Najbolje 10 Payz kladionice za 2024

Payz omogućava korisnicima da se povežu sa svojim bankovnim računom i prenose sredstva. Otvaranje Payz računa je brzo i besplatno. Korisnici moraju da popune svoje lične podatke kao što su broj telefona, adresa i država prebivališta. Novom korisniku se šalje aktivacijski link, nakon čega vlasnik može koristiti račun. Postoje različiti načini za punjenje Payz novcem: lokalni bankovni transfer, međunarodno bankarstvo, prepaid kartica, kreditna i debitna kartica.

Uplata direktnog depozita putem Payz na platformu za klađenje je besplatna i gotovo trenutna. Kladionici za pravi novac koji žele povećati svoju banku biraju Payz na stranici blagajne i unose iznos za uplatu.

Naziv ove stranice razlikuje se od jednog do drugog provajdera klađenja. Zatim nas Payz stranica prikazuje gdje se igrač prijavljuje s korisničkim imenom i lozinkom. Za transakciju se mogu koristiti tri usluge, ecoAccount, ecoCard i ecoVirtualCard. Obično Payz ne naplaćuje naknadu za ovo vrste depozita.

Najbolje 10 Payz kladionice za 2024
Dnevni limit depozita za PayzKako izvršiti isplatu putem Payz
Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
Fact CheckerIliana PetkovaFact Checker
Dnevni limit depozita za Payz

Dnevni limit depozita za Payz

Ograničenja zavise od nivoa naloga korisnika Payz-a i uslova i odredbi kladionice. Payz račun je dostupan u VIP, platinastom, zlatnom, srebrnom i klasičnom nivou.

Registracija za ove nivoe je besplatna, ali usluge dostupne na svakom nivou će se razlikovati. Što je veći status, veći je limit depozita i obrnuto. Ograničenja računa su dizajnirana da zaštite sredstva koja se drže na Payz računu.

Prilikom dopune kladionice, maksimalni limit na svim nivoima je 250 € po transakciji. Dnevni limiti se kreću od €1500 do €11,000 za najviše nivoe Payz računa (Gold, Platinum i VIP).

Mogu li uplatiti preko mobitela?

Payz nudi sigurnu i sigurnu mobilnu aplikaciju koju možete preuzeti sa App Store i Google Play. Korisnici mogu pristupiti svojim nalozima sa iOS i Android uređaja.

Dnevni limit depozita za Payz
Kako izvršiti isplatu putem Payz

Kako izvršiti isplatu putem Payz

Sve dok platforma za kockanje podržava Payz, isplate su moguće putem računa ecoAccount i ecoCard. Koraci koji su uključeni su sljedeći:

  • Igrač prelazi na stranicu blagajne
  • Oni biraju Payz sa liste opcija plaćanja
  • Oni unose iznos za povlačenje sa računa za klađenje
  • Oni popunjavaju tražene podatke da bi stranica odobrila povlačenje

Nakon zahtjeva za povlačenje, transakcija se odmah prikazuje na računu za klađenje, a novac stiže igraču za dva ili tri radna dana.

Provajderi klađenja jedva naplaćuju naknadu za Payz isplate. Ali ovisno o nivou računa, Payz može naplatiti nešto malo.

Dnevni limit isplate na Payz

Svaki provajder klađenja postavlja ograničenje povlačenja, tako da je dobro provjeriti odredbe i uslove prije isplate. Ograničenje povlačenja povezano s ecoCard-om je zasnovano na statusu ili nivou računa.

Maksimalni iznos koji Payz račun može držati na srebrnom i zlatnom nivou je 15.000 € i 100.000 €, respektivno. Korisnik može učitati svoj račun u jednoj transakciji sa 10 - 200 € na klasičnom nivou.

Računi sa srebrnim statusom mogu odjednom primiti bilo šta između 10 i 1000 eura. Zlatni račun može uzeti €10 do €1,500 u jednoj transakciji.

Mogu li povući na mobilnom?

Povlačenje putem ePayz mobilne aplikacije je jednostavan proces. Igrač se prijavljuje na svoj račun na Android ili iOS pametnom telefonu i slijedi gore navedene korake.

Kako izvršiti isplatu putem Payz
About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević