Opća politika

Politika privatnosti

Razumijemo da je prikupljanje detalja i informacija od naših korisnika obavezno, ali smo također svjesni važnosti sigurnosti naših korisnika. Mi u BettingRanker-u koristimo samo minimalne informacije koje su nam važne.

Korisnici koji posjete BettingRanker web stranicu prihvataju da se slažu s uvjetima naše politike privatnosti i kolačića. U ovoj politici možete pročitati za šta koristimo informacije naših korisnika.

Ako se korisnik ne slaže s ovom politikom privatnosti ili ne želi da koristimo bilo koju vrstu informacija koje je korisnik dao, može slobodno prestati koristiti našu web stranicu. BettingRanker zadržava pravo izmjene ove Politike privatnosti. Svi korisnici ove stranice prihvaćaju sve promjene u našim pravilima korištenjem naše web stranice.

Politika kolačića

Ova politika kolačića primjenjuje se na bettingranker.com, kao i na druge domene povezane s brendom. Kako bismo osigurali nesmetano funkcioniranje ove web stranice, koristimo kolačiće. Ovi kolačići ne spremaju nikakve lične podatke ili detalje o korisniku. Naši kolačići se mogu onemogućiti bilo kada tako što ćete ih isključiti u postavkama pretraživača. Međutim, nakon isključivanja kolačića može doći do gubitka funkcije web stranice.

Kolačići koji se koriste na ovoj stranici

Google Analytics - Ovo je alat za optimizaciju marketinga koji koristimo za prikupljanje općih informacija o korisnicima nakon što su na našoj web stranici. Ovaj alat pomaže da vidite koje stranice korisnici posjećuju i koliko dugo ostaju na našoj web stranici. Imajte na umu da Google Analytics nikada ne pohranjuje privatne podatke.

Matomo - Ovo je alat za optimizaciju marketinga koji je vrlo sličan onome za šta se koristi Google Analytics. Matomo prikuplja općenite informacije o korisnicima koji nam pomažu u optimizaciji web stranice BettingRanker.

Javne površine stranice

Vodite računa o otkrivanju ličnih podataka na bilo kojoj od naših drugih web stranica. Informacije koje korisnik pruži na javnoj površini stranice postat će javna informacija.

Operateri trećih strana mogu koristiti detalje i lične podatke postavljene na bilo koje javno područje interneta, kao što su forumi ili chatovi uživo. To može dovesti do primanja neželjenih poruka i reklama.

Komunikacija

Ako ste ranije naveli lične podatke, BettingRanker vam može povremeno slati informacije o našoj web stranici ili povremeno o nepovezanim uslugama.

Ako smatrate da je ovo nezgodno, možete prestati primati poruke od BettingRankera u bilo kojem trenutku. Možete odbiti da nam date detalje kada tražimo informacije ili se možete ukloniti sa bilo koje liste kontakata.

Provjerite jesu li vaša lozinka i detalji računa uvijek sigurni. Nikada ni sa kim ne dijelite podatke o svom računu i imajte na umu da pružanje ličnih podataka na internetu možda nije sigurno.