Vijesti

June 29, 2022

Melbetovo novo klađenje

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

Melbet je poznat po svojim izvanrednim uslugama sportskog klađenja. Igrači koji koriste provajdera mogu učestvovati u raznim dostupnim sportskim događajima. Od svog početka, platforma je značajno napredovala kako bi svojim korisnicima pružila usluge svjetske klase.

Melbetovo novo klađenje

Postoji više od dvije stotine sportskih događaja na koje se igrači mogu kladiti svaki dan. Stranica je pogodna za nove i iskusne kladioničare. Neki od istaknutih sportskih korisnika koje mogu pronaći na Melbetu su Formula 1, Floorball i bejzbol. Takođe, kod provajdera su, između ostalih sportova, dostupni kuglanje, snooker, curling i skijanje.

Melbet nudi više od 20.000 događaji klađenja prije utakmice Mjesečno. Oni također pružaju uslugu live streaminga koja emituje utakmice visoke definicije iz najznačajnijih liga, uključujući La Ligu, Bundesligu i Premijer ligu.

Međutim, najistaknutija karakteristika je multi-Live. Ova funkcija omogućava korisnicima da gledaju i klade se na do četiri različita sportska događaja istovremeno. Melbet takođe ima medijsko partnerstvo sa španskom La Ligom. Veliki klubovi kao što su Real Madrid i Barcelona se takmiče i partnerstvo je jedan od njihovih najznačajnijih uspjeha.

Bonusi u Melbetu

Bonusi i promocije su metode koje koriste mnoge kompanije za online klađenje i kockanje kako bi privukle nove potrošače i zadržale postojeće. Bonusi dolaze u različitim oblicima, uključujući kao bonus na prvi depozit za nove klijente ili besplatne opklade ako ispune određene uslove koje postavlja stranica. Uz Melbet postoji niz aktivnih promocija.

Bonus za promotivni kod

Korisnici mogu dobiti do 100 USD korištenjem koda. Promotivni kod je fantastična ponuda, a dostupno je više ponuda. Druge ponude dobrodošlice dostupne su za druge nacije širom svijeta. Da bi stekli pravo na bonus, igrači moraju napraviti minimalni depozit od $10.

Da biste koristili sve što Melbet stranica nudi, prvo morate kreirati račun u kladionici. Da bi dobili poklon dobrodošlice u iznosu do $130 (€100), igrači treba da unesu promo kod STYVIP1. Postoje posebne stranice koje nude više savjeta i informacija u vezi s promotivnim kodom.
Igrači mogu završiti proceduru registracije na nekoliko različitih načina. Sve to mogu učiniti jednim klikom, telefonom, e-poštom i društvenim mrežama. To nije složena procedura, ali oni moraju pružiti Melbetu tačne informacije.

Bonusi dobrodošlice za nove igrače

Melbetov bonus dobrodošlice podliježe određenim uslovima i ograničenjima. Za početak, svaki korisnik ima pravo na samo jedan bonus dobrodošlice. Ovo važi za adresu jedne porodice, zajednički računar i zajedničku IP adresu. Korisnici ne mogu otvoriti više Melbet računa koristeći iste informacije o računu, kao što su bankovni račun, kreditna kartica, račun za online plaćanje ili adresa e-pošte. Ako se otkrije da je neko iskoristio bonus ponudu, Melbet račun će biti ukinut.

Uslovi za bonuse dobrodošlice

Podsticaj se mora iskoristiti u roku od 30 dana od datuma isteka. Nadalje, igrači moraju iskoristiti cjelokupnu vrijednost bonusa prije povlačenja sredstava sa svog računa. Prije povlačenja, morate ispuniti sve ostale uslove bonusa. U suprotnom, bonus i sva zarada će biti izgubljeni. Melbet također zadržava pravo da odobri ili poništi bonus ako to smatra potrebnim.

Korisnici moraju uložiti 12 puta veći iznos bonusa u akumulacionim opkladama da bi stekli pravo na bonus. Najmanje tri događaja moraju biti uključena u bilo koju akumulacijsku opkladu. U akumulatorskoj opkladi, najmanje tri događaja moraju imati kvotu 2,10 ili više. Kada se sve opklade napravljene sa tim iznosom podmire, smatra se da je traženi iznos opklade ispunjen. Bilo koje druge promotivne ili posebne ponude ne mogu se kombinirati s bonus dobrodošlice. Prije nego što ispune zahtjeve za bonus klađenje, igrači mogu povući svoja sredstva i izgubiti nagradu i sve povezane dobitke.

Besplatna opklada za rođendan

Melbet želi da korisnici imaju jedinstveno iskustvo klađenja. Stoga, na najvažniji dan u godini za igrača, nudi poseban rođendanski bonus. Ako neko želi da ima pravo na rođendanski bonus, mora imati depozit od najmanje €100 i imati svoj račun najmanje 30 dana. Takođe, neko mora biti aktivan u poslednjih 30 dana pre rođendana i mora biti popunjen lični profil.

Partnerstvo sa ganskim WSbettico

Melbet i Bettico su se udružili kako bi igračima olakšali dupliranje listića sa obje stranice. Ova nova funkcija omogućava igračima da dijele listiće sa svojim prijateljima. WSbettico je prva svjetska platforma za društveno klađenje bazirana na blockchainu. Ovo će kladioničarima pružiti konkurentsku prednost na tržištu klađenja. Sa WSC tokenom, korisnici mogu pristupiti raznim kvotama, prodavati vjerovatno dobitne kvote, učestvovati u P2P klađenju i kreirati lični događaj klađenja.

Provajderi imaju za cilj da uspostave okruženje pogodno za igranje raznih zanimljivih NFT i VR igara i pristup raznim profitabilnim investicionim dobrima kroz preporuke WSC AI. Druga dva razloga da se pridružite ovom projektu su Mentors World i WSC Metaverse.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević

Najnovije vijesti

2024 Genesis Invitational: Favoriti, kvote i predviđanja
2024-02-14

2024 Genesis Invitational: Favoriti, kvote i predviđanja

Vijesti