Zatražite svoju Depozit bonus 2023

Bonusi na depozit su prilično uobičajena stvar koju nude kladioničarske stranice. Oni su način na koji kladioničari podstiču igrače da uplate depozit i odmah se klade sa njima, ali mogu biti zbunjujući ako kladioničari ne znaju šta da očekuju od njih ili kako rade.

Ovaj blog post objašnjava sve što treba znati o depozitnim bonusima, tako da kladionici mogu tačno znati šta mogu očekivati kada se jedan pojavi na njihovom ekranu. Ali prije toga, bitno je pogledati zašto stranice za klađenje nude ovu vrstu bonusa.

Zatražite svoju Depozit bonus 2023

Evo nekih od razloga zašto kladioničarske stranice nude ovaj bonus za klađenje:

  • Podsticaj za igrače: Bonus na depozit se takođe nudi kao podsticaj igračima da češće koriste usluge kladionice, što znači više novca u džepu kompanije.
  • Pomozite igračima sa malim novčanim iznosom da započnu: Sajt za klađenje takođe može nuditi bonuse za depozit kako bi pomogli igračima da započnu koji možda nemaju mnogo novca za opkladu.
  • Kladionice žele stvoriti bazu lojalnih kupaca: sajtovi takođe žele da stvore bazu lojalnih kupaca, a ima li boljeg načina da to urade od ponude podsticaja kao što su bonusi za depozit?
Section icon
Kako funkcioniraju bonusi na depozit i kako ih koristiti

Kako funkcioniraju bonusi na depozit i kako ih koristiti

Bonus na depozit u online kladionicama funkcionišu isto kao i bonusi na depozit na poker sajtovima i kockarnicama. Kada igrač uloži novac na kladioničarsku stranicu, dobiće dodatni bankroll bonus s kojim može igrati. Ovi bonusi dolaze u različitim formatima, a bonus na depozit je jedan od najčešćih.

Kako će to funkcionirati ovisit će o formatu o kojem je riječ. Na primjer, u bonusu na depozit na meč, stranica za klađenje će odgovarati postotku depozita koji je napravljen.

Stranica za klađenje nudi bonus na depozit od, recimo, 100%, a igrač deponuje 50 dolara, imaće 100 dolara za igru. To je zato što im sajt za klađenje dodeljuje dodatnih 50$ na uplaćeni depozit.

Kako funkcioniraju bonusi na depozit i kako ih koristiti
Pretvaranje bonusa na depozit u pravi novac

Pretvaranje bonusa na depozit u pravi novac

Sada, operateri sajtova za klađenje ne daju igračima bonuse za depozit tako da igrači mogu jednostavno da zgrabe i povuku. Umjesto toga, očekuju da će igrači koristiti ove bonuse klađenjem. Zato je pretvaranje bonusa u pravi novac proces. Koliko će se to brzo dogoditi zavisi od nekoliko faktora, uključujući zahtjeve za klađenje.

Na primjer, prilično je uobičajeno da se bonus na depozit koji se daje za klađenje na fudbal ne može koristiti za klađenje na konjske trke. Stoga, da bi bonus pretvorili u pravi novac, igrači se moraju kladiti na igre koje se računaju za ispunjavanje zahtjeva.

Pretvaranje bonusa na depozit u pravi novac
Na šta treba obratiti pažnju kod bonusa na depozit

Na šta treba obratiti pažnju kod bonusa na depozit

Lako je vidjeti sportsko klađenje, posebno sa uvodnom ponudom, kao brz način da zaradite novac, ali važno je biti svjestan svih rizika prije nego što iskoristite bonus na depozit. Sportske kladionice nude bonuse na depozit s namjerom da privuku nove klijente i zadrže postojeće.

Bonusi će doći sa onim što se zove playthrough ili rollover zahtjevi. Sljedeći odjeljak će o tome detaljno govoriti. Osim zahtjeva za igranje, drugi važni faktori koje treba uzeti u obzir prilikom traženja ovih bonusa za online klađenje na bilo kojoj web stranici za sportsko klađenje uključuju sljedeće:

Koliki je bonus?

Bonus na depozit se može kretati od malih do velikih, tako da je važno da igrači znaju za šta se prijavljuju

Na koje igre se bonus može koristiti?

Kao što je ranije spomenuto, stranice za klađenje mogu ograničiti bonuse na depozit na određene vrste sportova. Ovo je nešto čega svaki igrač mora biti svjestan.

Koliko dugo traje bonus?

Ovo je poznato kao period bonusa. Mnogi bonusi na depozit će imati vremensko ograničenje u kojem se bonus mora iskoristiti. Kada ovo vrijeme istekne, bonus se gubi. Što je period duži, to je bolji bonus na sajtu za klađenje jer osigurava da igrači ne propuste bonus na depozit.

Bonus Cap

Većina sportskih kladionica postavlja ograničenja koliko depozita može privući bonus. Na primjer, ako je bonus na depozit ograničen na 200 USD, to znači da bilo koji iznos depozita iznad toga neće pokrenuti bonus. Ovo se radi kako bi se osiguralo da igrači ne prave velike depozite i traže nenormalne bonuse. Dopuštanje kladioničarima da to učine može finansijski uništiti stranice za klađenje.

Na šta treba obratiti pažnju kod bonusa na depozit
Razumevanje uslova i odredbi bonusa na depozit

Razumevanje uslova i odredbi bonusa na depozit

Međutim, ne dolaze uvijek bez obaveza. Igrači bi trebali pročitati sve odredbe i uvjete prije nego što pristanu na bilo šta jer mogu postojati ograničenja koliko često mogu povući svoje dobitke iz kladionice. Dakle, koji su uslovi i odredbe bonusa na depozit u sportskom klađenju?

Pa, uslovi i odredbe bonusa na depozit odnose se na posebna pravila koja se primjenjuju na ponudu. Oni mogu biti bilo šta, od minimalnog iznosa depozita potrebnog da se kvalifikuje za bonus do uslova za klađenje do perioda u kojem će bonus biti aktivan. Većina sportskih kladionica također ima ograničenje na to koliko će depozita igrača privući bonus.

Zahtjevi za klađenje

Također poznati kao zahtjevi za igranje, zahtjevi za klađenje znače da se iznos mora uložiti određeni broj puta prije nego što se dobitak može povući. Na primjer, ako postoji zahtjev za klađenje 20x na bonus na depozit, tada se iznos depozita i bonusa mora uložiti 20 puta.

Stoga su zahtjevi za igranje važan faktor koji treba uzeti u obzir kada se nude bonusi na depozit. Ako su zahtjevi postavljeni previsoko, igrači neće moći pretvoriti bonuse na depozit u pravi novac.

Razumevanje uslova i odredbi bonusa na depozit
Koji sportovi nude bonus na depozit?

Koji sportovi nude bonus na depozit?

Dok ih ima na tone sportovi za klađenje, samo nekoliko odabranih nudi bonuse na depozit. To je zato što su neki sportovi popularniji među igračima od drugih. Na primjer, fudbal je jedan od najpopularnijih sportova na svijetu. U stvari, toliko je popularan da niko ne može govoriti o online sportskom klađenju, a da ne spomene ovaj sport.

Ostali sportovi koji nude bonuse na depozit uključuju košarku, konjske trke, trke hrtova i bejzbol, između ostalih. Evo sveobuhvatnog pogleda na pet sportova koji nude bonuse na depozit za igrače.

Fudbal

Fudbal je najpopularniji sport na svijetu i, kao takav, ne čudi što nudi bonus na depozit. U stvari, mnoge online sportske kladionice nude bonus na depozit posebno za fudbalsko klađenje. To znači da igrači mogu dobiti postotak svog depozita koji odgovara sportskoj kladionici.

Na primjer, kladionica može ponuditi bonus na depozit od 100% do 200 USD. To znači da će kladionica odgovarati depozitu koji je izvršio igrač, do maksimalno 200 USD. Dakle, ako igrač uloži 100 USD na svoj račun, kladionica će dodijeliti dodatnih 100 USD na račun, za ukupno 200 USD.

