Najbolje 10 Google Pay kladionice za 2024

Prije svega, važno je napomenuti da korisnik mora preuzeti i instalirati aplikaciju Google Pay na svoj uređaj (srećom, neki uređaji dolaze s već instaliranom aplikacijom). Kada se to učini, polaganje ovom metodom je jednostavno. Za uplatu, kladioničari bi trebali;

  1. Prijavite se na njihov račun za klađenje
  2. Idite na stranicu za plaćanje web-mjesta i odaberite GPay
  3. Unesite iznos novca koji žele uplatiti
  4. Odaberite automobil koji želite koristiti (kartica treba biti povezana s korisnikovim GPay-om)
  5. Potvrdite njihov identitet, tj. dajte biometrijske podatke ili lozinku.

Novac će biti dostupan na igračevom računu za klađenje kada se gore navedeni koraci završe.
GPay je instant, tako da bi igrači trebali očekivati ​​da će se novac na njihovim računima odraziti u sekundi, a nema ograničenja depozita. Veliki bonus je što je metoda skrojena za mobilne uređaje, uključujući Android i iOS. Dakle, igrači mogu uplatiti novac u pokretu.

Da li je moguće povezati provajdera sa bankovnim računom?

Jedna stvar koja se ne može dovoljno naglasiti je da je Google Pay robustan sistem plaćanja, posebno ako korisnici mogu iskoristiti sve funkcije koje dolazi. Mogućnost dodavanja bankovnog računa je odlična karakteristika ovog sistema. Ovo ne samo da dodatno olakšava bankarstvo, već omogućava kladionicima da prate svoje troškove.

Koncept je ovdje isti kao onaj koji se nalazi u Simplifi i Mint, da spomenemo samo neke. Dakle, za kladioce koji koriste GPay kao svoj željeni način plaćanja, ima smisla povezati uslugu sa njihovim bankovnim računom ili kreditnom karticom.

Najbolje 10 Google Pay kladionice za 2024
Kako izvršiti isplatu putem Google PayaSigurnost i sigurnost na Google PayuOpcije korisničke podrške za Google Pay
Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
Fact CheckerIliana PetkovaFact Checker
Kako izvršiti isplatu putem Google Paya

Kako izvršiti isplatu putem Google Paya

Google Pay je zapravo loša vijest za kladioničare kada je riječ o isplatama. Iako metoda radi primjereno za depozite, nema mogućnost podizanja novca. To znači da korisnici moraju dodati još jednu bankarsku metodu na svoje račune za isplate. Ovo je nešto što svi igrači koji žele koristiti GPay moraju znati unaprijed.

Ali sa desetinama dostupnih sigurnih i pouzdanih platnih sistema, pronalaženje odgovarajuće metode ne bi trebalo da predstavlja problem. Osim toga, igrači treba da drže palčeve da im kompanija koja stoji iza platnog sistema dozvoli da ga koriste za isplate. Na kraju krajeva, to je Google, a Google je Google.

Prikladne metode isplate za igrače

Kao što je objašnjeno, postoji širok spektar bankarskih metoda koje korisnici mogu koristiti povući svoj dobitak. To može uključivati ​​bankovne transfere, VISA-u i e-novčanike.

Od PayPal-a i ecoPayza do Neteller-a i Skrill-a, zaljubljenici u sportsko klađenje imaju svijet opcija za izbor. Bitna je samo njihova dostupnost na dotičnoj kladionici i zemlji iz koje se kladite. Takođe, igrači treba da izaberu ono što im odgovara.

Iako svaka od gore navedenih metoda ima svoju proceduru povlačenja, osnove ostaju iste u većini njih. Na primjer, igrači koji žele povući treba da dođu do odjeljka blagajne kladionice, izaberu Isplati, unesu iznos i potvrde svoj identitet.

Kako izvršiti isplatu putem Google Paya
Sigurnost i sigurnost na Google Payu

Sigurnost i sigurnost na Google Payu

Nema mnogo sistema za plaćanje putem interneta koji su sigurni i sigurni kao GPay. Prije svega, hakerima ili prevarantima je vrlo teško pristupiti korisničkim informacijama; ne zahtijeva da netko otkrije podatke o svojoj kreditnoj kartici. Kako bi osigurao maksimalnu finansijsku sigurnost, Google Pay dolazi sa sljedećim slojevima:

  • Šifra e-pošte
  • KYC
  • SMS sigurnosni kod
  • Duo dvofaktorska autentifikacija

Uz gore navedene sigurnosne mjere, vlasnici Google Paya ne sarađuju samo sa bilo kojom web lokacijom za klađenje. Prilično su svjesni činjenice da neke kladionice žele da izvlače novac od igrača. Kao takve, nemaju sve stranice za klađenje ono što je potrebno za partnerstvo sa GPay-om. Kompanija je postavila tako visoke standarde za svaku kladionicu koja želi partnerstvo s njom.

Stoga je poznato da je svaka kladionica s ovim načinom plaćanja sigurna i sigurna. Na primjer, većina njih je licencirana od strane Malteške uprave za igre na sreću ili Britanske komisije za igre na sreću, dva najuglednija tijela za licenciranje u svijetu kockanja.

Na šta treba paziti na stranicama za klađenje Google Pay

Iako prisustvo Google Paya kao načina plaćanja ukazuje na to koliko je stranica za klađenje pouzdana, to nije jedina stvar na koju treba obratiti pažnju. Na primjer, a odlična stranica za klađenje treba da ima širok spektar sportova na koje se može kladiti, uključujući fudbal, konjske trke, tenis, hokej, mitinge i još mnogo toga.

Osim toga, njegova korisnička podrška bi trebala biti vrhunska, a trebao bi ponuditi i druge načine plaćanja. S obzirom da GPay ne podržava isplate, barem za sada, igračima bi bili potrebni sportovi sa širokim spektrom pouzdanih metoda isplate.

Sigurnost i sigurnost na Google Payu
Opcije korisničke podrške za Google Pay

Opcije korisničke podrške za Google Pay

Prije svega, šanse za bilo kakav veliki problem sa GPay-om su vrlo minimalne. To je zato što sistem nije u vlasništvu nikog drugog do giganta Gugla.

Odjeljak FAQs: U većini slučajeva korisnici imaju problema sa nedostatkom informacija. Kao da je kompanija to unaprijed uvidjela, imaju stranicu za podršku s jednim od najsveobuhvatnijih centara za pomoć sa desetinama često postavljanih pitanja. Od zemalja u kojima je GPay dostupan do toga kako otvoriti račun i kako uplatiti novac na račun za klađenje, odjeljak se bavi mnogim općim pitanjima na koja bi svaki igrač trebao odgovoriti.

Kontakt obrazac: Za korisnike čiji problemi (a jedva da ih ima) nisu riješeni u odjeljku FAQ, imaju opciju da kontaktiraju GPay tim putem kontakt forme koja se nalazi na stranici za kontakt. Iako chat uživo ne postoji, pruženi kanal podrške je do sada bio pouzdan. Ko zna? Možda mnogi igrači koriste sistem i stvaraju gužvu u ćaskanju uživo.

Opcije korisničke podrške za Google Pay
About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević