Najbolje 10 FastPay kladionice za 2024

Kladionici koji se prijave za FastPay web stranicu za online klađenje trebali bi očekivati visokokvalitetne kvote sa širokog spektra tržišta koja uključuju i virtuelne sportove. Pokriveni su svi lokalni sportski timovi, prvenstva i turniri. Punteri će također uživati u dobrodošlici bonuse i brojne promocije. Budući da je FastPay prepaid platni prolaz, odgovorni kockar teško da će prekoračiti svoj budžet.

Osim toga, FastPay kladionice koriste mjere visoke sigurnosti kako bi osigurale zaštitu podataka o klijentima i finansijskih informacija. Ovaj članak objašnjava kako uplatiti novac na FastPay i podići istim metodom. Čitaoci će također saznati koliko je ova tehnika sigurna i načine da dođu do korisničke podrške za pomoć.

Najbolje 10 FastPay kladionice za 2024
Kako napraviti depozit sa FastPay-omKako izvršiti isplatu sa FastPay-omSigurnost i sigurnost u FastPay-uFastPay opcije korisničke podrške
Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Kako napraviti depozit sa FastPay-om

Kako napraviti depozit sa FastPay-om

Za uplatu putem FastPay-a, ljubitelji sportskog klađenja prvo bi trebali potvrditi da stranica podržava ovu opciju plaćanja. Samo nekoliko sportskih kladionica trenutno to prihvaća, ali industrija prolazi kroz brzu evoluciju, tako da će više web stranica za kockanje podržavati FastPay u budućnosti. Takođe je dobro sa predstavnicima kupaca potvrditi da li metoda radi.

FastPay računu je dostupan putem web stranice novčanika ili putem mobilne aplikacije, koja radi i na Android i iOS uređajima. Vlasnik računa može dopuniti svoje stanje preko bankomata ili najbližeg bankomata. Trebalo bi da se uvere da ima dovoljno sredstava pre nego što preduzmu sledeći korak klađenja sa pravim novcem.

Kako popuniti FastPay depozit

Proces polaganja slijedi iste korake kao i korištenje e-novčanika na web-mjestu za e-trgovinu. Sve što igrači treba da urade je sledeće.

 1. Posjetite web stranicu za sportsko klađenje i prijavite se na njihov račun
 2. Otvorite stranicu blagajne i kliknite na opciju depozita
 3. Sa liste opcija plaćanja izaberite FastPay
 4. Prijavite se na pop-up stranicu sa brojem mobilnog telefona i lozinkom
 5. Unesite iznos depozita
 6. Potvrdite plaćanje

FastPay web stranice za sportsko klađenje imaju fleksibilne limite depozita, a igrači mogu platiti samo 10 dolara za početak. High rollers mogu uplatiti čak 5.000 dolara po transakciji. Štaviše, novi igrači imaju pravo na velike bonuse kada naprave svoj prvi depozit.

FastPay naplaćuje paušalnu stopu od 1% za svaki povučeni iznos, tako da svaki depozit nosi 1% iznosa depozita. Neke kladionice mogu naplatiti proviziju za depozit, ovisno o njihovoj politici plaćanja. Igrači moraju provjeriti primjenjive naknade prije nego počnu kladiti na svoje omiljene sportove.

Kako napraviti depozit sa FastPay-om
Kako izvršiti isplatu sa FastPay-om

Kako izvršiti isplatu sa FastPay-om

Svaka kladionica ima poseban način obrade povlačenja. Ali osnovni proces je isti u svim FastPay kladionicama.

 1. Igrač se mora prijaviti na svoj račun za sportsko klađenje i kliknuti na opciju Blagajna ili Novčanik
 2. Stranica zahtijeva od igrača da odabere način plaćanja. U tom slučaju moraju odabrati FastPay da bi izvršili isplatu
 3. Igrač treba da popuni broj svog mobilnog telefona koji je povezan sa FastPay-om
 4. Zatim određuju koliko da se isplate
 5. Sportska kladionica će tražiti provjeru gore navedenih detalja
 6. Stranica potvrđuje detalje i pokreće transakciju

Brzina transakcije je trenutna, iako online kladionice imaju svoje vremenske okvire za povlačenje. To je određeno iznosom povlačenja i politikom plaćanja stranice.

Uslovi povlačenja

Online klađenje sa FastPay-om dolazi uz određene uslove kako bi se osiguralo nesmetano povlačenje dobitaka. Većina kladionica ima minimalni limit povlačenja. Postoji i ograničenje broja isplata koje možete primiti u toku dana ili sedmice. Na primjer, stranica može postaviti najmanje 50 USD i maksimalno 10.000 USD po transakciji da bude dozvoljeno četiri puta sedmično.

