William Hill recenzija kladioničara - Security

William HillResponsible Gambling
CASINORANK
9/10
BonusBesplatna opklada za nove članove
Vrhunski brend
Istorijska kladionica
Neograničena povlačenja
Jackpot slot igre
Od povjerenja
Verifikovan
Siguran
Vrhunski brend
Istorijska kladionica
Neograničena povlačenja
Jackpot slot igre
William Hill is not available in your country. Please try:
Security

Security

Budući da je William Hills tako dobro poznata web stranica, ne bi trebalo biti iznenađujuće saznati da koristi najsavremenije sigurnosne mjere.

  • Komisija za kockanje Gibraltara je regulatorno tijelo William Hillsa, a Komisija za kockanje Ujedinjenog Kraljevstva je organizacija koja je kompaniji izdala licencu. Ovo ukazuje da je softver za igre William Hillsa podložan proizvoljnom testiranju, a kompanija je u obavezi da se pridržava svih etičkih zahtjeva koje su utvrdile ove vlasti.
  • Osim toga, William Hills je član Nezavisne službe za odlučivanje o klađenju (IBAS), što znači da njeni klijenti mogu pristupiti IBAS servisu za rješavanje sporova ako se ne slažu s kompanijom.
  • Rad William Hillsa sa stotinama tradicionalnih "cigla i malter" kladionica širom Ujedinjenog Kraljevstva i Irske je još jedan faktor koji doprinosi reputaciji kompanije za pouzdanost i zadovoljstvo kupaca.
  • Informacije na web stranici William Hillsa šifrirane su 128-bitnom SSL tehnologijom za maksimalnu sigurnost.
  • Osim toga, William Hills koristi priznate, istaknute online transakcijske firme za upravljanje finansijskim transakcijama, što dodaje dodatni stepen zaštite finansijskim poslovima klijenata na mreži.
William Hill Incentive Spark Expansion
2022-08-24

William Hill Incentive Spark Expansion

Inovativna ponuda besplatnih klađenja William Hilla revolucionira poticaje u sportskom kockanju. Za nadolazeća takmičenja, korisnici kladionice mogu dobiti besplatnu opkladu za jednostavno pridržavanje uslova bonusa. Besplatna opklada bez gotovine je promotivna ponuda za kvalifikovane vlasnike računa, koja nema novčanu vrijednost. Međutim, gotovinski dobici od besplatne opklade su stvarni, zbog čega promocija privlači veliku pažnju.