Unibet potpisao ugovor sa Ajaxom

Vijesti

2022-11-02

Unibet lansiran u Holandiji

Nakon što je matična firma Kindred osigurala licencu za obavljanje djelatnosti u Holandija u maju, Unibet je pokrenut u julu. Kindred je prestao sa radom u Holandiji prije otvaranja tržišta, pridruživši se nekoliko drugih operatera koji su učinili isto da bi se pridržavali propisa holandske vlade.

Unibet potpisao ugovor sa Ajaxom

Bilo je to nevjerovatno iskustvo, prema Lennartu Kesselsu, generalnom menadžeru Kindreda u Holandiji, kada je Unibet.nl počeo uživo. Bio je zadovoljan timom jer su se trudili da postignu taj cilj. Kessels je rekao da je sada došlo vrijeme da svojim klijentima pruže svoje usluge na holandskom i da su spremni da im požele dobrodošlicu na njihovu uzbudljivu novu web stranicu Unibet.nl.

Proces širenja kladionice u zemlji

Sa svoje strane, izvršni direktor Kindred grupe, Henrik Tjärnström, rekao je da se raduju poslovanju u Holandiji. Zemlja ima značajno i značajno evropsko tržište sa lokalnom licencom, a kompanija već deset godina promoviše lokalne licencne programe.

Stoga su bili oduševljeni što će im nedavno odobrena licenca u Holandiji omogućiti da aktivno podrže poštenu i održivu industriju igara.

Nadalje, the online sportska kladionica ima za cilj da produbi i proširi svoju ulogu u holandskom društvu. Kladionica je željna da pruži holandskim klijentima sigurno, sigurno i ugodno iskustvo kockanja kao dio njihovih dugoročnih ciljeva i strategije.

Sponzorski ugovor sa Ajaxom

Nakon Unibetovog povratka, holandski fudbalski div Ajax sklopio je višegodišnji ugovor sa provajderom online sportskog klađenja. Ovim ugovorom će se kladionica pridružiti Ajax partnerstvo grupa odmah. 

Ajax i Unibet će sarađivati na projektima koji se odnose na odgovorno kockanje, mentalno zdravlje i prevenciju namještanja utakmica uz njihov poslovni odnos. Partnerstvo dolazi nakon što je Unibet u junu dobio dozvolu da nudi online igre u Holandiji.

Ajaxov komercijalni direktor, Menno Geelen, izrazio je sreću svoje kompanije što je Unibet dočekao kao novog partnera koji je globalno poznat kao pionir u oblasti odgovornog igranja igara. U njihovoj saradnji, ovo područje će dobiti posebnu pažnju. Pružajući fanovima visokokvalitetne proizvode, Unibet se izdvaja od konkurencije. Ajax će pomoći u tome kroz zajedničke projekte i sadržaj.

Unibetova predanost odgovornom kockanju

U holandskoj industriji klađenja, Unibet je uveo svježe Unibet Impact program. Ovaj program ima za cilj da zaštiti etičke i odgovorne standarde kockanja, a istovremeno se bori protiv prevara i korupcije u sportskim kladionicama. Program je u potpunosti fokusiran na finansiranje inicijativa koje koncentrišu svoje napore na povećanje odgovornosti i sigurnosti u industriji igara. Unibet se fokusirao na tri stuba kako bi ispunio ciljeve programa.

Ovi stubovi uključuju odnose sa Evropskom mrežom fudbala za razvoj, dobrotvorni meč sa Telstarom i De Graafschap-om i dalje amatersko sportsko učešće. Kroz ovu alijansu, Unibet je proglašen zvaničnim partnerom za EFDN u zemlji i pobrinut će se da organizacija promoviše najbolje sigurne metode kockanja.

Naravno, nisu svi zadovoljni nedavnim povećanjem prisutnosti Unibeta u zemlji. Međutim, generalni direktor Unibet Holandije, Lennart Kessels, izrazio je ogroman ponos svoje kompanije, posebno na saradnju sa Ajaxom. Kao dio saradnje, oni će finansirati Unibet Impact. 

Jedinstveni program pod nazivom Unibet Impact izgrađen je na partnerstvu sa društvenim organizacijama, profesionalne i amaterske sportske lige, i timovi. Cilj Unibet Impact-a je da holandsko društvo za igre na sreću učini ugodnijim uz promociju sigurnijeg i odgovornijeg poslovanja sa online igrama.

Amaterski sport i dodatna vidljivost

Kompanija će finansirati 50 timova kao dio svoje posvećenosti podršci amaterskom sportu. Kao dio Unibetovog pozitivnog jačanja brenda u Holandiji, timovi koji se prijave će dobiti prilagođene košulje, čarape, kratke hlače i torbe. Preko regulisanog tržišta igara u zemlji, Unibet brzo raste. Morao je otići ranije jer je tržište bio u reregulaciji, ali se vratio u junu.

Unibet želi da se koncentriše na odgovorno igranje u vezi sa mentalnim zdravljem, posebno sa Ajaxom. Oni će istražiti precizan oblik koji će tome dati u narednom mandatu, a istovremeno će izvući pouke iz inicijativa koje su već podržale širom svijeta.

Kindred Group želi više učestvovati u nacionalnim sportovima općenito. U isto vrijeme, Unibet je stupio u odnose sa partnerima iz Telstara i Graafschap-a kako bi osigurao da može izvršiti svoje stubove dužnosti.

Sve o Unibetu

Kindred Group, jedna od najvećih kompanija za online kockanje u svijetu sa devet brendova u svom portfelju, uključuje Unibet, koji je osnovan 1997. Korisnici se mogu kladiti na razne sportske događaje putem Unibeta i sudjelovati u ekskluzivnim online casino igrama.

Stranica nudi novim korisnicima bonus dobrodošlice na njihov početni depozit. Takođe, sajt je ušao u partnerstvo sa nekoliko kompanija za online plaćanje. Stoga, Unibet nudi širok spektar opcija depozita za svoje klijente koje mogu koristiti prilikom uplate i podizanja novca.

Visa, MasterCard, Neteller, bankovni transferi, Skrill i PayPal, samo su neke od dostupnih opcija plaćanja. Posebno, platforma nudi oko 35 sportova, uključujući kriket, bejzbol, konjske trke, hokej na ledu, politiku, UFC i zimske sportove.

Poslednje vijesti

Ko će postati fanovi bejzbol dvorane 2023.?
2022-11-30

Ko će postati fanovi bejzbol dvorane 2023.?

Vijesti