Najbolje 10 Neosurf kladionice za 2024

Postoji više načina za uplatu depozita na Neosurf račun, a svi su praktični i prilično intuitivni.

Kupovina preko myNeosurf naloga

Jedan od načina uplate sredstava na Neosurf račun je online putem myNeosurf računa.

MyNeosurf račun je online portal na kojem kladioničari mogu uplatiti sredstva i vidjeti svoje stanje i istoriju transakcija. Račun je besplatan, ali korisnici moraju imati 18 ili više godina. Provjera identiteta je potrebna samo za povećanje limita i za depozite i za potrošnju.

Neosurf prihvata Mastercard i Visa kreditne kartice i većinu debitnih kartica. Sredstva se također mogu deponovati putem bankovnih transfera (SEPA) i opcija kriptovaluta.

Neosurf sredstva se također mogu dopuniti preko jednog od njihovih brojnih online partnera kao što su Topmeup, beCharge, topengo, između ostalih. Nažalost, trenutno ne možete uplatiti preko Paypala.

Ograničenje depozita se kreće od 100 € do 30.000 €, u zavisnosti od vrste računa i načina depozita. To se može postići pružanjem dodatnih detalja, dokumenata ili uzastopnih depozita.

Dopuna gotovinom

Prvo što trebate učiniti je pronaći Neosurf prodavača u vašem području. Neosurf vaučeri su dostupni na pogodnim lokacijama kao što su benzinske pumpe, prodavnice, supermarketi, internet kafići i druge ustanove sa oznakom Payzone.

Na njihovoj web stranici postoji i Store Locator koji se može koristiti za pronalaženje objekata u vašem području koji prodaju Neosurf vaučere. Odaberite ispravne detalje da dobijete rezultate za legitimna prodajna mjesta Neosurf vaučera.

Najbolje 10 Neosurf kladionice za 2024
Isplata putem Neosurfa
Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Isplata putem Neosurfa

Isplata putem Neosurfa

Najveći nedostatak koji većinu kladioničara sprječava da odaberu Neosurf je nedostatak metoda isplate, kao što je slučaj s većinom prepaid metode plaćanja.

Većina kladioničara preferira da se njihovi dobici povuku na isti način na koji su uplatili zbog sigurnosti, sigurnosti i jednostavnosti. Međutim, oni koji odluče koristiti Neosurf moraju pronaći drugačiji način za unovčavanje svojih sredstava od Neosurf kladionica.

Najbolja opcija trenutno za podizanje novca pomoću Neosurfa su e-novčanici, poput Netellera ili Skrilla.

Druga opcija je podizanje sredstava preko bankovnog računa, ali ona ima svoje nedostatke.

Za podizanje sredstava sa bankovnog računa naplaćuje se naknada od 1,5%. Tu je i skoro sedmica vremena obrade, što zvuči loše s obzirom da se depoziti mogu izvršiti odmah. Još jedna loša strana podizanja bankovnih računa za neke je to što s ovom metodom, historije klađenja više neće biti privatne.

Kladionici također mogu unovčiti putem svoje Neocash Mastercard kartice, koja je Neosurfova fizička plastična kartica, uz naknadu od 2% po povlačenju.

Također možete povući svoje dobitke nazad na myNeosurf račun. Da biste to učinili, jednostavno odaberite opciju povlačenja na myNeosurf, unesite detalje svog Neosurf računa i odaberite veličinu transakcije koju želite.

Može potrajati neko vrijeme da se povlačenja proguraju jer će većina usluga vršiti provjere legitimnosti kako bi osigurale sigurnost fonda, što obično ne traje više od 24 sata. Kada se ove provjere završe, sredstva će gotovo trenutno sletjeti na Neosurf račun.

Isplata putem Neosurfa
About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević