10bet

Age Limit
10bet
10bet is not available in your country. Please try:
Metode depozita
PayPalSkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Trusted by
Malta Gaming AuthorityUK Gambling CommissionSwedish Gambling Authority

10bet

10bet se smatra jednom od najuglednijih kladionica u industriji. Svaki dan milioni kockara posjećuju web stranicu kako bi provjerili kvote koje su sada dostupne. 10bet je poznat po tome što pruža odlične kvote na nekoliko omiljenih sportova, široku lepezu sportskih događaja za opklade, kazina i fantasy opcija, kao i usluge klađenja uživo.

Ne radi se o tome da li je 10Bet pouzdana kladionica; nego je pitanje kvaliteta njegovih usluga. Da li je nivo njihovih usluga zapravo na tom nivou? Može li se reći da su oni najugledniji kladioničar u svijetu? Saznajte odgovore na ova i mnoga druga pitanja čitajući našu recenziju.

Zašto igrati na 10Bet?

Jedan od najvažnijih aspekata na koje treba obratiti pažnju prilikom odabira kladionice je koliko je stranica prilagođena korisniku. Odličan sajt za klađenje na mreži treba da bude intuitivan i jednostavan za korišćenje da biste se dobro proveli i brzo kladili.

Glavna stranica vidljivo prikazuje pristup glavnim odjeljcima stranice, kao što su kazina, klađenje uživo i sport. Kladionici mogu pronaći slot mašine i verzije stonih igara uživo sa dilerima kao što su rulet i blackjack u meniju "Igre".

Dizajn i stil 10bet-a su laki za oči i efikasno skreću pažnju na najvažnije aspekte sajta, kao što su istaknute igre. Vrijeme učitavanja na svim uređajima je malo zbog malo vizualnih elemenata i fokusa na minimalizam.

About

10bet je an online sportsko kockanje establišment koji opslužuje klijente od 2003. godine. Kao rezultat zvjezdanog iskustva kompanije i činjenice da ima više od milion registriranih klijenata, smatra se da je među najboljima u poslu igara na sreću.

10Bet ima odgovarajuću dozvolu za poslovanje u svakoj zemlji u kojoj je aktivan i to čini legalno. Na primjer, u Ujedinjenom Kraljevstvu, Komisija za kockanje Ujedinjenog Kraljevstva odobrila je 10Bet za rad. Maltaška uprava za igre na sreću poduzela je istu akciju u toj zemlji. 

Firma je dobila licencu za rad kao udaljena kladionica u Irskoj. 10Bet je 100% legitiman, i oni ne mare na obavještavanje svojih kupaca da jesu.

Games

U vrijeme pisanja ovog teksta, 10bet pruža kladionicima pristup na preko 2.000 tržišta klađenja i izbor preko 55 sportova. 10bet zadovoljava sve vaše potrebe za klađenjem, bilo da ste zainteresovani za fudbal, tenis, košarku, konjske trke ili tržišna niša kao što su snooker, zimski sportovi ili trke hrtova. Za svakoga ima ponešto, a kladionicima je na raspolaganju ogroman izbor liga.

10bet vam omogućava da izgradite svoju idealnu opkladu, koja se može staviti na bilo koji događaj po vašem izboru. Ako želite da se kladite na koju želite da rizikujete, možete kombinovati više različitih kombinacija u jednu opkladu. Ovo efektivno ukazuje da postoji beskonačna količina opklada koje možete postaviti, kao i mnogo različitih načina da ostvarite profit od vaših opklada.

Withdrawals

Povlačenje vaših dobitaka je jednostavno kao što biste i zaslužili od vrhunskog internet provajdera. To pokrenuti povlačenje, prvo morate osigurati da imate dovoljno sredstava na vašem računu.

U zavisnosti od vrste vašeg računa, minimalni iznos za povlačenje varira između 10 i 50 funti. Prvi put isplate sa novih računa mogu zahtijevati viši prag zarade. Ovo osigurava da račun pripada stvarnoj osobi, a ne umjetnom botu.

Nakon što prikupite dovoljno sredstava za povlačenje, vjerovatno ćete dobiti poruku da možete izvršiti isplatu. Ako je zahtjev za povlačenjem dostavljen, osoblje 10Bet-a će ga primiti, provjeriti, a zatim uplatiti sredstva na vaš račun.

Ruta koja povezuje vaš novčanik za klađenje i vaš bankovni račun/e-novčanik, itd., može potrajati različito vrijeme. Ako odaberete opciju bankovnog transfera ili kartice, potrebno je više vremena da sredstva budu uplaćena na vaš račun. Oni variraju od jednog do 3 radna dana. Druge alternative općenito zahtijevaju manje vremena. Prije nego što odaberete opciju plaćanja, bilo bi korisno još jednom provjeriti vrijeme isplate.

Bonuses

Vjerovatno možete pretpostaviti da je web stranica koja radi blizu dvadeset godina tokom svog postojanja imala razne promocije. Odjel marketinga ulaže mnogo truda da osigura da i igrači kazina i sportski kladionici budu zadovoljni njihovom ponudom. 

Svaki poticaj i promocija ima svoj jedinstveni skup uslova i zahtjeva. Oni također imaju nekoliko promocija za svoje druge usluge koje mogu pomoći da povećate vaš bankroll, zbog čega ćemo o njima također raspravljati u nastavku.

Bonus dobrodošlice

10Bet nudi a velikodušni bonus dobrodošlice tipa usklađenog depozita.

Novi kladionici mogu dobiti 50% podudarni bonus do 50€. To znači da kladioničari moraju uplatiti najmanje €100 da bi dobili maksimalni bonus dobrodošlice.

Zapamtite da kladioničari moraju da unesu PLAY50 bonus kod i uplate minimalno 15 € da bi se kvalifikovali za ovaj nalog.

Ako su kladionici već uplatili pravi novac na svoj 10Bet saldo, neće imati pravo na ovaj bonus. Osim toga, depoziti napravljeni putem nekih e-novčanika, kao što su Euteller, Neteller ili Skrill, nisu kvalifikovani za bonus dobrodošlice.

Prije nego što kladionici mogu povući bonus (i sve dobitke koje dobiju od njega), kvalifikujući depozit i iznos depozita moraju se opkladiti pet puta na:

 • Pojedinačne sportske opklade sa kvotom od najmanje 1,80
 • Kombinovane sportske opklade sa kvotom od najmanje 1,40 po izboru

Sve opklade moraju biti podmirene prije nego što bonus dobrodošlice (i svi dobici koje kladionici dobiju od njega) budu prebačeni sa njihovog Sportskog bonus računa na njihov glavni lični bilans.

Još jedna važna stvar koju treba imati na umu je da će se kvalifikacioni iznos opklade računati samo za uslove klađenja do vrijednosti bonusa dobrodošlice koji je kladioničar primio. 

Na primjer, ako kladioničari dobiju bonus od 50 € i ulože opkladu od 75 € na jednu sportsku opkladu sa kvotom 1,80, samo početnih 50 € te opklade će se računati za ispunjavanje uslova klađenja. 

Pretpostavimo da kladioničar ne ispuni uslove za klađenje u roku od 30 dana od uplate kvalifikacionog depozita. U tom slučaju, bonus će isteći zajedno sa svim sredstvima uplaćenim bonusom na vašem Sports Bonus računu.

Acca Bonus

Kladionici mogu dobiti gotovinski bonus od 5% do 100% svog dobitka — do veoma izdašnih 5.000 € — na akumulatorske opklade prije meča od najmanje tri izbora. 

Evo raščlanjenja procenta gotovinskog bonusa na osnovu Acca tipa opklade.

 • Visoki tonovi: 5%; 
 • 4 puta: 10%; 
 • 5 puta: 15%; 
 • 6 puta i 7 puta: 20%; 
 • 8 puta i 9 puta: 30%; 
 • 10 puta i 11 puta: 40%; 
 • 12 puta: 50%; 
 • 13 puta: 60%; 
 • 14 puta: 70%; 
 • 15 puta i 16 puta: 100%.

Acca bonus promocija se odnosi samo na uspješne Acca opklade prije utakmice sa tri ili više izbora i sistemske opklade sa četiri ili više izbora. Svaki događaj mora imati kvote od najmanje 1/2 ili 1,5.

Ovaj bonus se odnosi na sve sportove, lige i događaje. Međutim, selekcije konjskih trka trebale su imati fiksne kvote dan prije trke. 

Otkazani odabiri ne diskvalifikuju kladioničare da dobiju gotovinski bonus. Međutim, postotak kvalifikacionog gotovinskog bonusa će biti izmiren na osnovu preostalih važećih odabira. Na primjer, pretpostavimo da je jedan događaj u 8-strukom odabiru Acca otkazan. U tom slučaju, opklade će biti podmirene kao 7-struki Acca, što će kladioničare kvalifikovati samo za 20% 7-struki bonus. 

The Ten Club

Ten Club je 10Bet's VIP program. 10Bet članstvo je jedan od najekskluzivnijih VIP programa u online sportskom klađenju. Ograničen je na 1000 kladioničara, koji mogu uživati u mnogim ekskluzivnim i vrhunskim ponudama i promocijama.

Neke od pogodnosti koje članovi The Ten Cluba mogu uživati: 

 • Menadžer ličnog naloga
 • Ekskluzivni WhatsApp kanal za korisničku podršku
 • Boosted Cash Nagrade Tournaments
 • Zahtjevi za jednostavniji preokret
 • Bonus nagrade za lojalnost na godišnjice, praznike i druge posebne prekretnice. 
 • Personalizirane ponude
 • Prioritetna pomoć
 • Brže povlačenje
 • Ekskluzivne deset klub bonus ponude

Account

Prije pristupa web stranici 10Bet, potrebna je registracija kladioničara. Kako se registrovati je jedna od najčešće traženih tema od strane potencijalnih 10Bet korisnika.

Ovo je prvi korak za bilo koju stranicu koja nudi sportsko klađenje. Proces je jednostavan i sastoji se od nekoliko koraka koje igrači moraju obaviti.

Većina igrača može imati druga pitanja vezana za račune. Često je to izvor najveće brige među kockarima. Registracija naloga i druga pitanja u vezi sa nalogom objašnjena su u ovom odeljku. Svaki je jednostavan i trebat će vam samo nekoliko minuta da se završi.

Languages

Prije nego što se obavežu na jedan, kladioničari bi trebali razmotriti prednosti i nedostatke korištenja kazina koji podržava jezik po vašem izboru.

Google prevodilac nije uvijek pouzdan, nažalost. Možda nećete moći razumjeti odredbe i uvjete, zadovoljiti zahtjeve za klađenje ili kontaktirati korisničku podršku zbog nedostatka informacija ili tumačenja. Stoga, trebali biste se kockati samo u online kockarnicama koje nude igre na poznatom jeziku.

S obzirom na široko rasprostranjeno međunarodno prisustvo 10Bet-a, firma je lokalizovala svoju web stranicu na različite jezike. Zbog dostupnosti web stranice na tako širokom spektru jezika, kockari iz cijelog svijeta mogu se takmičiti na jednakom terenu.

Mobile

10bet nudi besplatnu mobilnu aplikaciju. Zbog svog čistog i nenatrpanog dizajna, korištenje ove aplikacije je jednostavno. Vaš mobilni telefon sada služi kao portal za sve vaše omiljene sportske događaje i tržišta klađenja. Različiti dijelovi stranice su dobro označeni, a stranica u cjelini je i prostrana i prilagodljiva.

 • iOS: Aplikacija 10bet dostupna je za iOS uređaje, uključujući iPhone i iPad. 10bet iOS aplikacija je napravljena posebno za Apple uređaje i pruža potpun pristup online kladionicama i kazinu.
 • Android: Android verzija aplikacije 10bet dijeli sve iste funkcije kao i iOS verzija. Android aplikacija se također može preuzeti na Blackberry i Windows telefone.
 • Opcija mobilnog pretraživača: 10bet možete pristupiti direktno iz web pretraživača na svom mobilnom uređaju, eliminirajući potrebu za instaliranjem još jednog softvera na svoj gadžet. Možete koristiti bilo koji pametni telefon ili tablet s internetskom vezom da posjetite mobilnu stranicu; nije potreban poseban softver.

Tips & Tricks

Sportsko klađenje može biti zabavno samo po sebi, ali sa 10Bet-om dobijate daleko jednostavnije, zaštićenije i nagrađivanije iskustvo. Igrači mogu poboljšati svoje šanse za uspješne sesije koristeći ove savjete i preporuke.

Responsible Gaming

Kockanje se pretvara u problem kada vam je teško prestati. Kada finansijski izdaci premašuju raspoloživa sredstva i kada to počne da šteti vašem fizičkom ili mentalnom zdravlju, akademskom ili profesionalnom učinku, finansijskoj stabilnosti i/ili međuljudskim vezama.

Problematični kockari mogu imati velike račune za kreditne kartice, uzimati velike kredite i potpuno zanemariti svoje obaveze kod kuće, na poslu ili u školi. Oni mogu odbiti da priznaju da imaju problem, insistiraju da jure svoje gubitke, a sve ostalo u svom životu, uključujući sebe, stavljaju na drugo mjesto iza kockanja.

Igrajte odgovorno

Prepoznavanje da imate problem je prvi i najvažniji korak u oporavku od kompulzivnog kockanja. Imati volje i hrabrosti to priznati, posebno ako su finansijska sredstva i lične veze iscrpljene, nije mali podvig. 

Ne gubite nadu i ne pokušavajte sami riješiti ovo. Mnogi ljudi su već bili u vašoj poziciji i uspjeli su uspješno odbaciti tu naviku i nastaviti sa svojim životom. I ti možeš.

Pomaže li vam kockanje da provedete vrijeme kada ste sami ili vam je dosadno? Ili nakon svađe sa partnerom ili posebno napornog dana na poslu? Kockanje odgovorno znači da biste se trebali kockati samo za zabavu i opuštanje, a ne kao mehanizam za bijeg.

Međutim, vježbanje, druženje s prijateljima koji se ne kockaju, isprobavanje novih hobija i usvajanje metoda opuštanja pametniji su i korisniji načini za upravljanje emocijama i ublažavanje dosade.

Gdje potražiti pomoć

Zatražite pomoć od voljenih ako se borite s tim savladati zavisnost od kockanja. Ako ste sami i želite da upoznate neke prijatelje, ne morate se oslanjati na kazina ili internet da biste to učinili. Obratite se kolegama na poslu, pridružite se sportskom događaju ili klubu za knjige, pohađajte čas ili dajte svoje vrijeme da pomognete drugima. Čak je bolje potražite stručnu pomoć.

Dostupne su i druge grupe podrške. Na primjer, Anonimni kockari koristi proces od 12 koraka kako bi pomogao ljudima da prevladaju svoju ovisnost. Važan dio programa je pronalaženje "sponzora" koji je bivši kockar koji je ostao čist od ovisnosti i može vam dati savjet i podršku koji će vam uvelike pomoći.

Support

Povremeno će postojati problemi koje treba riješiti, iako je malo vjerovatno da će većina igrača na 10bet doživjeti bilo kakve poteškoće prilikom klađenja na web stranici. Igrači kojima je potreban hitan odgovor na svoj upit će odahnuti kada saznaju da 10bet nudi nekoliko različitih opcija za klijente da stupe u kontakt s njima, a sve su dostupne 24 sata, svakog dana u godini.

Tokom naše evaluacije 10bet, zaključili smo da je briga o korisnicima koju nudi 10bet srdačna, brza i informativna.

Deposits

Da bismo pravilno procenili 10bet, morali smo da pogledamo razne stranice opcije depozita i povlačenja. Samo tako možemo utvrditi da li je to pouzdano mjesto za ulaganje našeg novca.

Različite metode depozita koje nudi 10bet su jednostavne, jasne i lake. Raznolikost metoda depozita je jedna od naših omiljenih karakteristika 10bet. 

