Najbolje kladionice koje prihvataju MuchBetter

Nagrađivani e-novčanik, MuchBetter, međunarodna je usluga, ali je popularnija u Evropi. Trenutno je dostupan u preko 180 zemalja i teritorija i koristi se na desetinama sajtova za sportsko klađenje. Nedavno je privukao ogromnu pažnju nakon integracije dinamičkih CVV kodova na sva kartična plaćanja. E-novčanik radi kao samostalan digitalni način plaćanja ili se može ugraditi u drugi e-novčanik, kreditnu karticu ili debitnu karticu.

Jedna od prednosti korištenja je mogućnost kontrole nad time koliko neko troši na sportske opklade. Daje račun o izvoru sredstava i njihovoj svakodnevnoj upotrebi. Transakcije putem ovog načina e-plaćanja su sigurne i pouzdane. Podržavaju ih moderna enkripcija i čvrste mjere sigurnosti na mreži.

Kako uplatiti novac kod MuchBetter-a

Kako uplatiti novac kod MuchBetter-a

Uplata MuchBetter depozita je moguća sa samo nekoliko klikova. Proces postaje jednostavniji u budućnosti jer kladionica pamti podatke o vlasniku računa. Za razliku od drugih e-novčanika koji preusmjeravaju korisnike na stranicu za prijavu, MuchBetteru je jednostavno potrebna aplikacija za pametni telefon da dovrši transakciju. Evo kako izgleda proces depozita:

 1. Napravite nalog na sajtu za sportsko klađenje koji prihvata MuchBetter
 2. Prijavite se na nalog pomoću e-pošte i lozinke
 3. Na početnoj stranici nalazi se kartica depozita koju igrači prate kako bi uplatili svoje račune
 4. Odaberite MuchBetter novčanik i slijedite upute na ekranu
 5. Unesite iznos depozita i potvrdite transakciju putem mobilne aplikacije

Depozit kod MuchBetter-a je trenutan i besplatan. Ključno je zabilježiti bonusi dostupni u kladionici prije uplate prvog depozita. Igrači često dobijaju bonus dobrodošlice koji može zahtijevati unos promotivnog koda da bi ga aktivirali.

Svaka web stranica za online klađenje ima ograničenje depozita, tako da igrači treba da zabilježe minimalne i maksimalne prihvatljive iznose prije nego što finansiraju svoje račune. Općenito, najmanji iznos se kreće od 10 do 30 dolara.

Kako uplatiti novac kod MuchBetter-a
Online klađenje uz MuchBetter

Online klađenje uz MuchBetter

MuchBetter nudi brzu proceduru provjere. Online kockari ne moraju da prolaze kroz dosadan KYC proces jer sve što im je potrebno je lozinka i broj telefona za autentifikaciju MuchBetter depozita.

Otvaranje MuchBetter naloga zahtijeva od korisnika da unese svoje lične podatke, uključujući puno ime, e-mail, datum rođenja, zemlju prebivališta i fizičku adresu. Važno je navesti željenu valutu i kreirati jaku lozinku. Nakon podnošenja ovih detalja, MuchBetter će poslati verifikacioni kod na broj mobilnog telefona vlasnika računa. Nakon potvrde, vlasnik može financirati e-novčanik novcem svog bankovnog računa ili kreditnom i debitnom karticom.

Korisnici mogu deponovati kod MuchBetter-a direktno sa svojih bankovnih računa. Kada koristite mobilni telefon ili desktop računar, procesor plaćanja ne traži podatke o bankovnom računu niti dugačke lozinke. Alternativno, online sportsko klađenje igrači mogu integrirati MuchBetter u svoje aplikacije za online bankarstvo. Neki e-novčanici savršeno funkcionišu sa MuchBetter-om, kao što je Pay by Bank. U svakom slučaju, transakcija se odvija u realnom vremenu bez odlaganja.

Online klađenje uz MuchBetter
Kako napraviti povlačenje sa MuchBetter

Kako napraviti povlačenje sa MuchBetter

Isplata putem MuchBetter-a je vjerovatno lakša nego uplata. Ovo važi za većinu e-novčanika jer imaju odličnu brzinu obrade prilikom primanja novca. Mnogo bolje isplate su obično trenutne. Ali prebacivanje tih sredstava na bankovni račun može potrajati od jednog do pet radnih dana, u zavisnosti od bankarske institucije. Proces se može sažeti u sedam jednostavnih faza.

 1. Prijavite se na online kladioničara
 2. Podnesite zahtjev za isplatu na blagajni na kartici s natpisom 'Povlačenje' ili 'Iskupi dobitke'
 3. Odaberite MuchBetter kao željenu opciju plaćanja
 4. Navedite broj mobilnog telefona povezan sa MuchBetter nalogom, uključujući pozivni broj zemlje bez razmaka između
 5. Stranica za sportsko klađenje provjerava identitet igrača i odobrava zahtjev
 6. Detalji transakcije će biti poslani putem SMS-a
 7. Sredstva se trenutno dodaju na MuchBetter račun igrača

Ako isplata ostane na čekanju duže od 48 sati, preporučljivo je kontaktirati podršku kladioničara. Oni će pojasniti da li je zahtjev odobren ili ne.

