Najbolje kladionice koje prihvataju Dogecoin

Posljednjih nekoliko godina kripto plaćanja su učinila istaknutim u online klađenju. Dogecoin, posebno, brzo postaje preferirani način plaćanja, a većina kladioničara ga dodaje na svoju listu preferiranih načina plaćanja. Uz mnoštvo kladioničarskih stranica koje prihvaćaju Dogecoin, dostupan je svima koji su zainteresirani za korištenje ovog načina plaćanja u svojim podvizima klađenja.

Internetske stranice za klađenje koje prihvataju Dogecoin plaćanja zabilježile su ogroman porast u svojoj korisničkoj bazi, što je najvjerovatnije zbog pogodnosti koje nudi ovaj način plaćanja. Još bolje, Dogecoin, kao i većina kriptovaluta, ostaje siguran i siguran.

Najbolje kladionice koje prihvataju Dogecoin
O Dogecoin Sportskom klađenju

O Dogecoin Sportskom klađenju

Istaknutost Dogecoina u industriji klađenja raste posljednjih godina. Ova kripto način plaćanja postoji od 8. decembra 2013. Sa sjedištem u Seattleu, Washington, Sjedinjene Države, Dogecoin su kreirala dva softverska inženjera, Billy Marcus i Jackson Palmer, sa popularnim memom u to vrijeme.

Iako je prvobitno nastao kao parodija na DOGE meme, Dogecoin je uzeo maha nakon stvaranja i od tada se etablirao među kladioničarima. Dio njegovog uspjeha zasniva se na činjenici da koristi tehnologiju šifriranja blokova i uživa u neograničenoj ponudi.

Svjedoci nevjerovatnog procvata 2021. godine, kada je stekao najveću popularnost u kriptoprostoru, Sjedinjene Države se smatraju najpro-Dogecoin nacijom na svijetu. Iako također uživa značajnu popularnost u većini zemalja, prema Finderovom indeksu usvajanja kriptovaluta, ovaj način plaćanja kriptovalutama uživa u prosjeku 18,5% po zemlji.

O Dogecoin Sportskom klađenju
Kako napraviti depozit sa Dogecoinom

Kako napraviti depozit sa Dogecoinom

Dogecoin kladionice omogućavaju kladionicima da finansiraju svoje račune koristeći kripto klađenje. Sportski kladioničari uživaju u mogućnosti da deponuju onoliko Dogecoina koliko žele, pri čemu većina internetskih stranica za klađenje nema ograničenja u broju novčića koje igrač može uplatiti.

Za početak, igrači se trebaju registrirati u dogecoin kazinu i odabrati ovu kriptovalutu kao svoj preferirani način plaćanja.

Dogecoin se može koristiti u nekoliko kripto kasina. Proces depozita za online klađenje sa Dogecoinom trebao bi biti relativno jednostavan, posebno za svakoga tko ima prethodno iskustvo u korištenju kriptovaluta.

Kako napraviti depozit sa Dogecoinom
Korištenje Dogecoina u online kladionicama

Korištenje Dogecoina u online kladionicama

Prije nego što uplati Dogecoin depozit na bilo koju platformu za klađenje, igrač mora imati željenu količinu DOGE tokena u svom novčaniku. Evo nekoliko koraka koje treba slijediti kada deponujete DOGE tokene na račun za sportsko klađenje.

 • Prijavite se u Dogecoin kazino
 • Kopirajte adresu koju je dao kladioničar
 • Idite na kripto novčanik sa DOGE kovanicama, kliknite na funkciju slanja i zalijepite adresu kopiranu iznad
 • Unesite iznos za prijenos
 • Potvrdite transakciju

Igrači također mogu koristiti svoje mobilne telefone da skeniraju QR kod i potvrde transakciju. U oba slučaja, proces ne bi trebao trajati više od 60 sekundi. Međutim, postoje trenuci kada su transakcije brže ili sporije, ovisno o prometu na mreži.

Korištenje Dogecoina u online kladionicama
Dogecoin limiti depozita

Dogecoin limiti depozita

Vrijedi napomenuti da većina Dogecoin kazina ima relativno visoke minimalne limite depozita. Gledajući gornje granice, kao što je već spomenuto, većina dogecoin kladionica nema maksimalan iznos depozita, što ga čini posebno zanimljivim za high rolere.

Dok većina internet stranice za sportsko klađenje ne nude maksimalne limite depozita, uvijek je preporučljivo pogledati odredbe i uvjete o tome kako uplatiti dogecoin.

Dogecoin limiti depozita
Kako izvršiti povlačenje sa Dogecoin-om

Kako izvršiti povlačenje sa Dogecoin-om

Igrači koji traže način da se klade na svoje omiljene sportske događaje nesumnjivo bi trebali razmotriti korištenje dogecoina bez brige o visokim naknadama za obradu i sporoj obradi povlačenja. Dogecoin obećava super-brzo isplate, nulte ili minimalne naknade za transakcije i vrhunske sigurnosne karakteristike poput većine kazina.

Proces povlačenja dok igrate u Dogecoin kazinu trebao bi biti jednako razrađen kao i proces depozita. U idealnom slučaju, proces povlačenja podrazumijeva uklanjanje sredstava sa web stranice za online klađenje u neki vanjski novčanik, kao što je adresa tvrdog novčanika, adresa razmjene ili mobilni novčanik.

