Najbolje 10 Revolut kladionice za 2024

Revolut je učinio dosta da osigura da korisnici mogu lako i povoljno uplatiti novac na svoje račune za klađenje na mreži bez ugrožavanja sigurnosti na bilo koji način. Proces depozita može se neznatno razlikovati u različitim online kockarnicama, ali osnovni princip ostaje isti.

Prije nego što krenu u proces depozita, korisnici moraju osigurati da imaju registrirane Revolut račune. Igrači sa Revolut računima mogu brzo i jednostavno kreirati nove račune za klađenje. Svi registrovani Revolut računi također moraju biti aktivirani prije nego što se mogu koristiti.

Plaćanje depozita

Nakon postavljanja Revolut naloga, igrači bi se trebali prijaviti na svoje online račune za sportsko klađenje i otići na stranicu do opcija plaćanja. Treba napomenuti da online klađenje mora imati Revolut među svojim lista opcija depozita. Kupci s aktiviranim Revolut računima bi trebali kliknite na opciju Revolut, i bit će preusmjereni na drugu web stranicu kako bi dovršili plaćanje. Zatim moraju popuniti podatke o kartici kao što su broj kartice i CVV. Takođe treba da unesu iznos koji će biti deponovan.

Nakon što potvrdi da su svi detalji tačni, igrač može odobriti transakciju. Revolut obično obrađuje depozite u realnom vremenu. To znači da igrači mogu početi da stavljaju opklade za pravi novac gotovo odmah nakon završetka transakcije depozita. Korisnici mogu provjeriti stanje na svom Revolut računu ili na računu za sportsko klađenje kako bi potvrdili da li je transakcija bila uspješna.

Najbolje 10 Revolut kladionice za 2024
Polaganje putem mobilnogKako izvršiti isplatu uz RevolutSigurnost i sigurnost u RevolutuRevolut opcije korisničke podrške
Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
Fact CheckerIliana PetkovaFact Checker
Polaganje putem mobilnog

Polaganje putem mobilnog

Također je moguće uplatiti novac pomoću pametnog telefona. To je posebno lako za online klađenje s mobilnim aplikacijama. Proces depozita je obično relativno isti, iako sa nekim poželjnim aspektima pogodnosti.

Polaganje putem mobilnog
Kako izvršiti isplatu uz Revolut

Kako izvršiti isplatu uz Revolut

Proces povlačenja je takođe jednostavan kao i polaganje depozita. Igrači moraju osigurati da online sportsko klađenje dozvoljava Revolut isplate. To je zato što ga neke kladionice nude samo kao uplatu depozita. Sljedeći korak je prijava na online sportsko klađenje i potvrda da račun ima dovoljno sredstava za povlačenje.

Jednostavan klik na Revolut opciju povlačenja vodi igrače na drugu stranicu gdje će od njih biti zatraženo da popune svoje detalje o povlačenju. To uključuje podatke o kartici na koju će biti poslana sredstva i iznos povlačenja.

Za razliku od depozita, Revolut isplata obično traje nešto duže. U većini online sportsko klađenje, potrebno je do tri radna dana prije nego što igrači mogu pristupiti povučenim sredstvima. Vrijeme bi moglo biti mnogo kraće za VIP članove na internet stranicama za klađenje koje nude VIP članstvo. Također je moguće povući putem mobilnih uređaja, obično koristeći istu proceduru kao i računar.

Ograničenja depozita i povlačenja

Ograničenja depozita i isplate zavise od banke na koju je povezan Revolut račun. Ograničenja se obično zasnivaju na danu, a ne po transakciji. Internet stranice za klađenje također mogu imati različita ograničenja u pogledu iznosa transakcija kojih se igrači moraju pridržavati.

Najniži iznos transakcije za bilo koju transakciju je 10 USD. Chase Bank nudi najviši limit povlačenja, na 3.000 dolara dnevno. Korisnici treba da prođu kroz odredbe i uslove koje koriste za tačne informacije u vezi sa njihovim ograničenjima depozita i povlačenja.

Kako izvršiti isplatu uz Revolut
Sigurnost i sigurnost u Revolutu

Sigurnost i sigurnost u Revolutu

Revolut je popularna opcija plaćanja jer nudi vrhunsku sigurnost i sigurnost za sve transakcije. Sigurnost je gotovo jednako dobra kao i direktno poslovanje s bankom. Revolut koristi najnovije i najstrože sigurnosne protokole koji osiguravaju da nijedan neovlašteni korisnik ne može presresti transakcije izvršene putem opcije plaćanja.

Nekoliko funkcija provjere autentičnosti dodaje sigurnosne slojeve svim dostupnim sigurnosnim funkcijama. Na primjer, korisnici moraju unijeti kod poslan na njihove mobilne uređaje kao SMS kako bi dovršili bilo koju transakciju depozita.

Zaštita od prevara

Revolut je učinio dosta da zaštiti korisnike od prevaranata. Međutim, svi napori su još uvijek kratki jer još uvijek postoji nekoliko šansi da budete prevareni dok koristite ovu opciju plaćanja. Primjetno je da se za većinu slučajeva prijevare može okriviti nedostatak znanja korisnika ili opuštenost u pogledu poduzimanja mjera opreza ili preventivnih mjera.

Sigurnosne funkcije na koje treba obratiti pažnju

Kako bi spriječili bilo kakve sigurnosne probleme, korisnici bi prvo trebali osigurati da obavljaju sve transakcije koristeći sigurnu i sigurnu internet vezu. Izbjegavanje javnog Wi-Fi-ja je dobro mjesto za početak. Igrači također ne bi trebali dijeliti svoje akreditive računa ni sa kim. Još jedna stvar na koju treba obratiti pažnju je prevara na sportskom klađenju na mreži. U osnovi, dužna pažnja može pomoći igračima da shvate web-lokacije za kockanje i izbjegnu ih.

Sigurnost i sigurnost u Revolutu
Revolut opcije korisničke podrške

Revolut opcije korisničke podrške

Revolut nudi odličnu uslugu korisnicima. Predstavnici kupaca su prilično profesionalni i ljubazni. Međutim, koliko brzo kupci dobijaju odgovore zavisi od kanala koji se koristi za pristup korisničkoj službi. Na primjer, vjerojatnije je da će korisnik koji telefonom nazove korisničku podršku dobiti pomoć brže od onih koji objavljuju svoje probleme na društvenim mrežama.

Postoji nekoliko načina na koje kupci mogu pristupiti korisničkoj službi, a neki od njih su istaknuti u nastavku.

Telefon

Najlakši i najbrži način da dođete do korisničke službe je telefonski poziv. Broj se obično ažurira na službenoj web stranici u slučaju da se promijeni. Međutim, postoje šanse da ostanete na čekanju prilično dugo, posebno kada problem pogađa mnoge igrače.

Društveni mediji

Kupci također mogu postavljati svoje upite na društvenim mrežama. Moć multimedije obično rezultira relativno brzim akcijama koje se poduzimaju za rješavanje problema.

Forumi uživo

Forumi uživo su odlična alternativa za igrače koji nemaju ništa protiv da dobiju pomoć od Revolut službenika za korisnike. Oni mogu dobiti pomoć od igrača koji su ranije imali slične probleme.

Revolut opcije korisničke podrške
About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević