Vijesti

May 9, 2023

Kampanje dobrodošlice sportskog klađenja za debitne i kreditne kartice u maju 2023

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

Maj je obično sportski naporan mjesec, s većinom evropskih takmičenja na vrhuncu sezone. U isto vrijeme, kladionice nude primamljive kvote na beskrajna tržišta i događaje. Dakle, ako se kasno pridružite da biste se počeli kladiti na sport, ovaj članak će vam olakšati misiju lova na bonuse. Saznat ćete tri najbolja bonusa dobrodošlice za depozite na kreditne/debitne kartice u maju 2023. 

Kampanje dobrodošlice sportskog klađenja za debitne i kreditne kartice u maju 2023

€15 Besplatna opklada na Leonbet

Besplatne opklade nisu toliko popularne kao oklade bez rizika i bonusi na depozit regulisane stranice za klađenje. Ali ovi bonusi za sportsko klađenje ističu se zbog svoje jednostavne i nekomplicirane prirode. Samo trebate napraviti depozit i položite opkladu koristeći bonus da iskupite svoj dobitak.

At Leonbet, bićete dobrodošli sa do 20 €15 besplatnih kredita za opkladu od sada do 31. decembra 2023. Samo uplatite najmanje €10 i zatražite besplatne kredite za opkladu. A da biste aktivirali nagradu, morate unijeti bonus kod za besplatne opklade u vrijednosti od 300 €.

Evo dodatnih uslova:

  • Svaka besplatna opklada je ekvivalentna $/€15.
  • Svaki igrač može zatražiti samo do 20 besplatnih za cijelu kampanju.
  • Iskoristite kredite za jednu pre-utakmicu ili opkladu uživo sa minimalnim kvotama od 2,50 ili 1,30.
  • Opklade se moraju podmiriti u roku od 48 sati da bi se dobile besplatne opklade.

100% do 100€ u Zulabetu

Besplatne opklade mogu izgledati jednostavne, ali se ne mogu porediti sa njima bonusi na depozit po veličini. At Zulabet, novi klijenti dobijaju do 100% €100 na svoj prvi depozit za pravi novac. Jednostavno rečeno, možete dobiti cijeli bonus za sportske kladionice nakon što uplatite 100 € na sajtu za sportsko klađenje. Igrači za odabrane zemlje kao što su Gruzija, Azerbejdžan i Kazahstan mogu dobiti maksimalno 50 €, dok njihovi finski i norveški kolege dobijaju 200 €. 

Kao i svaki drugi depozitni bonus za sportsko klađenje, ova nagrada ima uslov klađenja 6x koji treba ispuniti. Međutim, igrači iz Finske i Norveške će ispuniti nešto niži uslov 5x prolaznosti. Ostali uslovi uključuju:

  • Minimalni depozit za meč bonus je €20.
  • Kladionici moraju iskoristiti cijeli svoj prvi depozit na opkladu sa najmanje 1,50 kvota.
  • Netter i Skrill depoziti se ne kvalifikuju za promociju.
  • Kazino i virtuelne opklade ne doprinose zahtevima za klađenje.

Betinia-in 100% bonus do €100

Ako ne možete da kreirate Zulabet nalog iz jednog ili drugog razloga, razmislite pridruživanje Betiniji da dobijete sličan bonus. Ista kompanija, Maltix Limited, upravlja ovim stranicama za klađenje, što znači da se Zulabet bonus uvjeti primjenjuju i na nove potpisnike u Betinia.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
undefined is not available in your country. Please try:

Najnovije vijesti

Zaronite u uzbuđenje: Keenelandov predstojeći izbor Doubledogdare Stakes
2024-04-18

Zaronite u uzbuđenje: Keenelandov predstojeći izbor Doubledogdare Stakes

Vijesti