Evo nekoliko koraka koje treba slijediti kada povlačite Dogecoins iz kladionice:

 • Dok ste na sajtu dogecoin kazina, idite do novčanika i kliknite na dugme "Povlačenje"
 • Odaberite Dogecoin novčanik naveden ispod polja "povlačenje iz"
 • Odaberite već postojeću adresu ili dodajte novu adresu za isplatu. Vrijedi napomenuti da korisnici moraju osigurati da povlače na ispravnu adresu kako bi izbjegli gubitak sredstava.
 • Unesite iznos za podizanje
 • Kliknite na ikonu za povlačenje recenzije
 • Nakon uspješnog pregleda, na ekranu će se pojaviti upit za potvrdu, koji omogućava korisniku da završi proces povlačenja klikom na ikonu "povući".

Osim toga, većina sajtova za sportsko klađenje ima detaljne smjernice o tome kako izvršiti isplate, osiguravajući da igrači ostanu dobro vođeni kroz svaki korak. A u slučaju bilo kakvog upita, uvijek postoji predstavnik kupca koji će voditi igrača.

Ograničenja povlačenja i vremena obrade

Značajna prednost igranja kod Dogecoin kladionice na mreži je to što obično ne postoje ograničenja povlačenja. To znači da igrači mogu podići bilo koji iznos koji žele bez brige o ograničenjima. Osim toga, većina Dogecoin online kazina nudi 'trenutna' povlačenja, koja traju 24 sata ili manje, a često i nekoliko minuta, ovisno o Uvjetima i odredbama kladioničara.

Kako izvršiti povlačenje sa Dogecoin-om
Za i protiv Dogecoina

Za i protiv Dogecoina

Kao i većina načina plaćanja, Dogecoin ima svoj priličan udio pogodaka i promašaja. Ali, kao što se i očekivalo, prednosti daleko nadmašuju nedostatke, što većinu korisnika uvjerava da se danas kockaju sa DOGE kovanicama. Evo pregleda nekih od prednosti i nedostataka Dogecoina u sportskom klađenju.

Pros

 • Nudi brze i jednostavne transakcije
 • Omogućava neograničena povlačenja
 • Nudi maksimalno sigurne i visoko osigurane transakcije, baš kao i kod drugih kripto načina plaćanja
 • Dogecoin nudi uslugu korisničke podrške 24/7, obično dostupnu putem live chata.

Cons

 • Što se tiče nedostataka Dogecoin sportskog klađenja na mreži, praktički ih nema. Ali, kao i kod većine kriptovaluta, jedini pravi izazov je da vrijednosti stalno fluktuiraju.
Za i protiv Dogecoina
Proces otvaranja Dogecoin računa

Proces otvaranja Dogecoin računa

Dogecoin račun ili novčanik je u suštini digitalni prostor gdje je korisnicima dozvoljeno pohranjivanje, primanje ili slanje Dogecoina. Da bi otvorili Dogecoin račun, korisnici bi trebali slijediti sljedeće korake.

 • Korak 1: Odaberite dogecoin novčanik. Ovdje korisnik ili igrač ima dvije opcije, MultiDoge ili Dogecoin jezgro.
 • Korak 2: Bez obzira na opciju odabranu u koraku 1, preuzmite i instalirajte aplikaciju Dogecoin na svoj uređaj. Korisnici računara također mogu završiti proces sa Dogecoin-ove službene web stranice.
 • Korak 3: Otvorite aplikaciju Dogecoin novčanik i potvrdite svoju dogecoin adresu.
 • Korak 4: Nabavite neke dogecoine

Ova tri koraka bi trebala biti dovoljna za završetak procesa otvaranja računa. Nakon uspješnog otvaranja, novčanik bi trebao biti jednostavan za korištenje, s obzirom da je već osiguran tehnologijom blockchain-a

Finansiranje Dogecoin računa je obično ključno. Dok igrači mogu nabaviti DOGE novčiće od drugih korisnika, većina ih radije kupuju u fiat valutama. Korisnici mogu kupiti Doge koristeći debitne i kreditne kartice povezane s njihovim lokalnim bankovnim računom. Također, vrijedi napomenuti da korisnicima Dogecoina nije nužno potreban bankovni račun za kupovinu ovih kovanica.

Ograničenja za otvaranje Dogecoin računa

Ne postoje nikakva značajna ograničenja kod Dogecoina. Međutim, prema politici iz 2017., svi kripto korisnici moraju imati 18 ili više godina da bi pristupili Coinbase uslugama.

Proces otvaranja Dogecoin računa
Dogecoin opcije korisničke podrške

Dogecoin opcije korisničke podrške

Dogecoin nudi odličnu korisničku podršku, kao i većina kockarnica koje dozvoljavaju Dogecoin plaćanja. Osim što imaju snalažljiv odjeljak s čestim pitanjima, oni također vode i optimističan odjel za korisničku podršku. Ako se igrač suoči sa bilo kakvim problemom dok igra na Dogecoin stranici za klađenje, evo glavnih opcija za klijente koje nudi Dogecoin.

Vrijedi napomenuti da korisnici Dogecoina mogu dobiti odgovore na gotovo sva pitanja u odjeljku FAQ. Međutim, tri opcije podrške su korisne za pružanje pravovremenih rješenja.

Dogecoin opcije korisničke podrške