Ograničenja povlačenja i naknade povezane sa MuchBetterom

Maksimalni iznos povlačenja razlikuje se od kladionice do kladionice. Svaki igrač ima odgovornost pročitati i razumjeti odredbe i uslove prije nego što zatraži isplatu. Minimalni iznos za povlačenje je uglavnom 30 USD. Igrači jedva da plaćaju naknade za isplatu na većini web stranica za sportsko klađenje. Ako postoje bilo kakvi troškovi, oni će biti prikazani tokom procesa povlačenja.

Pay by Bank je zgodno rješenje koje bi sportsko kladioničari željeli koristiti. Može se integrirati u MuchBetter nalog putem pametne aplikacije. Možete premjestiti sredstva sa svog MuchBetter računa na bankovni račun putem ove aplikacije bez dodavanja broja svoje kreditne/debitne kartice.

Kako napraviti povlačenje sa MuchBetter
Sigurnost i sigurnost MuchBetter-a

Sigurnost i sigurnost MuchBetter-a

Bez obzira na to način plaćanja, svaki kockar želi imati ugodno iskustvo i osjećati se sigurno kada obavlja transakcije na računu za sportsko klađenje na mreži. Niko ne želi da brine o gubitku svog depozita ili gubitku svojih dobitaka kada ih unovči u gotovinu. Što se tiče klađenja na mreži, MuchBetter je posvećen ponudi vrijednosti i podršci pobjednicima.

Kompanija sa sjedištem u Velikoj Britaniji postavila je najbolju tehnologiju kako bi osigurala vrhunsku sigurnost podataka o korisnicima. Jedna od njih je dinamička CVV funkcija potrebna za obradu plaćanja kada klijenti koriste bankovne kartice. Ova jedinstvena karakteristika štiti vlasnika kartice od neovlašćenog pristupa jer čak i ako je kartica ukradena, prevarant ne može iskoristiti raspoloživa sredstva jer će od njega biti zatražen novi CVV u sljedećoj transakciji.

Budući da MuchBetter transakcije moraju biti autorizirane putem mobilne aplikacije, gotovo je nemoguće da neovlašteni korisnici završe plaćanje bez pristanka vlasnika mobilnog telefona. Ovo korisnicima daje bezbrižnost koja im je potrebna prilikom interakcije s web-stranicom za klađenje na mreži. E-novčanik također koristi robusnu enkripciju koja osigurava da se bilo koji povjerljivi detalj nikada ne otkrije trećim stranama. Čak ni osoblje MuchBetter-a ili sam kladioničar ne mogu vidjeti finansijske detalje igrača.

Sigurnost i sigurnost MuchBetter-a
Opcije korisničke podrške na MuchBetter-u

Opcije korisničke podrške na MuchBetter-u

MuchBetter sluša klijente i cijeni njihove povratne informacije. Kompanija se stoga fokusira na poboljšanje korisničkog iskustva sa brzim vremenom odgovora kad god postoji problem. Izgradili su veliki tim za korisničku podršku, nudeći neusporedivu pomoć 24 sata dnevno. Predstavnici kupaca mogu komunicirati na više jezika kako bi zadovoljili različite etničke grupe iz različitih nacija. U međuvremenu, kupci mogu stupiti u kontakt putem:

 • Odjeljak FAQ: Stranica ima dugme za pretragu gde korisnici upisuju svoje trenutne probleme. Centar za pomoć ima odgovore koji se odnose na registraciju, dopunu MuchBetter računa, slanje plaćanja, isplate, P2P transfere, kartice i beskontaktne metode, sigurnost, verifikaciju, informacije o računu i promocije. Ukoliko unaprijed određena pitanja i odgovori nisu zadovoljavajući, korisnik može preći na druge oblike komunikacije.
 • Mnogo bolji bot: To je automatsko dugme za ćaskanje uživo postavljeno u donjem desnom uglu početne stranice. Bot odmah odgovara na pitanja kako kupac ne čeka predugo. Odgovori iz ove funkcije su sigurni i pouzdani.
 • Email: korisnici mogu kontaktirati podršku putem e-pošte support@muchbetter.com. Tim za podršku će odgovoriti u roku od 24 sata.
 • Društveni mediji: MuchBetter je na svim platformama društvenih medija, tako da korisnici mogu slati direktne poruke putem Facebook Messengera, Twittera i Instagrama.

Svake godine, sportski kladioničari finansiraju svoje opklade koristeći MuchBetter i također primaju dobitke na isti način. MuchBetter nije dostupan u svim kladionicama, ali neke web stranice su dizajnirane isključivo za primanje depozita i obradu isplata putem ove opcije. Zainteresovani mogu kreirati MuchBetter nalog za nekoliko minuta i odmah početi da klade na sport.

Opcije korisničke podrške na MuchBetter-u