Najbolje 10 GiroPay kladionice za 2024

Kladioničari koji žele da finansiraju svoje novčane uloge putem GiroPay-a trebaju samo bankovni račun koji omogućava internet bankarstvo. Bankovni račun mora biti podešen za identifikacijski broj transakcije. Uplate iz banaka na kladionice putem GiroPay-a su trenutne.

Povezivanje Giropaya sa bankovnim računom

Banke koje su u partnerstvu sa GiroPay-om pružaju korisnicima isto iskustvo kao i portali za internet bankarstvo banaka. To je poput proširenja bankarske aplikacije koja provjerava transakcije PIN-om i TAN-om. Popularni bankarski partneri su Sparkasse i kooperativne banke.

Najbolje 10 GiroPay kladionice za 2024
Kako napraviti direktan depozit sa GiroPay-omKako izvršiti isplatu sa GiroPay-om?
Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Kako napraviti direktan depozit sa GiroPay-om

Kako napraviti direktan depozit sa GiroPay-om

To depozit na web stranici za klađenje, igrač bira svoju željenu banku i povezuje se na GiroPay preko sigurnog bankarskog okruženja. Nakon prijave, mogu pristupiti bankovnom računu i raspoloživim sredstvima. TAN dolazi da kreira unaprijed popunjen transfer.

Depozit se odobrava nakon što korisnik unese PIN ili broj računa. Razmjena ovih osjetljivih podataka odvija se između klijenta i njihove banke bez uključivanja web stranice za kockanje. Banka odobrava plaćanje u realnom vremenu nakon što skine novac sa bankovnog računa klijenta.

Tada kladionica dobija isti iznos i potvrdu u realnom vremenu od banke. Igrač također dobija poruku potvrde da je njihov depozit uspješan.

Dnevni limit depozita za Giropay

GiroPay dozvoljava online plaćanja do 10.000 € po transakciji. Obaveza depozita preko 10.000 € ostaje na trgovcu (operateru igara na sreću). Dnevni maksimalni prenosivi iznos je 50.000 €. Ali ove granice mogu biti niže ili više na sajtu za kockanje.

Depozit na mobitel

Za mobilne transakcije korisnik se treba registrovati putem svog pametnog telefona. Ne postoji GiroPay aplikacija iako se plaćanja mogu obraditi preko mobilnih pretraživača sa istim standardima visoke sigurnosti kao i verzija za desktop računare.

Zaštita podataka je vrhunska kada koristite sigurnog bankarskog provajdera kao što je Sparkasse. Kompatibilnost GiroPay mobile razlikuje se od banke do banke. Neke stranice internet bankarstva optimizirane su za mobilne uređaje, dok su druge sporije na malim uređajima.

Kako napraviti direktan depozit sa GiroPay-om
Kako izvršiti isplatu sa GiroPay-om?

Kako izvršiti isplatu sa GiroPay-om?

Dobici se ne mogu prenijeti na GiroPay račun. Igrač treba da koristi svoje lične bankovne račune kada traži isplatu sa kladionice. Obično se sredstva odmah prenose u odabranu banku.

Većina operatera za igre na sreću ne naplaćuje GiroPay igračima naknade za povlačenje. Međutim, neke banke mogu naplatiti naknadu u zavisnosti od iznosa koji je unovčen.

Dnevni limit povlačenja na GiroPay kladionici?

Maksimalni limit za isplatu je 50.000 €, ali to može varirati u zavisnosti od banke koja se koristi. Obično, kada igrač koristi GiroPay da servisira svoje opklade, platforma će zapamtiti ovaj odabir.

Radi sigurnosti, provajder klađenja usmjerava isplate u najnoviju banku koja je koristila za finansiranje računa u roku od 12 mjeseci. Ako klijent želi koristiti drugu banku, morat će je izbrisati iz novčanika.

Koja su vremena obrade?

Kada se bankovni račun poveže i transakcija započne, igrač može odmah unovčiti svoj dobitak. Većina provajdera igara ne naplaćuje povlačenje.

Mogu li povući na mobilnom?

Da. Iako GiroPay nema softversku aplikaciju za mobilne uređaje, korisnici se mogu prijaviti u svoje internet bankarstvo putem mobilnih uređaja koje podržava njihova platforma za kockanje

Kako izvršiti isplatu sa GiroPay-om?
About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević