednačen, kladionici mogu dobiti povoljnije šanse za pobjedu. Čak i na igrača koji je najmanje favorit može se kladiti da će dobiti jedan ili dva seta u meču, čak i ako ne dobije meč u potpunosti.

Opklade više/manje

Ova vrsta opklade se kladi na broj setova koji će biti potreban da se igra završi. Kladionici se klade na to da li će biti više (više) ili manje (manje) setova nego što kladionice procjenjuju za meč. Mečevi u tri seta uvijek će imati liniju iznad/ispod od 2,5 seta. Jednostavno rečeno, opklade na više znače da će meč trajati 3 seta. Opklade ispod znače da će to biti uzastopna pobeda u 2 seta.

Savjeti za sportsko klađenje

Tenis je jedinstvena igra i ima neke jedinstvene karakteristike koje treba uzeti u obzir prilikom odlučivanja o tome ko i gdje se kladiti. Prije svega, tu je podloga na kojoj se igra, bilo tvrda, zemljana ili travna. Svaka od ovih podloga čini različitu vrstu igre, a teniseri mogu biti talentiraniji na određenim podlogama. 

Kao i kod svih sportova, statistiku igrača treba pažljivo proučiti kako bi se otkrilo u kojim aspektima igre se ističu, bilo da je u pitanju koliko brejk poena osvajaju, broj neiznuđenih grešaka itd. Proučavanje kako igrači nastupaju u određenim okolnostima može dati kladioničari imaju veće šanse da naprave profitabilne opklade.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Zaronite u uzbuđenje: Keenelandov predstojeći izbor Doubledogdare Stakes
2024-04-18

Zaronite u uzbuđenje: Keenelandov predstojeći izbor Doubledogdare Stakes

Vijesti