Najbolje 10 PaysafeCard kladionice za 2024

Polaganje sredstava na paysafecard račun zahtijeva od kladioničara da prvo kreiraju račun kod njih. Oni jednostavno moraju otići na službenu web stranicu Paysafecarda na adresi www.paysafecard.com.

Kada završe, igrači mogu uplatiti na svoje račune. Sve što se traži od igrača je da kupe paysafecard PIN kod, koji mogu dobiti u preko 600.000 trgovina širom svijeta. Kladionici će samo morati da unesu 16-cifreni PIN koji su stekli kada žele da dopune saldo u kladionicama.

Ako igrači nisu sigurni gdje mogu dobiti paysafecard vaučer, mogu otići na službenu web stranicu kompanije. Web stranica ima lokator trgovina koji prikazuje sve trgovine koje prodaju paysafecard PIN kodove u vašem području.

Finansiranje računa za klađenje pomoću paysafecard je jednostavan proces:

  1. Kladionici treba da odu na blagajnu svoje omiljene kladionice i odaberu opciju depozita i biće im predstavljeni svi dostupni načini plaćanja. Web stranica će kladionike odvesti u novi prozor kada odaberu paysafecard kao svoju željenu opciju plaćanja.

  2. Postojat će link koji će im pokazati sve trgovine u vašem području koje prodaju paysafecard vaučere. Možete preći na sljedeći korak ako ste već kupili svoje vaučere.

  3. Kladionici će primijetiti dio gdje će morati da unesu svoj 16-cifreni PIN. Zapamtite da se PIN-ovi paysafecarda mogu kombinirati kako biste mogli uplatiti veći iznos. Nakon što kladionici polože sve PIN-ove koje žele, sve što im preostaje je da potvrde depozit.

Najbolje 10 PaysafeCard kladionice za 2024
Kako izvršiti isplatu sa PaysafecardSigurnost i sigurnost u PaysafecardPaysafecard opcije korisničke podrške
Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
Fact CheckerIliana PetkovaFact Checker
Kako izvršiti isplatu sa Paysafecard

Kako izvršiti isplatu sa Paysafecard

Paysafecard se, nažalost, ne može koristiti za isplatu. Kao rezultat toga, ako igrač želi da traži gotovinu u svojoj omiljenoj kladionici, morat će pronaći drugi način.

  • Način povlačenja sredstava ako kladioničari ne mogu koristiti svoju paysafecard je korištenje e-novčanika kao što su Neteller ili Skrill, jer su ove opcije najpogodnije i najbrže u trenutku pisanja.

  • Posrednik može dati još jedan sloj sigurnosti i privatnosti, što je dobro jer oni koji koriste paysafecard to čine zbog zaštite privatnosti usluge plaćanja

  • Druga alternativa metoda povlačenja je isplata putem direktnih bankovnih transfera. Međutim, važno je zapamtiti da isplate putem ovih kanala traju duže — oko dva do pet dana.

Ova duga čekanja mogu biti i duža zbog vikenda, državnih praznika ili ako je sistem finansijske institucije trenutno u fazi održavanja.

Imajte na umu da će biti naplaćena naknada za konverziju ako kladionici uplate kladionice u valuti koja nije ona na paysafecard vaučeru. Na službenoj web stranici paysafecarda nalazi se konverter valuta koji korisnicima omogućava da vide koje naknade mogu biti naplaćene prilikom uplate depozita u različitim valutama.

Budući da se naknade mogu razlikovati ovisno o tome gdje kladioničar živi, igrači bi trebali otići na službenu web stranicu paysafecarda, odabrati svoju oblast i provjeriti odgovarajuće naknade koje se mogu primijeniti na njih.

Što se tiče ograničenja, ona se mogu razlikovati od kladioničarske stranice do druge, tako da bi kladionici prvo trebali napraviti domaći zadatak.

Kako izvršiti isplatu sa Paysafecard
Sigurnost i sigurnost u Paysafecard

Sigurnost i sigurnost u Paysafecard

Visok nivo sigurnosti Paysafecarda je jedna od njegovih najprivlačnijih karakteristika. Ovo je primarni razlog zašto je toliko mnogo kockara odlučilo da koristi ovaj način plaćanja prilikom uplate depozita na virtuelnim kladionicama. Paysafecard ne zahtijeva nikakve informacije o kreditnim/debitnim karticama ili bankovnim računima tokom cijelog procesa plaćanja. Time se izbjegava rizik da osjetljivi podaci budu izloženi web stranici na kojoj se kladite.

Dok korisnici moraju biti oprezni da ne dijele svoje PIN-ove s drugima kako bi izbjegli finansijsku prevaru, paysafecard je poduzeo korake da poboljša sigurnost mehanizma plaćanja. Možete zaključati svoje PIN-ove ako primijetite bilo kakvu lažnu aktivnost.

Na ovaj način niko im neće moći pristupiti niti ukrasti novac. Važno je napomenuti da kada su PIN-ovi zaključani, ne mogu se ponovo koristiti. Međutim, oni imaju opciju da traže povrat preostalog stanja na paysafecard računu.

Još jedan korak koji je Paysafecard poduzeo da poveća svoju sigurnost je zaštita PIN-ova od hakovanja. Generator neće hakovati PIN-ove, a iznos naplaćen na vašim paysafecard kuponima neće biti promijenjen.

Paysafecard također upozorava svoje klijente na druge uobičajene prijevare. Na ovaj način, kladioničari neće biti prevareni da otkriju podatke o vašem računu ili PIN-ove.

Sigurnost i sigurnost u Paysafecard
Paysafecard opcije korisničke podrške

Paysafecard opcije korisničke podrške

Budući da je paysafecard jedna od vrhunski način plaćanja opcije ne samo među kladioničarima, već i sa stranicama za klađenje, neka pitanja ili pitanja će uvijek biti prisutni.

Kada kladioničari naiđu na jedan od ovih, naravno, prirodno je tražiti pomoć. Dobro je što je paysafecard opremljen za rješavanje pitanja i zabrinutosti klijenata.

Kladionici koji imaju pitanja ili nedoumice mogu otići na službenu web stranicu paysafecard. Postoji opcija Podrška u meniju hamburgera u gornjem levom uglu koja vodi korisnike do organizovane i lako čitljive stranice sa čestim pitanjima.

Stranica FAQ može pomoći u vezi sa pitanjima kao što su sumnja na prevaru, nadoknada, problemi s plaćanjem i još mnogo toga. Ako kladionici ne mogu pronaći svoje pitanje na karticama, mogu unijeti svoje pitanje na karticu za pretraživanje.

Ako to i dalje ne uspije, kladionici mogu otići do gumba Kontaktirajte nas na dnu web stranice. Ovdje mogu pronaći obrazac za kontakt gdje mogu predati ulaznice za podršku i svoju telefonsku liniju za korisničku podršku. Imajte na umu da se mogu naplatiti lokalne naknade kada pozovete njihov CS tim.

Lara, njihov chatbot, također je dostupna za pitanja igrača i pitanja 24 sata dnevno, sedam dana u sedmici.

Paysafecard opcije korisničke podrške
About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević