Vijesti

July 4, 2023

Započnite svoje sedmične pobjedničke nizove na Betreels s besplatnim opkladama ponedjeljkom!

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

Sportsko klađenje može biti nemilosrdno, posebno za one sa malim novčanim sredstvima. Uobičajeno je da se nađete bez ičega na početku sedmice ako neke od vaših nogu nisu uspjele da isporuče novac tokom vikenda. Iz tog razloga, BettingRanker je uvijek u potrazi da vam pomogne da pronađete fantastične nedjeljne bonuse za povećanje vašeg osjetljivog bankrolla.

Započnite svoje sedmične pobjedničke nizove na Betreels s besplatnim opkladama ponedjeljkom!

Ove sedmice potraga se zaustavlja na Betreels-u, kladioničarskom mjestu iz 2016. s licencama u Ujedinjenom Kraljevstvu i Malti. Kazino obećava da će vašu sedmicu započeti na vedrom tonu sa promocijom Free Bet Mondays. Dakle, ako ovaj bonus zvuči kao nešto što želite, nastavite čitati!

Šta je to Free Bet Mondays u Betreelsu?

Besplatna opklada ponedjeljkom je a bonus za sportske kladionice dizajniran da ponedjeljak bude vaš omiljeni dan u sedmici u regulisana stranica za klađenje. To je bonus na depozit gdje morate uplatiti najmanje 50 USD i napraviti kvalifikacionu opkladu od najmanje 50 USD na bilo koji sportski događaj da biste dobili besplatnu opkladu od 20 USD. Ne zaboravite da koristite FBM bonus kod prilikom preuzimanja ovog bonusa.

Ovo bonus na depozit otvoren je za preuzimanje od ponedjeljka od 00:00 do 23:59 GMT. Bilo koja opklada postavljena nakon ovog perioda neće se kvalifikovati za promociju. 

Uvjeti i odredbe za besplatne opklade ponedjeljkom

Kladionici moraju odigrati dobitke od bonusa na depozit 1x prije nego što ga pretvore u gotovinu koja se može povući.

Na primjer, možete koristiti besplatnu opkladu od 20 USD da položite opkladu i osvojite 80 USD. Ako se to dogodi, morate uložiti još 80 dolara prije nego što podnesete zahtjev za povlačenje na Betreels-u. Ako imate malo iskustva u online sportsko klađenje, znat ćete da je ovo jedna od najprijateljskijih cijena.

Pored uslova za klađenje, u nastavku su dodatni uslovi i odredbe za bonus na Betreels:

  • Bonus i svi dobici iz njega će isteći u roku od 7 dana.
  • Maksimalni iznos konverzije za bonus je $200.
  • Svi registrovani igrači mogu dobiti do pet besplatnih bonusa za opkladu svakog mjeseca.
  • Igrači ne mogu preuzeti bonus ako imaju aktivnu promociju.

Zahvaljujući prijateljskim uslovima i odredbama, ovaj sedmični bonus je jedan od najboljih koje možete zatražiti na mreži. Dakle, ispunite uslov 1x klađenja i podignite svoj novac!

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Zaronite u uzbuđenje: Keenelandov predstojeći izbor Doubledogdare Stakes
2024-04-18

Zaronite u uzbuđenje: Keenelandov predstojeći izbor Doubledogdare Stakes

Vijesti