NBA

October 31, 2023

SKIMS: Zvanični partner za donje rublje za NBA, WNBA i košarku SAD

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

Brend SKIMS Kim Kardashian je ušao u višegodišnje partnerstvo sa NBA, WNBA i USA Basketball-om, čime je SKIMS postao zvanični partner za donje rublje ovih organizacija. Dogovor uključuje povećanu medijsku izloženost na platformama lige i virtuelne reklame na terenu tokom nacionalnih emisija.

SKIMS: Zvanični partner za donje rublje za NBA, WNBA i košarku SAD

SKIMS Muška kolekcija i saradnja

SKIMS, nedavno procijenjen na 4 milijarde dolara, proširio je svoju ponudu na mušku kolekciju. Kolekcija je lansirana uz učešće NBA All-Star Shai Gilgeous-Alexandera. Kao dio partnerstva, SKIMS i NBA planiraju saradnju na prepoznatljivim događajima kao što su NBA All-Star vikend i inauguracijski turnir u sezoni u decembru.

SKIMS-ov rast i finansiranje

Od svog lansiranja 2019. godine, SKIMS je od ponude odeće za oblikovanje prerastao u odeću za salon, uključujući pidžame i trenirke. U julu, SKIMS je zatvorio rundu finansiranja od 270 miliona dolara koju je vodio Wellington Management.

U zaključku, partnerstvo između SKIMS-a i NBA, WNBA i USA Basketball-a učvršćuje poziciju SKIMS-a kao vodećeg brenda donjeg rublja. Sa povećanom medijskom izloženošću i saradnjom na ključnim događajima, SKIMS je spreman da dodatno proširi svoj domet i uticaj u industriji.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Zaronite u uzbuđenje: Keenelandov predstojeći izbor Doubledogdare Stakes
2024-04-18

Zaronite u uzbuđenje: Keenelandov predstojeći izbor Doubledogdare Stakes

Vijesti