Najbolje 10 Klarna kladionice za 2024

Za polaganje sredstava preko računa Klarna potrebno je povezati bankovni račun ili karticu. To se može učiniti putem njihove aplikacije ili web stranice.

Putem aplikacije:

  1. Prijavite se koristeći svoje akreditive
  2. Idite na postavke 'Moja Klarna' i odaberite 'Načini plaćanja'
  3. Odatle odaberite 'Dodaj bankovni račun', 'Dodaj karticu' ili 'Ukloni'

Putem web stranice:

  1. Idite na Klarna.com i prijavite se koristeći detalje svog naloga
  2. Odaberite 'Načini plaćanja'
  3. Odaberite 'Dodaj bankovni račun', 'dodaj karticu' ili 'Ukloni'

Samo jedan bankovni račun može biti sačuvan i povezan s Klarna računom u bilo kojem trenutku. Ako postoji potreba da promijenite povezani bankovni račun, jednostavno ga uklonite i dodajte novi.

Za kartice je dozvoljeno čuvanje više kartica, ali je potrebno imati jednu kao primarnu karticu za plaćanja.

Da dodate sredstva na svoj račun za klađenje, idite na stranicu i prijavite se. Odaberite Klarna kao željenu opciju plaćanja, unesite iznos, dostavite bankovne podatke i potvrdite transfer. Ova transakcija će se odraziti čim se depozit izvrši, a uplata Klarni će se odraziti na vašem sljedećem bankovnom izvodu.

U trenutku pisanja, plaćanja preko Klarne mogu se izvršiti u USD, EUR, AUD, CAD, CHF, GBP, DKK, SEK i NOK.

Klarnina naknada za obradu zavisi od iznosa koji se deponuje, ali su obično male i ne utiču toliko na sredstva. Većina načina plaćanja putem interneta naplaćuju transakcijske naknade kao standardnu funkciju.

Najbolje 10 Klarna kladionice za 2024
Povlačenje sredstava na Klarni
Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Povlačenje sredstava na Klarni

Povlačenje sredstava na Klarni

Povlačenje sredstava sa računa za klađenje putem Klarne je jednostavno i slično većini načina plaćanja na tržištu.

Jednostavno se prijavite na svoju stranicu trgovca (u ovom slučaju kladionicu) i idite na uobičajenu opciju povlačenja. Zatim odaberite Klarna kao željeni način plaćanja. Ovo će vas dovesti do sljedećeg koraka naznačavanja željenog iznosa za povlačenje. Nakon što su svi relevantni detalji dostavljeni, sve što treba učiniti je potvrditi i odobriti transakciju.

Čim se to učini, povlačenje će biti obrađeno i prikazano na vašem bankovnom računu što je prije moguće.

Takođe je vrijedno zapamtiti da čak i kada a kladionica prihvata depozite preko Klarne, možda neće biti prihvaćeni za isplate. Ovo je jedan od glavnih nedostataka koji koče kladioničare da koriste ovu uslugu plaćanja budući da je Klarna već ograničena na 13 zemalja i nekoliko kladioničarskih stranica.

U ovom slučaju mogu biti potrebni alternativni kanali plaćanja za povlačenje sredstava poput e-novčanika kao što su Neteller ili Paypal, ili će možda biti dovoljan direktan bankovni transfer.

Imajte na umu da ako dođe do kašnjenja, to je najvjerovatnije zbog vremena čekanja u banci, održavanja ili državnih praznika i vikenda.

Za povlačenje sredstava putem Klarne mogu se primjenjivati određene naknade, a iznos ovisi o iznosu koji se povlači. Ovo nije neka crvena zastavica, jer je to prilično standardna praksa za većinu načina plaćanja.

Povlačenje sredstava na Klarni
About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević

Najnovije vijesti

Spektakularna emisija Katy Perry na poluvremenu: Rođenje virusne senzacije
2023-11-10

Spektakularna emisija Katy Perry na poluvremenu: Rođenje virusne senzacije

U ovonedeljnom Pop Culture Rewind, osvrćemo se na nezaboravan trenutak kada je emisija Katy Perry na poluvremenu Super Bowla postala viralna senzacija. Dok su se Patrioti i Seahawksi borili na terenu tokom Super Bowla XLIX, Katy Perry je pružila zapanjujući nastup koji je ostavio trajan utisak.

Optimizirajte svoje zdravlje i dobrobit uz redovnu tjelovježbu
2023-11-02

Optimizirajte svoje zdravlje i dobrobit uz redovnu tjelovježbu

Redovno vježbanje ima brojne prednosti kako za fizičko tako i za mentalno zdravlje. Može pomoći u prevenciji hroničnih bolesti kao što su bolesti srca, dijabetes i određene vrste raka. Vježbanje također poboljšava kardiovaskularno zdravlje, jača mišiće i kosti i pomaže u održavanju zdrave težine. Osim fizičkih prednosti, pokazalo se da vježbanje smanjuje simptome depresije i anksioznosti, poboljšava raspoloženje i poboljšava kognitivne funkcije. Redovno vježbanje također može poboljšati kvalitet sna i povećati nivo energije. Sve u svemu, uključivanje redovnog vježbanja u vašu rutinu može imati pozitivan utjecaj na vaše cjelokupno blagostanje.

Sjećanje na Boba Knighta: Trajno nasljeđe legendarnog trenera
2023-11-02

Sjećanje na Boba Knighta: Trajno nasljeđe legendarnog trenera

Bob Knight, legendarni košarkaški trener, preminuo je u 83. godini. Poznat po svojoj uspješnoj karijeri na Univerzitetu Indiana, gdje je osvojio tri titule prvaka države, uključujući sezonu bez poraza, Knight ostavlja za sobom trajno nasljeđe u svijetu koledž košarke.

Budućnost sportskih sadržaja uživo: širenje izvan prijenosa uživo kako bi se zadovoljili zahtjevi multitaskinga digitalnih medija
2023-10-31

Budućnost sportskih sadržaja uživo: širenje izvan prijenosa uživo kako bi se zadovoljili zahtjevi multitaskinga digitalnih medija

Sljedeća generacija mlađih, sportskih TV obožavatelja uživo se uključuje u digitalno multitasking ponašanje, što zahtijeva stvaranje kratkotrajnijeg sadržaja vezanog za sport kako bi zadržao njihov interes. Rukovodioci industrije prepoznaju ovu potrebu, s gotovo 80% koji vjeruje da bi se sportski sadržaj trebao proširiti izvan sportskih prijenosa uživo i emitiranja.