William Hill Incentive Spark Expansion

Vijesti

2022-08-24

Inovativna ponuda besplatnih klađenja William Hilla revolucionira poticaje u sportskom kockanju. Za nadolazeća takmičenja, korisnici kladionice mogu dobiti besplatnu opkladu za jednostavno pridržavanje uslova bonusa. Besplatna opklada bez gotovine je promotivna ponuda za kvalifikovane vlasnike računa, koja nema novčanu vrijednost. Međutim, gotovinski dobici od besplatne opklade su stvarni, zbog čega promocija privlači veliku pažnju.

William Hill Incentive Spark Expansion

Sa više od 2 miliona kupaca iz najmanje 85 zemalja, William Hill ne pokazuje znakove usporavanja na tržištu online sportskog klađenja. Iako brend ne mora da nudi unosne bonuse, njegove tekuće promocije služe održavanju postojeće baze klijenata i privlačenju novih kockara.

Istaknuto u dijelu menija Postavke računa kompanije na web stranici, besplatne opklade su dobre samo za kvalifikovane sportske opklade. Brend pojačava poticaje u SAD-u, tržištu u usponu otkako je Vrhovni sud zemlje legalizovao sportsko klađenje 2018. Hajde da istražimo kako eksplozivni rast Williama Hilla utječe na tržište sportskog klađenja vrijednog milijardu dolara.

Istorija William Hilla

William Hill uživa u značajnom dijelu tržišta sportskog klađenja. Sa prihodima koji premašuju 1,3 milijarde dolara godišnje na tržištu vrijednom više od 9 milijardi dolara, kompanija je glavni igrač u online sportsko klađenje. Pokrenut 1934. godine, William Hill je nekoliko puta mijenjao vlasnika. 1971. Sears Holding je preuzeo kompaniju. U to vrijeme, kladionica je bila odgovorna za najmanje 10 posto Searsovog profita. Međutim, Sears je prodao posao do 1988.

Do 2018. godine, online ekspanzija je podstakla eksponencijalni rast kompanije kao jedne od najboljih online kladionica. Godine 2020., Caesars Entertainment je preuzeo kontrolu nad tadašnjom javnom kompanijom za 2,9 milijardi eura da bi je preuzeo privatno 2021. U septembru 2021., Caesars je prodao evropski dio poslovanja kompaniji 888 za 3 milijarde dolara, a preostali posao za 2,2 milijarde dolara 2022. Partnerstvo iz 2021. sa Relax Gamingom proširilo je portfolio igara William Hilla dodavanjem 2000 kazino igara u aplikaciju i web stranicu brenda.

Pravna pitanja i zabrane

Skoro deceniju, Džordž Hovart je bio parlamentarni savetnik kompanije primajući isplatu u iznosu od 30.000 funti. Tokom tog vremenskog perioda, Hovart je predložio budžetske stavke za pooštravanje oporezivanja na berzama klađenja. Kasnije je napustio ulogu člana parlamenta nakon skandala oko troškova, u kojem su pojedini članovi optuženi za raširenu zloupotrebu naknada i troškova.

Do 2008. godine, britanska uprava za standarde oglašavanja optužila je Williama Hilla da vodi 'društveno neodgovorno' oglašavanje. Sljedeće godine, ASA je zabranila dodatno oglašavanje koje je distribuirala kompanija zbog sadržavanja obmanjujućih informacija, što je narušilo 'istinitost'

UK vs. International

Uprkos nekim izazovima sa kojima se kompanija suočavala tokom svoje istorije, William Hill je spreman za eksplozivan rast zbog svog inovativnog kataloga digitalnih igara, atraktivnih podsticaja i ekspanzivne baze klijenata. Nudeći kvote za takmičenja, utakmice i turnire širom sveta, sportska kladionica služi za ljubitelje sportskog klađenja.

Web stranica koja je jednostavna za navigaciju prikazuje popularna takmičenja i najbolje opklade za kockare koji odlučuju o tome na koji meč će staviti opkladu. Organizirajući sve utakmice prema sportu, web stranica omogućava pregled igranja akcije za klađenje uživo u realnom vremenu.

Kao jedan od prvih koji je ušao u sportsko kockanje putem mobilne aplikacije, William Hill je evoluirao u jednu od najprometnijih mobilnih platformi na tržištu. Nakon godina usavršavanja, aplikacija odražava internet ponudu brenda, koja je globalno popularna.

Sportovi za klađenje

Kupci mogu koristiti samo besplatne opklade za prihvatljivo sportsko klađenje, a kladionica ima mnogo sportova za izabrati. Sa više od 30 sportova na meniju, igrači doživljavaju razne opcije klađenja. U rasponu od kriketa do bilijara, William Hill nudi kvote na tradicionalne i niše sportove.
Sportske opcije mogu se razlikovati od zemlje do zemlje, u skladu sa lokalnim zakonima koji se odnose na kockanje. Evo nekoliko popularnih sportova koje kupci William Hilla mogu očekivati.

eSports

Eksplodirajući u popularnosti, očekuje se da će esport dostići tržišnu vrijednost od više od 6 milijardi dolara do 2027. Za kockare, ovo zrelo tržište nudi hiljade konkurentnih mogućnosti za klađenje mjesečno iz cijelog svijeta. Kladionica privlači eSports entuzijaste nudeći kvote za popularne međunarodne i regionalne utakmice.

Fudbal

Kao jedan od najpopularniji sportovi u svijetu, fudbal privlači navijače da se klade na omiljene timove, igrače i ishode. Povećavajući angažman s konkurencijom i konkurentima, fudbalsko sportsko klađenje na William Hillu postalo je glavni dio svjetske kulture.

Boks

U takmičenjima hrabrosti i duhovitosti, bokserski mečevi uključuju vješte takmičare u žestokim mečevima kako bi vidjeli ko će vladati kao pobjednik. Od šaljive težine do teške težine, William Hill nudi pristup gledanju mečeva u realnom vremenu i klađenju ko može pobijediti. Prema stručnjacima, više od 45 posto sportskih klađenja se dešava na mreži. 

Za ljubitelje boksa i drugih sportova, lak pristup mogućnostima klađenja je i zgodan i opasan. Istraživanja sugeriraju da ukrštanje klađenja i tehnologije može povećati broj slučajeva ovisnosti o kockanju na globalnoj razini.

Poslednje vijesti

Odabir najboljih stranica za klađenje na košarku
2022-09-28

Odabir najboljih stranica za klađenje na košarku

Vijesti