To znači da igrač mora dobiti nagradu od 50 dolara ili više da bi u bilo kojem trenutku zamijenio stanje na računu za gotovinu. Neke od najboljih FastPay web stranica za klađenje pružaju besplatan zahtjev za povlačenje novca. Kasnije mogu naplatiti više ako neko zatraži isplate koje premašuju maksimalno dozvoljeni iznos.

Vrijedi napomenuti da sve pouzdane kladionice primjenjuju KYC protokole prije nego što ispuste dobitke na istu način plaćanja koje igrač koristi za deponovanje. Na primjer, oni koji koriste Visa Iraq plaćaju se na isti način, kao i FastPay igrači. Ako igrač pokuša koristiti FastPay za isplatu, zahtjev možda neće biti obrađen ako ga nije koristio u svom posljednjem depozitu.

Kako izvršiti isplatu sa FastPay-om
Sigurnost i sigurnost u FastPay-u

Sigurnost i sigurnost u FastPay-u

Kao digitalni novčanik, FastPay koristi avangardne mehanizme zaštite na mreži. Najuočljivija karakteristika je Secure Sockets Layer na službenoj web stranici (HTTPS). Tehnologija održava sigurne veze kako bi zaštitila osjetljive finansijske informacije koje se prenose između dvije platforme. Ovo sprječava bilo kojeg sajber kriminalca da kopira ili modificira prenesene podatke, uključujući imena igrača, brojeve kartica ili bankovne račune. Ovo je moguće zahvaljujući algoritmima za šifrovanje koji šifruju informacije tokom prenosa, čineći ih praktično nemogućim za konfigurisanje.

FastPay je kompanija usaglašena sa PA-DSS, koja je obavezna usaglašenošću industrije platnih kartica (PCI). To znači da ne pohranjuje povjerljive podatke kupaca kao što su CVV2 kod, sigurnosni PIN i podaci o magnetnoj pruzi. PA-DSS sertifikacija takođe garantuje zaštitu podataka o klijentima od sajtova trećih strana koji mogu biti uključeni tokom procesa plaćanja.

Tokom FastPay depozita ili povlačenja, zaštitni zid je uključen u suzbijanje potencijalnih povreda podataka. FastPay računi nisu podržani samo lozinkama već i otiscima prstiju i prepoznavanjem lica. Ostali PA-DSS zahtjevi koji FastPay čine sigurnijim su:

 • Sigurne mrežne implementacije
 • Sigurno ažuriranje softvera
 • Šifriranje osjetljivog prometa na javnim mrežama
 • Redovno praćenje onlajn ranjivosti
Sigurnost i sigurnost u FastPay-u
FastPay opcije korisničke podrške

FastPay opcije korisničke podrške

Dobra usluga za korisnike ne može biti dovoljno naglašena. Uz to, FastPay je zaposlio ljubazne predstavnike za brigu o korisnicima koji su na kraju zaštitno lice kompanije. Njihove besprijekorne vještine su neki od razloga zašto su mnogi kupci ostali lojalni, omogućavajući kompaniji da raste. Oni se ističu u vještinama rješavanja problema, posebno kada se snalaze u složenim pitanjima.

Osim njihovog prijateljskog stava, jasno komuniciraju i stavljaju se u kožu svojih kupaca. Efikasna korespondencija im omogućava da dobiju najprikladnija rješenja za problem. Predstavnici za brigu o korisnicima u FastPay-u često se odriču tehničkog jezika i žargona u korist jezika klijenta. Njihova pouzdana služba za korisnike dostupna je 24/7. Tim za podršku je dostupan na sljedeće načine.

 • e-mail- info@fast-pay.cash ili @gofastpay.com
 • Dežurni telefon - 066 231 0000
 • Namjenski odjeljak s čestim pitanjima
 • Online kontakt obrazac

Odjeljak FAQ sadrži najčešće postavljana pitanja i opšte odgovore. Kupci bi trebali koristiti priručnik koji nudi upute za rješavanje problema. Ovo pomaže korisnicima da pronađu brza rješenja prije nego kontaktiraju agente za podršku. Oni koji žele direktno kontaktirati predstavnike kupaca mogu pozvati broj telefona na stranici za kontakt.

Većina igrača preferira slanje poruka putem e-pošte. Alternativno, popunjavaju kontakt obrazac svojim ličnim podacima i bilješkama; Kontakt obrazac je idealan za rješavanje pitanja vezanih za plaćanje, mrežu i opće upite.

FastPay opcije korisničke podrške
About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević