Vijesti

November 10, 2023

Maksimizirajte svoje probno iskustvo uz potpuni pristup FT.com

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

Šta je uključeno u moj probni period?

Tokom probnog perioda, imat ćete potpun digitalni pristup FT.com sa svime u našim Standard Digital i Premium Digital paketima.

Maksimizirajte svoje probno iskustvo uz potpuni pristup FT.com
  • Standard Digital uključuje pristup globalnim vijestima, analizama i stručnim mišljenjima.
  • Premium Digital uključuje pristup našoj glavnoj poslovnoj kolumni Lex, kao i 15 kuriranih biltena koji pokrivaju ključne poslovne teme s originalnim, detaljnim izvještajima.

Možete promijeniti plan na koji ćete se prebaciti u bilo koje vrijeme tokom probnog perioda tako što ćete posjetiti odjeljak 'Postavke i račun'.

Šta se dešava na kraju mog suđenja?

Ako ništa ne učinite, automatski ćete biti upisani u naš premium digitalni mjesečni plan pretplate i zadržat ćete potpuni pristup za 709 kr. Mjesečno.

Radi uštede, možete promijeniti svoj plan u bilo kojem trenutku na mreži u odjeljku 'Postavke i račun'. Ako želite da zadržite svoj premium pristup i uštedite 20%, možete se odlučiti za plaćanje godišnje na kraju probnog perioda.

Možete se odlučiti i za prelazak na Standard Digital, robusnu novinarsku ponudu koja ispunjava potrebe mnogih korisnika. Uporedite Standard i Premium Digital ovdje.

Sve promjene mogu se izvršiti u bilo kojem trenutku i stupit će na snagu na kraju probnog perioda, omogućavajući vam da zadržite potpuni pristup 4 sedmice, čak i ako pređete na stariju verziju ili otkažete.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Zaronite u uzbuđenje: Keenelandov predstojeći izbor Doubledogdare Stakes
2024-04-18

Zaronite u uzbuđenje: Keenelandov predstojeći izbor Doubledogdare Stakes

Vijesti