Sve o Skvoš klađenju

Gotovo sigurno nećete uspjeti ako pokušate pronaći detaljne informacije o skvošu i squash klađenju na internetu. Iako je skvoš po igrici sličan tenisu, po popularnosti uopšte nije uporediv. Većina ljudi ima samo nejasnu ideju o tome šta je tikvica.

Ova jedinstvena igra prvobitno se igrala u Londonu, Engleska, oko 1830. Ona je dio Azijskih igara i igara Commonwealtha od 1998. godine. Uprkos ponovljenim zahtjevima zvaničnika, tek treba da bude uključena u Olimpijske igre.

Sve o Skvoš klađenju
Sve što trebate znati o Squash klađenju

Sve što trebate znati o Squash klađenju

Najupečatljiviji sportisti su iz Engleske (rodno mesto skvoša) i Egipta (koji su predstavljeni Britancima), a škole u obe nacije se neznatno razlikuju. Po pravilu, igrači ovih nacija su upražnjavali različite strategije i stilove igre, a obično je bilo zanimljivo pratiti kako se skvoš trenutno razvija u smislu sportskog mentaliteta i kako igra napreduje.

Ljubitelji skvoša imaju nekoliko opcija za gledanje i sudjelovanje u sportu. Vremenska linija skvoša izuzetno je aktivna tokom cijele godine, iako nije popularan sport. Muški i ženski turniri se redovno organizuju širom sveta.

Postoje turniri i prvenstva u parovima, pojedinačni turniri i prvenstva, te mješoviti turniri i prvenstva. Svjetsko prvenstvo u skvošu, britansko otvoreno prvenstvo u skvošu i otvoreno prvenstvo Australije u skvošu ne smijete propustiti ako želite vidjeti najpopularnija i najprestižnija takmičenja u skvošu.

Pronalaženje tikvice sajt za klađenje na mreži može biti teško, ali nije nemoguće. Najbolje skvoš online kladionice nude klađenje na skvoš na mreži dosljedno, ali će vam, doduše, biti teško da se kladite izvan velikih i značajnih turnira.

Sve što trebate znati o Squash klađenju
Zašto je squash popularan za klađenje?

Zašto je squash popularan za klađenje?

Squash je relativno nov sport koji je izuzetno popularan među poslovnim ljudima, poduzetnicima i ostalim redovnim fitnes klubovima. Istina, temeljna metoda skvoša se postepeno gasi, ali profesionalni sport se još uvijek razvija. Najvjerovatnije ćemo moći pratiti ne samo rast skvoša već i evoluciju skvoša klađenja u budućnosti.

Važno je odmah naglasiti da je klađenje na squash najbolje koristiti kao dodatak vašoj glavnoj strategiji. Ovdje ima manje turnira, akcija nije toliko raznolika, a kladionice obično ne daju velike uloge za klađenje na squash online. Ovaj trend je još uvijek u ranoj fazi razvoja.

Bez obzira na to, proučavanje squash karakteristika za profesionalne kockare trenutno je ključno. Poželjno je imati određeno iskustvo i, kao rezultat, konkurentsku prednost u odnosu na kladionicu. Kao rezultat toga, pokušavamo da istražimo još neke aspekte ovog sporta, kao i da procenimo šta je skvoš.

Kao rezultat toga, primijetit ćete da squash postaje sve popularniji svake godine. Na neki način, squash je sličan tenisu, ali ima različite osobine koje ga izdvajaju kao poseban sport. Međunarodni turniri su trenutno stabilni, lokalna konkurencija - takođe nije neuobičajeno, a tu su i igrači svetskog ranga.

Zašto je squash popularan za klađenje?
Kako se kladiti na squash

Kako se kladiti na squash

Klađenje na skvoš je specijalno područje sportskog klađenja, ali dobro upućenom igraču daje priliku da zaradi, kao i fascinantan sportski spektakl. Iako skvoš nije olimpijski sport, u njemu se održavaju turniri visokog profila kao što su Svjetsko prvenstvo u skvošu i Svjetske igre. Oba prvenstva uključuju najveće svjetske igrače i igrače skvoša i uzbudljivo ih je gledati dok se kladite na skvoš.

Klađenje u skvoš je slično klađenju na druge reket sportove kao što su tenis ili badminton. Konačne opklade, više/manje, klađenje na period, hendikep i zbrojevi su sve moguće opklade. Ova tržišta su najpopularnije kvote za squash na internetu i čine osnovu klađenja na squash.

Ne zaboravite da se ne ograničavate na jednu kladionicu. Nisu sve kladionice stvorene jednake kada je u pitanju klađenje na squash. Neki mogu jednostavno imati nekoliko pijaca za squash, dok će drugi imati veći izbor.

Što je najvažnije, nisu sve kladioničari tako pedantni ili vješti u određivanju cijena na svojim tržištima kao drugi. Stoga se osvrnite oko sebe prije nego što date opkladu i možda ćete otkriti da ste razvili osjećaj za koje squash kladionice su najprofitabilnije kladiti se.

Kako se kladiti na squash
Da li je online klađenje u squash legalno?

Da li je online klađenje u squash legalno?

