Najbolje kladionice koje prihvataju Payz

EcoPayz je jedan od najpovoljnijih e-novčanika za obavljanje transakcija na internet stranicama za klađenje. Osnovan 2000. godine, prihvata preko 45 valuta iz cijelog svijeta. EcoPayz je u vlasništvu i pod upravom PSI-Pay, društva s ograničenom odgovornošću registrovanom i licenciranom od strane Britanske uprave za finansijsko ponašanje za pružanje usluga plaćanja putem interneta.

Online kladionici mogu izabrati jednu od tri vrste naloga: ecoCard, ecoAccount i ecoVirtualcard. EcoCard je prepaid debitni račun, poput MasterCard-a, koji omogućava trenutna online plaćanja. EcoAccount je privatni online račun koji kockari mogu dopuniti bilo kada ili poslati novac bilo kome. Na kraju, ecoVirtualcard je jednokratna online platna kartica. Postaje nevažeća kada se transakcija završi.

Najbolje kladionice koje prihvataju Payz
Kako napraviti depozit sa EcoPayz-omDnevni limit depozita za EcoPayzKako izvršiti isplatu sa EcoPayz-om
Kako napraviti depozit sa EcoPayz-om

Kako napraviti depozit sa EcoPayz-om

EcoPayz omogućava korisnicima da se povežu sa svojim bankovnim računom i prenose sredstva. Otvaranje ecoPayz računa je brzo i besplatno. Korisnici moraju da popune svoje lične podatke kao što su broj telefona, adresa i država prebivališta. Novom korisniku se šalje aktivacijski link, nakon čega vlasnik može koristiti račun. Postoje različiti načini za punjenje ecoPayza novcem: lokalni bankovni transfer, međunarodno bankarstvo, prepaid kartica, kreditna i debitna kartica.

Pravljenje direktnog depozita putem ecoPayza na platformu za klađenje je besplatno i gotovo trenutno. Kladionici za pravi novac koji žele povećati svoju banku biraju ecoPayz na stranici blagajne i unose iznos za uplatu.

Naziv ove stranice razlikuje se od jednog do drugog provajdera klađenja. Zatim nas ecoPayz stranica prikazuje gdje se igrač prijavljuje s korisničkim imenom i lozinkom. Za transakciju se mogu koristiti tri usluge, ecoAccount, ecoCard i ecoVirtualCard. Obično ecoPayz ne naplaćuje naknadu za ovo vrste depozita.

Kako napraviti depozit sa EcoPayz-om
Dnevni limit depozita za EcoPayz

Dnevni limit depozita za EcoPayz

Ograničenja zavise od nivoa naloga ecoPayz korisnika i uslova i odredbi kladionice. EcoPayz račun je dostupan u VIP, platinastom, zlatnom, srebrnom i klasičnom nivou.

Registracija za ove nivoe je besplatna, ali usluge dostupne na svakom nivou će se razlikovati. Što je veći status, veći je limit depozita i obrnuto. Ograničenja računa su dizajnirana da zaštite sredstva koja se drže na ecoPayz računu.

Prilikom dopune kladionice, maksimalni limit na svim nivoima je 250 € po transakciji. Dnevni limiti se kreću od €1500 do €11,000 za najviše nivoe ecoPayz računa (Gold, Platinum i VIP).

Mogu li uplatiti preko mobitela?

EcoPayz nudi sigurnu i sigurnu mobilnu aplikaciju koju možete preuzeti sa App Store i Google Play. Korisnici mogu pristupiti svojim nalozima sa iOS i Android uređaja.

Dnevni limit depozita za EcoPayz
Kako izvršiti isplatu sa EcoPayz-om

Kako izvršiti isplatu sa EcoPayz-om

Sve dok platforma za kockanje podržava ecoPayz, isplate su moguće putem računa ecoAccount i ecoCard. Koraci koji su uključeni su sljedeći:

  • Igrač prelazi na stranicu blagajne
  • Oni biraju ecoPayz sa liste opcija plaćanja
  • Oni unose iznos za povlačenje sa računa za klađenje
  • Oni popunjavaju tražene informacije da bi stranica odobrila povlačenje

Nakon zahtjeva za povlačenje, transakcija se odmah prikazuje na računu za klađenje, a novac stiže igraču za dva ili tri radna dana.

Provajderi klađenja jedva naplaćuju naknadu za ecoPayz isplate. Ali ovisno o nivou računa, ecoPayz može naplatiti nešto malo.

Dnevni limit isplate na ecoPayzu

Svaki provajder klađenja postavlja ograničenje povlačenja, pa je dobro provjeriti odredbe i uslove prije isplate. Ograničenje povlačenja povezano s ecoCard-om je zasnovano na statusu ili nivou računa.

Maksimalni iznos koji ecoPayz račun može držati na srebrnom i zlatnom nivou je 15.000 € i 100.000 €, respektivno. Korisnik može učitati svoj račun u jednoj transakciji sa 10 - 200 € na klasičnom nivou.

Računi sa srebrnim statusom mogu odjednom primiti bilo šta između 10 i 1000 eura. Zlatni račun može uzeti €10 do €1,500 u jednoj transakciji.

Mogu li povući na mobilnom?

Povlačenje putem mobilne aplikacije ecoPayz jednostavan je proces. Igrač se prijavljuje na svoj račun na Android ili iOS pametnom telefonu i slijedi gore navedene korake.

Kako izvršiti isplatu sa EcoPayz-om