Vijesti

December 22, 2021

Najbolje novogodišnje konjske trke

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

Nadamo se da će 2022. biti prvi normalan početak godine nakon dugo vremena. Pa, svijet je propustio samo 2021. godinu, ali zaista se osjećam kao da su godine, zar ne? Sa normalnim aktivnostima koje se nastavljaju skoro svuda širom sveta, konjske trke jedna je od aktivnosti koju su fanovi željno iščekivali. Svugdje će biti mnogo akcije u ponudi; nijedan fan ne bi trebao propustiti. 

Najbolje novogodišnje konjske trke

Novogodišnje trke Sky Cityja

U Aucklandu, na Novom Zelandu, ljubitelji trka otvorit će godinu svestranom zabavom na trkama iz Sky Cityja. Događaj počinje u 11 sati i traje do 18 sati kada će se voziti posljednja utrka. Osam trka će voditi ovaj dan prepun, među kojima su Rich Hill Mile i finale šampionata. 

Trkačima od 18+ je dozvoljeno prisustvo na štandu Cuvée Ground Floor Ascot gdje mogu uživati u DJ muzici dok gledaju sprinteve. Postoji prostor za porodičnu zabavu u kojem djeca mogu uživati u naskočnim dvorcima i još mnogo toga. Djeca mlađa od 15 godina imaju besplatan ulaz. Za one koji vole opuštenu atmosferu, Champagne Lawn je savršeno mjesto za gledanje doma. Ovdje se mogu opustiti uz besplatnu Bloody Mary ili bilo koju drugu alternativu po svom izboru.

Cheltenham Nova godina

Cheltenham je sinonim za kraljevski sport i nadaleko poznat po klađenju na konjske trke. Danas su internetske kladionice zamijenile većinu starih kladionica. Kurs će započeti godinu sa nevjerovatnom akcijom National Hunt (ponovo) u kojoj će Bootleg Beatles i Premier Beatles bendovi zabavljati posjetitelje utrka na after-party-u. šta je bolje? Imaju mobilnu aplikaciju koju trkači mogu koristiti za digitalno praćenje utrka i osvajanje nevjerovatnih nagrada.

The Hanging Rock Nova godina

Ljubitelji trka u Viktoriji uživat će u Covidsafe danu na stijeni, još jednom događaju koji vole najbolje online kladionice i igrači. Staza koja se nalazi 44 milje (70 km) od Melburna ima mnogo trkačkih i zabavnih aktivnosti za cijelu porodicu. Ovo će biti sjajan događaj za Viktorijance koji će izaći na vidjelo jer dugotrajno zaključavanje olakšava.

Klađenje na konjske trke

Online klađenje zauzelo je mjesto separea u konjskim trkama. Igrači se sada mogu kladiti na bilo koju utrku širom svijeta iz udobnosti svojih domova. Jedina potrebna mjera opreza u online klađenju na konjske trke je odabir najbolje kladionice. Ovo su kladionice sa sigurnim i sigurnim web stranicama, dostupan na lokaciji igrača, lak za navigaciju, brz u transakcijama i pružanje efikasne korisničke podrške.

Igrači bi također trebali pokušati iskoristiti prednosti promocija koje nudi većina web stranica za klađenje na konjskim utrkama u Novoj godini. U ovom trenutku postoje brojni bonusi u kojima možete uživati, od kojih mnogi imaju opuštene uslove. Neke kuće također daju besplatne opklade, opklade na akumulator i opklade bez rizika, gdje se novac igrača vraća ako njihova opklada ne dobije. Uživajte u najboljim trkama i najboljim online klađenjem na konjske trke na samom početku godine. Dobrodošli u 2022. sa stilom!

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
undefined is not available in your country. Please try:

Najnovije vijesti

Zaronite u uzbuđenje: Keenelandov predstojeći izbor Doubledogdare Stakes
2024-04-18

Zaronite u uzbuđenje: Keenelandov predstojeći izbor Doubledogdare Stakes

Vijesti