Većina fudbalera voli bonus na depozit jer im daje više novca za klađenje. Iako iznosi bonusa na depozit variraju u zavisnosti od kladionice i koliko je igrač uložio, varijacija nije toliko značajna. To je zato što su kladionice u stalnoj konkurenciji za igrače. Veliki jaz između fudbalskih bonusa bi izbacio neke kladionice sa tržišta.

Košarka

Košarka je još jedan vrlo popularan sport, posebno u Sjevernoj Americi. Da, Nacionalna košarkaška asocijacija (NBA) je jedna od najgledanijih sportskih liga na svijetu. Kao takav, nije iznenađenje da mnoge online kladionice nude bonuse na depozit za klađenje na košarkaške utakmice. Ovi bonusi obično funkcionišu na isti način kao bonusi na depozit za fudbalsko klađenje.

Odnosno, kladionica će odgovarati procentu depozita koji je izvršio igrač do određenog iznosa. I, kao i kod bonusa na depozit za fudbalsko klađenje, iznosi bonusa na depozit variraju od kladionice do kladionice. Ali vrijedi ga uzeti jer dodaje više novca na račun igrača, bez obzira koliko je mali.

Horse Racing

Trke konja je jedan od najstarijih sportova koji postoje, i kao takav ima ogromnu sljedbenicu širom svijeta. Stoga se nijedna kladionica ne bi usudio da ponudi bonuse na depozit za klađenje na konjske trke. I, poput košarke i fudbala, bonusi na depozit imaju tendenciju da rade slično. Odnosno, kladionica će odgovarati procentu depozita koji je izvršio igrač do određenog iznosa.

Na primjer, neke kladionice mogu ponuditi bonus na depozit od 150% do 300 USD. To znači da će kladionica odgovarati depozitu koji je izvršio igrač, do maksimalno 300 USD. Dakle, ako igrač uloži 200 USD na svoj račun, kladionica će dodati 300 USD na račun, tako da će ukupan iznos na računu igrača biti 500 USD.

Bejzbol

Bejzbol možda nije toliko popularan kao fudbal, to je još uvijek stvar za mnoge ljude, uključujući i kladioničare. I, kao i kod drugih sportova, mnoge online kladionice nude bonuse na depozit za klađenje na bejzbol utakmice.

Da bi pronašli najbolje bonuse za depozit na bejzbolu, igrači bi trebali uporediti bonuse na depozite koje nude različite kladionice. Kao i mnogi drugi popularni sportovi, uvijek postoji bejzbol meč na koji se možete kladiti svaki dan. Ovo zvuči dobro za igrače koji žele da iskoriste bonuse na depozit i isprobaju njihov nedostatak u bilo kom trenutku.

Ragbi

Ragbi popularan je u mnogim zemljama, uključujući Ujedinjeno Kraljevstvo, Novi Zeland i Južnu Afriku. Kladionice nude mnoge vrste bonusa u ovom sportu, od kojih je bonus na depozit najpopularniji.

Stvari koje treba imati na umu: Bonus na depozit se može razlikovati između kladionica, ovisno o mnogim faktorima. To znači da bonusi na depozit za fudbal neće nužno biti jednaki bonusima na depozit za klađenje na košarku ili konjske trke. Međutim, osnove su iste: igrač deponuje određenu sumu novca na svoj račun i dobija procenat koji odgovara kladionici.

Takođe je važno napomenuti da, kako bi igrači mogli da povuku bilo koji dobitak iz bonusa na depozit, obično će morati da ispune specifične uslove za klađenje. Bez obzira na vrstu sporta na koji se klade, web stranica sportske kladionice će se pobrinuti da igrači oklade iznos bonusa na depozit određeni broj puta prije nego što mogu podići svoj dobitak.

Konačno, ne nude svi sportovi bonus na depozit. Igrači bi trebali provjeriti svoje sportske kladionice prije nego što polože novac na svoj račun kako bi izbjegli bilo kakvo razočaranje kasnije. Svaka kladionica od povjerenja će jasno definirati na koje sportove igrač može kladiti koristeći bonus.

Koji sportovi nude bonus na depozit?
Odgovorno kockanje

Odgovorno kockanje

Iako postoje bonusi za depozite koje igrači mogu iskoristiti, odgovorno kockanje je od najveće važnosti. To je zato što su se mnogi ljudi našli u finansijskim problemima zbog kockarskih aktivnosti. Važno je zapamtiti da kuća uvijek ima prednost u bilo kojem obliku kockanja. Dakle, preporučljivo je imati realna očekivanja kada se kladite na sport.

Srećom, postoji mnogo načina za odgovorno klađenje i izbjegavanje ovisnosti. Oni uključuju sljedeće:

Postavljanje granice

Postavljanjem vremenskog ograničenja za sportsko klađenje osigurava se da kockanje ne ometa druge aktivnosti ili dnevne obaveze, kao što su posao i porodična pitanja. Igrači takođe mogu ograničiti koliko novca dnevno troše na klađenje.

Postavljanje malih opklada

Poslovično stavljanje svih jaja u jednu korpu siguran je način gubitka velikih iznosa. Preporučljivo je rasporediti uloge i napraviti male opklade.

Racionaliziranje

Ovo uključuje traženje razloga zašto neko ne bi trebao staviti opkladu umjesto traženja opravdanja nakon što je kladena. Na primjer, ako se igrač kladi na svoj omiljeni tim, trebao bi se zapitati da li su kvote dovoljno dobre da opravdaju opkladu.

Odgovorno kockanje

Najnovije vijesti

CyberBet nudi odlične ponude za ljubitelje sporta
2023-08-29

CyberBet nudi odlične ponude za ljubitelje sporta

CyberBet je najbolje ocijenjena stranica za kockanje pokrenuta 2018. To je web stranica sve u jednom za klađenje na sport, e-sport i kazino igre. Kladionica je poznata po mnogim stvarima, uključujući 24/7 podršku za chat uživo, namjensku Android aplikaciju i bonuse za sportsko klađenje.

Leonbet vas je pozvao da preuzmete 50% bonusa na depozit u Sport Booster promociji
2023-08-22

Leonbet vas je pozvao da preuzmete 50% bonusa na depozit u Sport Booster promociji

Leonbet je jedna od vodećih kompanija za sportsko klađenje pokrenuta 2007. godine. Kompanija je uspjela ostati na vrhu industrije zahvaljujući svojim konkurentnim kvotama, odličnom izboru događaja i fantastičnim bonusima.

Započnite svoje sedmične pobjedničke nizove na Betreels s besplatnim opkladama ponedjeljkom!
2023-07-04

Započnite svoje sedmične pobjedničke nizove na Betreels s besplatnim opkladama ponedjeljkom!

Sportsko klađenje može biti nemilosrdno, posebno za one sa malim novčanim sredstvima. Uobičajeno je da se nađete bez ičega na početku sedmice ako neke od vaših nogu nisu uspjele da isporuče novac tokom vikenda. Iz tog razloga, BettingRanker je uvijek u potrazi da vam pomogne da pronađete fantastične nedjeljne bonuse za povećanje vašeg osjetljivog bankrolla.

Kampanje dobrodošlice sportskog klađenja za debitne i kreditne kartice u maju 2023
2023-05-09

Kampanje dobrodošlice sportskog klađenja za debitne i kreditne kartice u maju 2023

Maj je obično sportski naporan mjesec, s većinom evropskih takmičenja na vrhuncu sezone. U isto vrijeme, kladionice nude primamljive kvote na beskrajna tržišta i događaje. Dakle, ako se kasno pridružite da biste se počeli kladiti na sport, ovaj članak će vam olakšati misiju lova na bonuse. Saznat ćete tri najbolja bonusa dobrodošlice za depozite na kreditne/debitne kartice u maju 2023.