Najpopularnije kladionice sa Kladionice

Kladionice ili kladionice dolaze u više oblika i veličina. Ali sa bezbroj opcija koje postoje, pronalaženje prave stranice za kockanje nije tako lako kao što zvuči. Dakle, postoji li zaista "savršena kladionica" za igranje?

Odgonetnut ćemo ovu misteriju, kao i kako se što prije skrasiti kod online kladioničara.

Ne brinite, znamo da je teško shvatiti kojim putem ići kada je u pitanju sportsko klađenje, ali ovdje vam dajemo vodič o tome gdje tražiti, šta je kladionica, čime se bavite i kako možete zaradite najbolje bonuse.

Šta je kladioničar?Kako koristiti kladioničarski bonusRegistracija kod online kladioničaraDobivanje prijave za vašu kladionicu
Šta je kladioničar?

Šta je kladioničar?

Kladionica ili sportska kladionica, kao što je popularno poznato, je osoba ili kompanija koja prihvata opklade i isplaćuje u zavisnosti od dogovorenih kvota. Kladionice se često klade na legalne i profesionalne sportove kao što su nogomet udruženja, konjske utrke, boks, golf i još mnogo toga.

Još bolje, trenutna mreža je još šira kako bi se prilagodila političkim događajima, esportu, vremenskoj prognozi itd.

Međutim, kladioničarstvo može biti legalno ili ilegalno, ovisno o lokalnim zakonima o kockanju. Na primjer, u Velikoj Britaniji, kladioničarstvo je legalno od 1961. godine i danas se smatra ključnim faktorom koji doprinosi ekonomiji zemlje.

Međutim, u većini bliskoistočnih zemalja poput UAE, bilo koji oblik klađenja nije dozvoljen iz vjerskih i kulturnih razloga.

Evo kako funkcionira online kladionica. Pretpostavimo da kladioničar želi da se uloži u pobedu Marije Šarapove protiv Serene Vilijams u ženskom tenisu. Ako Šarapova ima kvotu 2,50 i kladionica uloži 100$ na njenu pobedu, moguća je pobeda od 250$ (100$ x 2,50). Ako ona izgubi ili se igra završi neriješeno, ulog od 100 dolara ide kladioničaru.

Šta je kladioničar?
Kako koristiti kladioničarski bonus

Kako koristiti kladioničarski bonus

Kladionice će učiniti sve da privuku i zadrže kladioničare. Da biste to postigli, nude igračima bonuse i promocije. Ali kako razlikovati kladioničarske bonuse?

Bonus dobrodošlice

Kao što ime govori, bonus dobrodošlice je poticaj koji se daje novim igračima nakon uspješnog otvaranja računa. Većina vrhunske online kladionice nudi ovu vrstu promocije i može doći kao bonus bez depozita ili depozit.

Na primjer, kladioničar nudi uparivanje 100% do 200 USD na prvi depozit. Zatim, igrač nastavlja da napravi depozit od 50$. U tom slučaju, igrač će dobiti dodatnih 50$, što je 100% iznosa njegovog depozita. Ovo čini da ukupni bankroll igrača iznosi 100$. Nažalost, igrač ne može odmah povući bonus novac prije nego što ispuni zahtjeve za klađenje. Takođe, može biti potreban promo kod za aktiviranje bonusa.

Besplatne opklade

Besplatne opklade su druge atraktivne akcije koje kladioničari dobijaju na najboljim sajtovima za klađenje. Kao i kod bonusa dobrodošlice, besplatne opklade dolaze u obliku besplatnog novca koji kladionici koriste za ulaganje na određenom tržištu klađenja.

Ali u ovom slučaju igrači ne polažu ništa. Umjesto toga, oni koriste bonus novac za klađenje. Kladiocu se može vratiti bonus novac plus profit ako opklada dobije. Međutim, to uvelike zavisi od kladionice.

Ponovo učitajte bonuse

Iskusni korisnici kladionica znaju nekoliko stvari o bonusima za ponovno punjenje. Bonus za ponovno punjenje je u osnovi kao besplatna opklada za one koji ne znaju ništa o tome.

Ali postoji mala razlika. Obično se daju na sljedeće depozite, a ne na prvi. Samo napravite kvalificirajući depozit i ispunite zahtjev za preokret.

Osim toga, važno je napomenuti da ovaj bonus ponekad dolazi kao postotak gubitka ili povrat novca. Na primjer, neke kladionice vraćaju 3% do 5% ukupnog depozita igrača tokom sedmice ili mjeseca. Cilj je ublažiti igrače od gubitaka i ohrabriti ih da deponuju i igraju više.

Kako koristiti kladioničarski bonus
Registracija kod online kladioničara

Registracija kod online kladioničara

Kao što se i očekivalo, otvaranje računa za klađenje je prilično jednostavno bilo da se igra na mobilnom telefonu ili računaru. Započnite odabirom stranice za klađenje iz bezbroj opcija na mreži i kreirajte račun. Prilikom odabira stranice za klađenje uzmite u obzir kvote, kredibilitet, bonuse, dostupna tržišta itd. U nastavku je kako otvoriti račun za klađenje:

Kliknite na dugme Prijavite se, pridružite se ili Registrujte se i unesite svoje lične podatke u elektronski obrazac. Sportska kladionica će zahtijevati informacije kao što su država prebivališta, puna imena, datum rođenja, broj telefona itd.

Zatim kreirajte podatke za prijavu. Kao što se i očekivalo, morat ćete unijeti korisničko ime i složenu lozinku. Izbjegavajte korištenje alijasa ili nadimaka kao korisničkog imena.

Nakon toga, kladioničar može dati sigurnosno pitanje na koje treba odgovoriti. Najbolje je odabrati onu koju možete lako zapamtiti. Ovo može biti ime vašeg učitelja, ljubimca, najboljeg prijatelja i tako dalje.

Sada link a način plaćanja a zatim napravite minimalni depozit. Vaš bonus dobrodošlice će biti odmah pripisan ako ga kladioničar ponudi.

Na kraju, idite na stranicu za odabir utakmice, kreirajte listić za klađenje i uložite iznos.

Kreiranje kladioničarskog računa samo je prvi korak ka povlačenju dobitaka od opklade. To je zato što većina kladionica zahtijeva od igrača da završe KYC (Know Your Customer) proces prije podizanja novca.

Ovaj proces je neophodan za sprečavanje prevaranta, pranja novca i kockanja maloletnika.

Da bi završili proces, igrači moraju koristiti ove dokumente:

  • Obojena i originalna kopija lične karte/pasoša/vozačke dozvole koju je izdao državni organ.
  • Najnovija kopija računa za komunalne usluge ili bankovnog izvoda.
  • Skenirana ili čista fotografija vaše kreditne/debitne kartice. Imajte na umu da slika mora sadržavati osam srednjih brojeva.
Registracija kod online kladioničara
Dobivanje prijave za vašu kladionicu

Dobivanje prijave za vašu kladionicu

S toliko sigurnosnih detalja koje treba zapamtiti ovih dana, moguće je zaboraviti podatke za prijavu na kladioničarski račun. Srećom, ne morate propustiti to tržište klađenja zbog zaboravljene lozinke ili korisničkog imena.

Da biste vratili zaboravljene informacije, kliknite na dugme "prijava", a zatim dodirnite dugme za poništavanje lozinke na dnu ekrana. U nekim slučajevima, kladionici će možda morati da unesu podatke za prijavu koje mogu zapamtiti da aktiviraju ovo dugme.

Zatim odaberite broj telefona ili e-mail za slanje nove lozinke. Takođe, neke kladionice će tražiti od igrača da odgovore na sigurnosno pitanje ili da unesu datum rođenja koji je naveden tokom procesa registracije.

Ipak, koristite novu lozinku da se prijavite na nalog i vratite lozinku na nešto što možete lako zapamtiti.

Dobivanje prijave za vašu kladionicu