Vijesti

October 31, 2023

Najnovija dešavanja u skandalu oko krađe znakova u Michiganu i meču Svjetske serije

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

Uvod

U ovoj epizodi Prekini slušaj i slušaj, Stefanu Fatsisu, Joshu Levinu i Joelu Andersonu se pridružuje Ben Mathis-Lilley iz Slatea kako bi procijenili najnovija dešavanja u ekstravaganciji o krađi znakova u Michigenu. Tim raspravlja o odluci Univerziteta u Mičigenu da povuče ponudu novog ugovora za glavnog fudbalskog trenera Jima Harbaugha, kako je objavio The Wall Street Journal. Oni se također upuštaju u program krađe znakova Connora Stalionsa i njegov 'Mičigenski manifest', kako je naglasio Richard Johnson iz Sports Illustrateda. ESPN pruža uvide od nekoga koga su Stalions platili da snimi sa strane protivnika Michigen.

Najnovija dešavanja u skandalu oko krađe znakova u Michiganu i meču Svjetske serije

World Series Matchup

Ben Lindbergh iz The Ringera pridružuje se podcastu kako bi razbio meč Svjetske serije između Arizona Diamondbacksa i Texas Rangersa. Lindberghova stručnost u analizi bejzbola je evidentna u njegovim knjigama, 'Jedino pravilo je da ono mora da radi' i 'MVP mašina'. On također istražuje novi 'efekat olakšice-familiarnosti' u bejzbolu i tekući problem 'previše bacača'

Kontroverza Dwighta Howarda

Diskusija zatim prelazi na kontroverzu oko Dvajta Hauarda, budućeg košarkaša iz Kuće slavnih koji je optužen za seksualni napad. ESPN pokriva građansku tužbu Stephena Harpera protiv Howarda, koji je negirao optužbe. Članak Diane Moskovitz u Defector-u pruža vremenski okvir optužbi za seksualno zlostavljanje, dok dio DJ Dunson-a u Deadspin-u postavlja pitanje zašto nema rasprave o tom pitanju. Cyd Zeigler iz Outsportsa ispituje odgovor Stephena A. Smitha na optužbe.

Takeaways

Kako se epizoda završava, voditelji ostavljaju slušaocima neke ključne stvari. Oni ističu potrebu da Major League Baseball prilagodi svoj format plej-ofa sa 12 timova nakon ranih napuštanja Dodgersa, Oriolesa i Bravesa. Oni također odaju priznanje za izuzetne performanse vanjskog igrača Texas Rangersa Adolisa Garsije i mladih igrača koji su uspjeli u Arizona Diamondbacksima. Epizoda završava bonus segmentom u kojem se raspravlja o početnim pričama NBA vikenda, uključujući debi Victora Wembanyame, navodno ograničenje minuta LeBron Jamesa i novo partnerstvo između Damiana Lillarda i Giannisa Antetokounmpoa.

Ne zaboravite da se pretplatite na Slate Plus kako biste podržali Prekini slušalicu i slušaj. Za detaljnije izvještavanje, pogledajte preporučene članke i knjige spomenute u cijeloj epizodi.

Za sva pitanja možete se obratiti podcast timu na [email protected].

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Zaronite u uzbuđenje: Keenelandov predstojeći izbor Doubledogdare Stakes
2024-04-18

Zaronite u uzbuđenje: Keenelandov predstojeći izbor Doubledogdare Stakes

Vijesti