Opcija za ograničavanje količine vremena provedenog na klađenje na sport će postati dostupna na stranici depozita kako bi se podstaklo odgovorno kockanje. Ova funkcija, poznata kao "Provjera realnosti 10 kladionica", daje igračima izbor da odaberu vremenski okvir klađenja koji mogu koristiti da zadrže svoju disciplinu klađenja koju sami nameću. Dostupni su intervali klađenja od 30, 120 ili 720 minuta koji odgovaraju vašim potrebama.

Postoji nekoliko opcija za uplatu, ali depoziti debitnom karticom su najbrži i najpovoljniji.

Security

 • 10bet reguliraju vlasti za kockanje različitih zemalja, uključujući Komisiju za kockanje Ujedinjenog Kraljevstva. 10bet posjeduje važeće licence za kockanje u Evropskoj uniji, uključujući Republiku Irsku, Švedsku i Maltu. Stoga, nećete morati da brinete o tome da su sajber kriminalci provalili i ukrali vaše podatke ili potrošili vaš bankovni račun.
 • 10bet nema nikakve veze s ilegalnim aktivnostima, ne traži i ne iskorištava podložne korisnike i više je nego kompetentan u pružanju usluga koje promovira putem svoje web stranice i mobilne aplikacije.
 • 10bet isplaćuje sve dobitne procjene i drži ih neovisnim od operativnih troškova ako se platforma ikada zatvori, garantirajući da će svi kockari dobiti svoj novac nazad.
 • 10bet nudi "Provjeru stvarnosti 10bet" i "Vremenski okvir za klađenje" kako bi igrači ostali prizemljeni i pomogli im da održe svoju disciplinu klađenja. Kladioničar se može kladiti na 30, 120 ili 720 minuta. 
 • Informacije o kladioničarima su šifrirane pomoću 128-bitne tehnologije Secure Sockets Layer (SSL) na ovoj platformi kako bi se spriječio neovlašteni pristup.
 • eCOGRA Labs i organizacija za testiranje tehničkih sistema (TST) potvrđuju platformu kako bi osigurali korisnicima pristup pouzdanom i poštenom okruženju za klađenje i igre.
 • Platforma ne može uticati na igračeve šanse da dobije ili izgubi opkladu jer se ishodi svih virtuelnih igara generišu pomoću Generatora slučajnih brojeva.

FAQ

Igrači na 10bet često imaju ove brige prije, tokom i nakon opklade.

Total score7.8
Prednosti

Brze kazino činjenice

Year foundedYear founded: 2003
BonusiBonusi (5)
Besplatni betoviBonus dobrodošliceBonus kodoviDepozit bonus
Match bonus
IgreIgre (44)
Američki fudbalAustralijski nogomet
Baccarat
BadmintonBejzbolBiatlonBiciklizam
Blackjack
Boks
CS:GO
Dota 2
EsportsEvrovizijaFloorballFormula 1Fudbal
Fudbalsko klađenje
FutsalGolfHokej na leduHrtovi
Kazino Holdem
Keno
King of Glory
KošarkaKriket
League of Legends
Live Progressive Baccarat
MMAMotorsportPikadoPolitika
Rulet
Scratch Cards
Slotovi
SnukerSport
Sportsko Klađenje
StarCraft 2
Stoni tenisTenisTrke konjaUFCVirtuelni sportovi
JeziciJezici (2)
Engleski
Švetski
Metode povlačenjaMetode povlačenja (8)
EcoPayz
MasterCard
Neteller
PayPal
Paysafe Card
Skrill
Trustly
Visa
SoftverSoftver (15)
2 By 2 Gaming
Ainsworth Gaming Technology
Amatic Industries
Big Time Gaming
Fantasma Games
Genesis Gaming
Golden Rock Studios
Leander Games
Microgaming
NetEnt
NextGen Gaming
Playson
Quickspin
Rabcat
iSoftBet
ValuteValute (8)
Američki dolari
Brazilski real
Britanske funte sterlinga
Euri
Kanadski dolari
Malezijski ringiti
Vijetnamski dong
Švedska kruna
ZemljamaZemljama (10)
Bahrein
Irska
Katar
Kuvajt
Malta
Oman
Saudijska Arabija
Ujedinjeni Arapski Emirati
Ujedinjeno Kraljevstvo
Švedska