Kratko zavirite u Betssonovu zauzetost 2022

Vijesti

2022-09-21

Osnovan 1963. godine, Betsson je jedno od najvećih imena u industriji online kockanja. Njegovo postojanje u srcu zabave više od pet decenija je dokaz da je ova kladionica dosledno pružala na najvišem nivou.

Kratko zavirite u Betssonovu zauzetost 2022

U početku kazino koji se uglavnom bavio slot igrama, Betsson se tek 2005. godine upustio u sportsko klađenje na mreži. A trenutno je sportsko klađenje preteklo odjel kazina, postajući Betssonova glavna specijalnost. Ovdje se sportskim kladionicima na mreži nudi hiljade tržišta klađenja i velikodušni poticaji za igranje.

u novije vrijeme, Betsson je dao do znanja da svoje namjere prerastu u globalnu stranicu za online klađenje. Ako su nedavna partnerstva u sportskoj industriji nešto što je potrebno, Betsson ima namjeru učvrstiti svoju poziciju među najboljim svjetskim platformama za sportsko klađenje.

Samo u 2022., ovaj kladioničar je sklapao velike ugovore s ključnim igračima u industriji sportskog klađenja. Evo nekoliko Betssonovih nedavnih poslova.

Betsson je proglašen službenim sponzorom Colo Cola 2022

Colo Colo, vrhunski tim Čilea, nedavno je sklopio ugovor sa Betssonom kao svojim zvaničnim sponzorom. Ovim potezom Betsson je unaprijedio svoju ekspanziju na južnoameričko tržište sportskog klađenja, što je u skladu s njihovom brend strategijom partnerstva s lokalnim i međunarodnim sportskim tijelima.

Prije godinu dana, 2021., Betsson je bio prilično zauzet u Latinskoj Americi, gdje je kladioničar postao zvanični sponzor peruanske Lige 1 i čileanskog Campeonato de Ascenso. Uz njihovu podršku južnoameričkom fudbalu do Kolo Kola, Betssonova pozicija na međunarodnom nivou je spremna da poraste.

Betsson postaje službeni partner ženskog CONMEBOL Copa America 2022

Počevši od 8. do 30. juna, ženski CONMEBOL Copa America koji se održava u Kolumbiji imat će Betssona kao svog zvaničnog partnera. Ovo dodatno naglašava Betssonovu namjeru da učvrsti svoju bazu u Južnoj Americi, koja je inspirirana ponudom kompanije u regiji.

Ovaj potez uslijedio je nakon sponzoriranja muškog CONMEBOL Copa America 2021. Kao ekskluzivni partner ženskog CONMEBOL Copa America 2022, Betsson je pokazao svoju namjeru da garantuje sigurno i zabavno iskustvo klađenja za svoje klijente, posebno one iz Južne Amerike.

Betsson je partner sa AC Millan's Regional

Nakon uspješne sezone 2021-2022, u kojoj je AC Millan krunisan titulom prvaka Serije A, Betsson je sklopio ugovor sa italijanskim fudbalskim divovima prema kojem će klub postati njihov zvanični partner za Latinsku Ameriku. Ovo novo partnerstvo konsoliduje svoje prisustvo u Latinskoj Americi, gde klub uživa veliki broj sledbenika.

Kao dio ugovora, Betsson će sada uživati u ekskluzivnosti korištenja IP-a AC Millana u regiji, zajedno sa nekim brendiranjem na web stranici AC Millana i stadionu. Ova dobra stvar u vezi sa ovim ugovorom je da ne samo da služi interesima glavnih igrača, u ovom slučaju Betssona i Ac Millana, već će i učiniti da se navijači iz regiona osjećaju bliže timu.

Betsson postaje zvanični sponzor za EKO

Ovogodišnji EKO Acropolis rally održat će se od 8. do 11. septembra na Olimpijskom stadionu u Grčkoj. Hiljade gledalaca će svjedočiti ovom događaju. Tokom glavnog događaja, koji je organizovao zamenik ministra sporta, zvanično je objavljeno da će Betsson drugu godinu sponzorisati EKO reli.

Ovaj potez je imao za cilj da poveća Betssonovu popularnost u Grčkoj. Međutim, također je vrijedno napomenuti da je Betsson to iskoristio i kao priliku da se vrati zemlji, s obzirom da je kladionica također licencirana u Grčkoj.

Betsson sarađuje sa GoldenRace

GoldenRace je potpisao ugovor sa Betssonom. Ovim ugovorom Betsson će steći ekskluzivna prava na pružanje GoldenRace igara. Kao takvi, grčki igrači sada mogu uživati u GoldenRace virtuelnim sportovima. Ovo partnerstvo dolazi u trenutku kada sportski kladioničari u zemlji traže nove načine da se klade na profitabilne sportove.

U njihovoj posvećenosti pružanju svježeg sadržaja online sportskim kladionicama, ovo partnerstvo je spremno da unese dah svježeg zraka u ogromnu Betssonovu ponudu. Kao rezultat toga, i Betsson i GoldenRace, mogu napraviti ogromne korake na grčkom tržištu online sportskog klađenja, gdje kompanije posluju s velikim uspjehom.

Zašto Betsson?

Većina sportskih kladioničara danas smatra da su online kladioničari sa mnoštvom iskustva sigurniji od novih startupa. Kao takva, s obzirom da je Betsson u industriji kockanja više od pola stoljeća, ova kladionica je nesumnjivo opcija za svakog kladioničara.

Većina igrača danas želi da se pridruži sajt za sportsko klađenje na mreži koja je licencirana i regulisana. A Betsson je dobro regulirana kladioničarka, s licencama Malteške uprave za igre na sreću i Komisije za igre na sreću Ujedinjenog Kraljevstva, između ostalih vjerodostojnih jurisdikcija. To znači da su igrači sigurni u pošteno i vrhunsko kockanje

Sve u svemu, Betsson je jedna od rijetkih dobro vođenih online kladionica koja se pokazala izuzetno popularnom. Uz ogromnu kolekciju igara i tržišta za klađenje, konkurentne kvote i profesionalnu korisničku podršku, nije iznenađenje da igračima nudi ugodno iskustvo.

Poslednje vijesti

Ko će postati fanovi bejzbol dvorane 2023.?
2022-11-30

Ko će postati fanovi bejzbol dvorane 2023.?

Vijesti