Vijesti

May 23, 2023

Zahtjev za prijevremenu isplatu u Betinia kada je vaš tim 2 gola ispred

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

Ništa ne može učiniti sportsko kladioničare zabrinutijim od čekanja do punog radnog vremena da se vaše opklade izmire. U fudbalskom klađenju morate čekati 90 minuta ili čak i više ako utakmica ide u produžetke. Ali zahvaljujući Betinijinoj funkciji "Rana isplata", ne morate čekati da se igra završi da biste zatražili isplatu. Ovaj članak govori o ovom bonusu za sportsko klađenje i kako ga iskoristiti. 

Zahtjev za prijevremenu isplatu u Betinia kada je vaš tim 2 gola ispred

Šta je Betinia-in bonus za 2 gola ispred rane isplate?

Kao što ime nagoveštava, ova funkcija omogućava sportskim kladionicima da zatraže ranu isplatu novca kada se tim za koji navija za trke do prednosti od 2 gola. Ovo bonus za sportske kladionice važi od septembra 2022. godine, a kladionica nije navela datum završetka. Bilo koja registrovana osoba na Betinia ispunjava uslove za promociju. Dakle, ako se registrujete danas, iskoristite ovu uzbudljivu funkciju klađenja. 

Evo jasnog primjera; stavljate opkladu na tim A protiv tima B. U tom slučaju, automatski se kvalifikujete za bonus jer se ova funkcija odnosi samo na opklade 1x2 (Kuća ili U gostima). Ako podržavate tim A i oni povedu sa 2-0, tržište se može riješiti kao dobitna opklada prije uživo.

Odredbe i uvjeti za 2 gola unaprijed ranu isplatu

Skoro sve bonusi za sportsko klađenje imaju odredbe i uslove, a Betiniain 2 Goals Ahead Early Cashout nije izuzetak. Ovaj bonus važi za Bet Builder, sistem, višestruke i pojedinačne opklade postavljene pre početka igre. Jednostavno rečeno, nećete se kvalifikovati za promociju ako položite opkladu tokom meča. 

U međuvremenu, promocija se odnosi samo na vrhunske fudbalske lige u Njemačkoj, Francuskoj, Italiji, Španiji i Engleskoj. I da ne bude zabune, fudbalske utakmice koji ispunjavaju uslove za ovu funkciju imaju simbol "Rana isplata (EP)" na odgovarajućim tržištima. Stoga, pazite da ne odaberete pogrešno tržište klađenja. 

Zanimljivo je da se funkcija Rane isplate primjenjuje i na druge sportove u svijetu regulisana stranica za sportsko klađenje. Oni uključuju sljedeće:

  • Američki fudbal: ako je tim ispred 17 bodova.
  • Bejzbol: ako je tim ispred za 5 trčanja.
  • Košarka: ako je tim ispred 20 bodova.
  • Tenis: ako je igrač ispred za 2 seta.
  • Hokej: ako je tim u prednosti za 3 gola.

Imajte na umu da se svi dobici priznaju kada fudbalski tim postigne potrebna 2 gola. Ali ponuda se ne odnosi na opklade koje su u potpunosti isplaćene.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
undefined is not available in your country. Please try:

Najnovije vijesti

Zaronite u uzbuđenje: Keenelandov predstojeći izbor Doubledogdare Stakes
2024-04-18

Zaronite u uzbuđenje: Keenelandov predstojeći izbor Doubledogdare Stakes

Vijesti