Klađenje na squash je dozvoljeno u svakoj zemlji. Iako nije popularan sport, ako je sportsko klađenje dozvoljeno na vašoj lokaciji, možete se kladiti na njega. Sportsko klađenje je još uvijek ilegalno na nekoliko mjesta u Sjedinjenim Državama i nekim azijskim zemljama. Kao rezultat toga, ovisno o vašoj lokaciji, može vam biti dopušteno, ali ne mora biti dopušteno da se kladite na squash.

Provjerite svoje lokalne propise o kockanju kako biste bili sigurni da ih ne kršite prije nego što se počnete kladiti na ovaj neobičan sport.

Da li je online klađenje u squash legalno?
Najbolje kvote za klađenje na squash

Najbolje kvote za klađenje na squash

Squash online klađenje je intrigantna opcija zbog raspona dostupnih opklada. Naravno, možete staviti direktne opklade na to ko će pobijediti u igri, ali možete postaviti i složenije opklade.

Evo nekih od najčešćih opklada i kako započeti s njima.

Konačne opklade

Ovo su najosnovnije vrste opklada koje vam omogućavaju da pokušate da predvidite ko će pobediti u igri. Ako postoji mogućnost neriješenog rezultata, možete se kladiti i na meč koji se završi neriješenim rezultatom. Kada je u pitanju šampionat, možete se direktno kladiti na pojedinačne utakmice kao i na cijeli turnir.

Opklade na više/manje

U skvošu i drugim sportovima, opklade na više/manje su prilično česte. Idealni su za početnike jer ih je lako proizvesti i ostavljaju puno prostora za interpretaciju. Sve što treba da uradite je da procenite da li će ukupni zbir bodova biti veći ili manji od određene brojke. Preporučujemo vam da položite ove opklade jer su uobičajene nude dobre kvote.

Klađenje na period

Klađenje na period je slično klađenju na više/manje, osim što umjesto predviđanja ukupnog broja poena nakon utakmice, pokušavate pogoditi ukupan broj poena na kraju određenog perioda. Možete se kladiti na ukupan iznos postignutih poena ili rezultat na kraju četvrtina, poluvremena, perioda, setova, rundi ili overa, na primjer.

Hendikep opklade

Squash, kao mnogi drugi sportovi, omogućava klađenje na hendikep. Kada dva takmičarska tima imaju neujednačene talente, primjenjuje se ova opklada. Ovo stvara uravnoteženije okruženje za klađenje. Jači tim je često u nedostatku u vidu negativnih ocjena.

Ukupne opklade

Zbroji su uzbudljive i jedinstvene opklade koje vam omogućavaju da se kladite na ukupan iznos dobitnih setova ili poena. Ove opklade se mogu staviti na jednu utakmicu ili na cijelo prvenstvo.

Najbolje kvote za klađenje na squash
Savjeti za klađenje na squash

Savjeti za klađenje na squash

Da biste se počeli kladiti na squash, nije vam potrebno puno vremena ili truda. Međutim, ako želite da budete sjajni u tome i da redovno pobjeđujete, trebat će vam puno vježbe. Budući da o ovom zanimljivom sportu nema puno dostupnih informacija, većinu ćete morati sami otkriti.

Preporučljivo je pretplatiti se na više publikacija o squash-u jer postoji vrlo malo informacija o squash-u na internetu. Squash Player i Squash Magazine su dva najpopularnija i oba mogu biti vrijedni izvori informacija.

U skvošu su povrede veoma važne. Budući da se radi o brzoj aktivnosti s velikim utjecajem, čak i mala ozljeda može imati ogroman utjecaj na performanse igrača. Igraču je izuzetno teško da se potpuno oporavi od povrede. Kao rezultat toga, trebali biste nastojati da otkrijete sve slabe strane sportista visokog profila na koje se kladite.

Metode klađenja u squash također se mogu razviti koristeći društvene mreže kao početnu tačku. Dobra je ideja pratiti službene stranice velikih turnira, reprezentacija, igrača i stručnjaka. Također možete pokušati pratiti trenutne napretke u sportu gledajući videozapise na YouTubeu.

Savjeti za klađenje na squash
Odgovorno kockanje

Odgovorno kockanje

Kako biste izbjegli gubitak velike sume novca odjednom, trebali biste pažljivo upravljati svojim financijama. Zapamtite, nikada ne biste trebali kockati više novca nego što ste spremni izgubiti. Kako biste spriječili da potrošite sav svoj novac odjednom, podijelite svoje resurse. Ako imate loš niz, ne pokušavajte to kompenzirati povećanjem veličine opklade. Morate ili postaviti ograničenje koliko novca smijete depozit svakog mjeseca ili ograničenje koliko novca možete izgubiti u jednoj igri.

Morate biti u stanju kontrolisati svoje emocije i shvatiti kada treba odustati. Kada ste iritirani, skloniji ste donošenju impulsivnih odluka, što je pogubno kada je u pitanju kockanje. U svakom trenutku budite bistre glave i dobro razmislite o svojoj sljedećoj akciji.

Ako stvari izmiču kontroli i sumnjate da stvarate ovisnost, razmislite o samoisključenju. Samoisključenje pomaže osobama koje se bore s ovisnošću o kockanju da se odmore i usmjere svoj život i novac negdje drugdje. Može vas ponovo povezati s daljim programima zajednice kako bi vam pomogao u rješavanju vašeg problema s kockanjem, kao i ponudio vam pomoć koja vam je potrebna ako niste sigurni kako upravljati sljedećim koracima u svom oporavku.

Odgovorno kockanje